Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(P)likovi

(P)likovi

 

Otvoreno pismo Aleksandru Vučiću, prvom potpredsedniku Vlade Srbije

 

Ko je njegovoj čorbi mirođija

 

(Kako je SNS za predsednika opštine u Kosjeriću postavila polupismenog čoveka sa sedam razreda osnovne škole, koji je odležao 9 meseci u Zabeli ?)

.....

 

Nema moralno pravo g. Vučić da proziva nekvalitetne i neobrazovane kadrove DS kao Aleksandra Šapića, mada se slažemo u potpunosti da je bruka dovesti neobrazovanog čoveka koji je izgleda kupio sve diplome posle osnovne škole za predsednika najveće opštine u Srbiji - Novog Beograda.

Ali, g. Vučiću, Vi koji se svaki dan u medijima pozivate na moral, principe i poštenje da imate najškolovanije i najkvalitenije kadrove u izvršnoj vlasti, na svim nivoima, do najviših, blago rečeno obmanjujete narod. Činjenice koje ćemo Vam prezentirati, mi nesrećni građani opštine Kosjerić, koji nikada nisu pripadali nijednoj partiji, kojima i sama reč partija izaziva nagon za povraćanjem, demantuju Vas u potpunosti.

Bezobraznim manevrom Vaše partije skinuta je na redovnim izborima izabrana opštinska vlast na pola godine pred redovne izbore, na čelu sa predsednikom opštine Draganom Vujadinovićem, diplomiranim ekonomistom, i magistrom ekonomskih nauka sa državnog fakulteta.

Vi ste g. Vučiću za predsednika opštine Kosjerić, na zaprepašćenje građana Kosjerića postavili Milijana Stojanića, priučenog kuvara iz Kosjerića, sa završenih sedam razreda osnovne škole u Raćani, polupismenog čoveka, koji je desetine noći prespavao po kanalima puta Kosjerić- Valjevo, dok se ne bi istreznio.

Možda, kao posledica višegodišnje potpune alkoholisanosti, Milijan Stojanić se u medijima lažno predstavlja da je završio Hotelijerski fakultet u Opatiji, magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Subotici, a sada sprema doktorat u Budimpešti. Ovo je već za psihijatra, ali i za krivičnu prijavu zbog lažnog predstavljanja, koju ćemo kao grupa gradjana uskoro podneti.

Proverili smo u sekretarijatima fakulteta u Opatiji i Subotici i dobili zvanično obaveštenje da osoba pod imenom Milijan Stojanić, nikada nije bila ni upisana na pomenute fakultete.  I ovaj dokumenat ćemo dostaviti javnom tužilaštvu. A osnovni uslov za studiranje je završena srednja škola, koju Milijan nikada nije imao. Njegova jedina zvanična diploma je svedočanstvo o završenom sedmom razredu osnovne škole. Sve drugo što ima su falsifikati. Od kuvarskih škola Milijan je bio kuvar u vojsci, i na šlepu koji je vukao šljunak niz Savu.

Pravosnažnom presudom Okružnog suda u Užicu osuđen je na devet meseci zatvora, i isti je odležao u Zabeli, gde je i dalje usavršavao svoje kuvarsko umeće. Način na koji je došao do motela ''Izvor", nezabeležen je u istoriji Kosjerića. Bez ijednog dinara u džepu dobio je u vlasništvo motel, o čemu ćemo obavestiti nadležno tužilaštvo. Novo rukovodstvo opštine nepismeni je je od onoga pre 50 godina.

Zamenik predsednika je opštine Dragan Vujić, star 71 godinu, nastavnik poznavanja prirode, koji je tu funkciju obavljao i u prethodnoj vlasti, kao kada SPS-a, dugo vremena je radio u miliciji, baveći se usput i ozbiljnim kriminalom, ali ga je uniforma u više navrata spašavala od hapšenja.

Sekretar opštine je Milenko Kovačević, pravnik, star 78 godina, koji je zaboravio kada je penzionisan. Na ključna mesta u opštini dovedena su dva penzionera u osmoj deceniji života, sa dobrim penzijama.

A u Kosjeriću od 11.900 stanovnika ima oko 1.600 nezaposlenih, i znatan broj sa fakultetskom diplomom. I pored zamašnih penzija, oba penzionera dobila su plus plate u visini od 100 hiljada dinara mesečno. Članovi Opštinskog veća su i Dragan Tulimirović, učitelj po obrazovanju, i propali biznismen, koji se oprobao u deset poslova do sada, i u svima propao! Zatim šoferi Radisav Đokić i Milan Božović,  zvani ''gologuzan".

Možete misliti kakav autoritet u narodu ima naš  predsednik, kome je narod davno dao nadimak ,"Klapso", a njegov specijalni savetnik ima nadimak ,"Murga" (nadimak koji se inače u našem kraju daje bikovima!).

O kom poštenju Vi g.Vučiću pričate, kada ste polupismenog čoveka, sa nesvršenom osnovnom školom, neprevaziđenog lažova, koji zbog višegodišnje totalne alkoholisanosti nije znao ni koja je godina, godišnje doba, a kamoli dan i sat, koji je desetine noći mortus pijan prespavao po kanalima, Vi stavljate za predsednika opštine.Vi mislite da je ovaj narod potpuno lud. Pa on je to sve godinama gledao. Naš predsednik sa svojih 59 godina ne da nije proičtao ni jednu knjigu, nego ni novine!

Kada je nakon Vašeg postavljenja za predsednika opštine doneo biografiju u opštinu na uvid, u rubrici zanimanje napisao je Akademik! I taj dokumenta postoji u opštinskom delovodstvu. Akademik sa sedam razreda osnovne škole. On i ne zna šta znači akademija nauka. Dao mu je neko neki kuvarski papir u kome su napisali akademik kuvanja, kao što ima i frizerska akademija Šobota i dr.

Kosjerić je mala sredina, ovde se ljudi znaju generacijama unazad, ovde su sve mane i vrline brzo vidljive. Ni prethodna vlast nije bila puno bolja, ali su bili malo obrazovaniji, i bar su nam popravili vodovod, jer smo godinama imali vodu svaki treći dan.

Milijanovi saradnici pokazuju neke diplome sa večernjih fakulteta u Valjevu, koji su na obrazovnom nivou nekadašnje osmoljetke. Milijan je celog života lagao druge, a sada je ubedio i sebe da je sve istina ono što laže.

Posle Milijana Stojanića, teško da će kome pasti napamet da od stida sedne u predsedničku stolicu u kojoj je on sedeo. Milijan Stojanić je naša najveća bruka i sramota u poslednjih 150 godina. Pametniji od njega su bili i nepismeni seljaci, koji su vodili opštinu Kosjerić u vreme Milana Obrenovića pre 150 godina. On nije sposoban da vodi ni kokošinjac sa 20 kokošaka, a kamoli opštinu. On ni tablicu množenja nikada nije naučio.

Vi ste nas g. Vučiću građane opštine Kosjerić potcenili, i žestoko povredili. Potcenili ste jednu zdravu intelektualnu sredinu, sa oko 150 profesora, lekara, inženjera, pravnika i ekonomista.

 

Građani opštine Kosjerić

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane