Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 98

 

Epizoda 98

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

U Srbiji je vreme generacija ko je se u bavljenju politikom, naukom prosvetom i kulturom iskazuju svojim faličnim znanjem.

Pravnici su učeni na nonsense ustavu iz 1974. Ekonomisti na dogovornoj ekonomiji. Politikolozi na Kardeljevoj doktrini. Pedagozi na bezbožničkom vaspitanju. Filosofi, psihijatri i psiholozi na antistoicizmu. Kao što će Kosovo i Metohija početi da se vraća Srbiji, kada tamo ne bude Srba, tako će Srbija početi da se vraća sebi kada pomru generacije koje su obučavali komunistički učitelji.

Umro je El komandante, predsednik Venecuele Ugo Čavez. On je u oči gledao najveću svetsku zver Ameriku! Smejao joj se u lice! Pre godinu dana rekao je da on neće priznati nezavisnost Kosova, čak i ako to Srbija učini. U Srbiji će se po El komadanteu uskoro nešto zvati...

Ovoliko lopovluka po Srbiji ima jer njome upravljaju agnostici koji, ne samo da su bezbožnici, već ne dozvoljavaju bilo kakvu mogućnost da bog postoji. Ne postoji ono što ne sme da postoji. Eh, gde je ono vreme vladavine ateista?! Oni bar nisu odbijali mogućnost "da za neke ljude postoji bog"

Papa Benedikt XVI rešio da ide u penziju. Zver više nema dobar apetit, pada mu imunitet.  Među zverima je nedoumica kako izabrati novu prvu zver. Šesto godina prva zver vlada dok ne crkne, ili lipše, zavisi kojoj vrsti zveri je pripadala. U jedno sam siguran: kakva god zver postala prva i ona će srpsko meso najčešće želeti za glavni obrok.

NATO plaćenici, EU podrepaši, mrzitelji Ćele kule, progonitelji ćirilice i još mnogi izazivači "Srpskog padenija" nisu i neće biti "ogledalo srpsko". Neće bar dok traje priča o Huršid - pašinoj lubenici punoj zlatnika za vojvodu Sinđelića, koji je paši vratio poklon i dodao tikvu punu olova. To je temelj-priča na kojoj je srpska kuća!

U devedesetoj godini upokojio se čika Duško Kandić, koji je poslednju godinu rata proveo sa mojim ocem kao mlad kapetan u čičinom štabu. Njegov Žarko me zamolio da pred njegovim grobom kažem  "ono što bi on izrekao kao poslednju poruku." Stao sam ispred otvorenog groba i izgovorio:

-Borio sam se protiv Vas čija svrha borbe je bila Titova vlast i smrt Srbije. Svrha vaše borbe je prerasla u strast a strast je uvek slabost. I grobovi Ravnogoraca boriće se sa Vama!

Doktor nauka, Srbin, Vojislav Šešelj je deset godina zatočenik  pijavica srpske krvi. I danas se mislim dobro o mnogim političkim potezima koje je vukao. Ali mislim da bi priča o Kosovu i metohiji bila drugačija da je ovih godina bio u Srbiji. Kao Kosovac, molim se bogu, da se Voja vrati, sa njim nema pregovora o onome što je srpsko.

Vesna Pešić je postala prava pametnica, javnog života. Za nju je dijete Ivica omiljeni lik, Kosovo i Metohija nezavisna država, a nacionalisti zla kob Srbije. Nikad od babe devojka, niti od Vesne Srpkinja.

Dunu vetar i donese vest da Srbija traži grob đenerala Mihajlovića. Mnoge misli se pouzdaše u vetar, ali vetronoscu odmah bi jasno: taj grob bi postao svetilište sa moštima Svetog Čiče Ravnogorskog. I vetronosci odnesoše vetar. I nastade mir! Prividan...

Obeleženo je sto pedeset godina od osnivanja Komiteta međunarodnog crvenog krsta. Sarađujući sa crvenim krstom sam shvatio da je to jedina organizacija u kojoj su ljudi i psi našli zajednički jezik. Lutalice i beskućnici su ujedinjeni u nemoći prema delu civilizacije koju čine oni koji "ukradu čoveku iz oka" a onda pokradenom udele milostinju.

Besna je kao ris "pevačica sriptizeta" jer sam za nje "stajling" rekao da joj je jezik duži od nogu.

-Možeš samo, kaže ona onako i dalje ljuta:

-Da zavidiš mom načinu života!

Njen način života  je ljubav na prvi krevet, tvrdi drakče Bakalin.

Na Kosovu ništa novo! I dalje iščekujemo da čujemo koliku će nu ćemo platiti da bi "građanska Srbija" dobila datum. U tom datumu "za nas sutra nema"

Slavoljublje osmeh do datuma, sutradan će biti smeha do suza.

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane