Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

De`urna

 

Dežurna

 

Aleksandar Vučić ustoličenjem Milorada Veljovića zgazio policiju

 

Gori su od svake mafije

 

Mafija je način života. Mafija ima svoj kodeks, unutrašnja pravila, moral... Mafija ne napada građane, ne pljačka ih, ne zastrašuju, ako nisu iz njihovog sveta. Mafija vara državu, zakida na porezu. Mafija na čijem je čelu direktor policije nema nikakva pravila, surova je, brutalna, i koristi policiju, kao svoje neplaćene vojnike, da radi za nju. Čovek za čijeg mandata je banda Borisa Tadića opelješila Srbiju za najmanje 70 milijardi, miljenik je i Aleksandra Vučića, koji je preteći ostavkom, naterao koalicione partnere da Veljović, mimo svih pravila, ostane na čelu policije

 

major Goran Mitrović

 

Jači smo od svake mafije - izjavio je Slaviša Softić -  na dan kada je, umesto smenjenog Svetislava Bate Đurovića, postavljen za načelnika Službe za borbu potiv organizovanog kriminala, koja je organizaciono podređena Upravi kriminalističke policije MUP-a Srbije.

Ova omaška načelnika Softića izrečena je, jer zaista Softićeva grupa u srpskoj policiji, predstavlja najjaču mafijašku grupu, koja će Srbiji tek da dođe glave.

Kada je Miodrag Rakić, evnuh iz Tadićevog harema, naredio naprednjacima da Milorada Veljović, čoveka koji je pune dve godine nezakonito vršio dužnost direktora policije, po drugi put izaberu na to mesto, moglo se i pretpostaviti da će Srbija otići na đubrište istorije. Krivicu za ovaj zločinački potez treba pripisati prvom potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću.

Koliko je mogao, ministar i u prošloj, a i u novoj Vladi, Ivica Dačić, sprečavao je direktora Veljovića da potpuno, do surovosti, potlači srpsku policiju, organizuje je kao opaku ubilačku mafijašku organizaciju, koja, iz sve snage, radi na rušenju Srbije.

Niko nije očekivao da će tihi i mirni čovek iz Kragujevca, postavljanjem na mesto direktora srpske policije, postati životinjski pohlepan, a vlastima poslušan i ponizan.

Šef kabineta Borisa Tadića, evnuh Miodrag Rakić, nekoliko godina je ponižavao g. Veljovića. Naterao ga je da sve policijske kapacitete usmeri na prisluškivanja i praćenja novinara, nezavisnih intelektualaca, stranačkih funkcionera i biznismena.

Dok je Milorad Veljović stajao na čelu srpske policije, iz Srbije je mafija Borisa Tadića, preko računa, iznela oko 51 milijardu evra, a 20 milijardi evra je iz Srbije iznela u kešu, diplomatskom poštom, i uz saradnju policije.

Milorad Veljović je omogućio iznošenje novca iz Credy banke u Kragujevcu u Maribor, jer je zabranio da policija, do granice, zaustavlja vozila koja iz ove banke iznose  devize, a banka sluzi za pranje novca, koji Veljovićeva mafija, zarađuje od šverca narkotika, oružja, trgovine ljudi i pranja novca. Koliko je deo od tih para Veljovićev?

Direktor srpske policije je sagradio stameno-hotelski kompleks na Goliji, koji, tvrde upućeni, košta najmanje dva miliona evra!

Gospodin Veljović je i ranije, u prvom, a potom i u ''zaustavnom mandatu od dve godine", bio okružen svojim vernim ljudima, Rodoljubom Milovićem, policijskim generalom, koji je za kratko vreme, od portira, pa završene više škole, dogurao do načelnika Uprave kriminalističke policije. Milović je na ključna mesta doveo sve sunarodnike iz Crne Gore, koji su i njeni državljani. I Slaviša Softić je Milovićev intimus. Zajedno su radili u odelenju za krvne delikte beogradske policije. Policijski službenici ga zovu Mekani, na tvrdoj liniji.

Milorad Veljović je takođe računao na svoje zemljake. Stevan Bjelić je načelnik Policijske uprave Beograda, bez ograničenja mandata. Gospodin Bjelić je lično potpisavši rešenje, prvo smenio načelnika Uprave za strance PU Beograda, a za zamenika novom načelniku postavio je svoju suprugu Zoricu. Ona je pre toga 18 godina radila kao kasirka u Pe ka-beti.Odmah potom gospođa Bjelić je zavela diktaturu u ovoj upravi, blindirana su ulazna vrata na drugom spartu u zgradi u Policijske stanice Savski Venac, a  nasilje inspektora prema strancima, po naređenju ove priučene i priproste žene, često prerasta u diplomatske skandale.

Svog nestašnog sina Nikolu, načelnik Bjelić je zaposlio takođe u policiji. Sve afere i skandali njegovo sina zataškani su. Onda ga je otac postavio za zamenika komandira Policijske ispostave za stalno dežurstvo i obezbeđenje pri Dežurnoj službi Policijske uprave Beograda, a njegovog kuma za komandira te ispostave! 

Protiv mlađeg Bjelića vodi se postupak jer je nogom udario koleginicu Svetlanu Debeljević za vreme službe na aerodromu Surčin, kojem događaju je prisustvo i komandir Ćopić, koji je bio nemoćan da zaštiti koleginicu, a i njemu je pretio ubistvom, prateći ga automobilom do PS Čukarica, u kojoj je g. Ćopić prijavio ugrožavanje, ali je načelnik Policijske uprave Beograda zaštio svog sina.

Ranije je Nikola Bjelić fizički napao i funkcionera BIA. Otac Stevan je želeo da ga postavi na radno mesto majora, i ako je jedva završio srednju školu! Zato namerava da Nikolinog pajtosa Nikolu Ristića, koji sa sinom drži splavove i ubira reket, postavi za komandira Rečne policije.

Pod Bjelićevom zaštitom je i načelnik Uprave policije PU Beograda Miladin Despotović, protiv kojeg je vođeno više krivičnih postupaka, pa i za pokušaj ubistva. I ako je morao otići u penziju, kandidat je za komadanta Žandarmerije. Ove godine, 1. aprila, na kolegijumu u Upravi policije policijski savetnik Miladin Despotović je, pred svim zaposlenim, zapretio zameniku načelnika za javni red i mir Srđanu Laziću - ''nemoj da ti ja obijem rogove'', jer se Lazić zauzeo da zaštiti od progona službenika koji je, dan pre toga, pronašao ukradenu službenu kameru za praćenje navijača, i vratio je, a onda morao da da izjavu da je nije prodao! Miladin Despotović zajedno sa Stevanom Bjelićem pravi u Ovči stambeni kompleks od nekoliko stotina kvadrata, bez ikakve dozvole!

Stevan Bjelić je, po odobrenju svog zemljaka i zaštitnika Milorada Veljovića, zaposlio na rukovodeća mesta još 43 svoja zemljaka!

Od kada je ponovo izabran za direktora policije, umesto da ode u penziju, još pre dve godine, Milorad Veljović kreće da ostvari Softićeve reči da je njegova mafija jača od svake mafije u Srbiji!

Direktor policije namerava da smeni komadanta žandarmerije, i da dovede sve državljane Crne Gore na ta mesta, da se, svom snagom, bace na dezintegrisanje Srbije!

Veljovićev prijatelj je i Dejan Marinković, načelnik Službe za ratne zločine. U sobi 312 u Knez Miloša broj 101, jedan od šefova Službe Atanacković pucao je iz službenog pištolja. Bio je prisutan i Miljan Nožica iz žandarmerije. Načelnik Marinković i načelnik odeljenja  Željko Trajković pozivali su sve službenik preteći im da ne smeju da daju izjave da su čuli pucanj. Jer je pucao blizak rođak načelnika Marinkovića, a Marinković je došao iz Kragujevca, i pod Veljovićevom je zaštitom. Služba unutrašnje kontrole istraživala je slučaj, ali je Veljović sve zataškao. Načelnik Željko Trajković je iz Zrenjanina, i unapređen je nakon što je uhapsio Gorana Kneževića, u montiranom postupku. Kneževića je Specijalni sud oslobodio prošle godine svake krivice.

U narednim danima direktor Veljović će smeniti nepodobne načelnike uprava i službi, i postaviće svoje, kojima su ruke krave do lakata, a prsti puni meda. Najavljena borba protiv organizovanog kriminala, smišljena je da se Veljovićeva banda omasti, ucenjujući one čija dosijea imaju u svojim šakama, a da zaštiti bandu Borisa Tadića i njenih 70 milijardi evra.

Ako ovakvu bandu munjevitom akcijom ne pomlatimo, većina građana u Srbiji neće biti živa. Pripremimo se, jer nam nema spasa.

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane