Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Reagovanje

Reagovanje

 

Bivši direktor Savezne uprave za kontrolu letenja Miloš Obradović podseća:

 

Smenjen sam državnim udarom!

 

Penzionisani general, bivši direktor Savezne uprave za kontrolu letenja, Miloš Obradović, u pismu upućenom redakciji Tabloida, osporava istinitost jednog pasusa u tekstu „Život sa visokim ciframa", na strani 18, u broju 284,  od 9. maja 2013. godine. Zbog dužine odgovora, Tabloid objavljuje deo njegovog obraćanja u kome je rečena suština, značajna zarazumevanje njegove uloge u ovom slučaju...

 

......

 

"...Miloš Obradović je kao penzioner, pre odlaska na funkciju direktora Savezne uprave za kontrolu letenja, imao svoju privatnu firmu koja ništa nije radila u vreme direktorovanja. Njemu nije bilo potrebno donošenje Zakona o sukobu interesa. On je i pre toga znao šta je sukob interesa. Ta firma je propala kao i moj angažman u kontroli letenja.

Po prestanku funkcije direktora u Kontroli letenja, iako još uvek po godinama života relativno mlad (51 godina), Miloš Obradović je imao mogućnosti da još ostane u profesionalnoj vojnoj službi. Međutim, kada je shvatio ko su te DOS-ovske „glavešine“, ponovo, po drugi put,  savio je papir i tražio prestanak profesionalne vojne službe sa obrazloženjem da  pošto nisam spreman da saučestvujem u daljoj eroziji Vojske Jugoslavije i da  trpim ponižavajuće i nipodaštavajuće odnošenje prema njenim pripadnicima, tražim hitan prestanak profesionalne vojne službe jer ne dozvoljavam da me gori od mene penzionišu.

Od tada Miloš Obradović nema nikakvu svoju firmu, a još manje firmu koja uspešno posluje, kako piše vaš nesrećni novinar. Od kraja 2005. godine kao fizičko lice, a od  oktobra 2010. kao poslovođa u jednoj Agenciji za konsultacije u oblasti javnih nabavki, pomaže svome sinu da preživi, i bori se kao lovac bombarder za zakonito sprovođenja javnih nabavki.  Miloš je uvek bio, i ostao je, na strani slabijeg i štiti prava ponuđača u postupcima javnih nabavki. Peške hoda, vozi se gradskim prevozom, izvan grada do udaljenosti ne većoj od 100 km vozi ženin Reno 5 proizveden 1992. godine, i dalje mnogo puši, ima divnu suprugu Koštanu, uspešnu ćerku i sina, slatkog unuka, savršenog zeta  o odličnu snaju. To je njegovo bogatstvo.

Miloš Obradović je primao navodno veliku platu, ima pun radni staž, a pored njega pošteni mladi Bolonjci i stranačke junoše, sa pola godine radnog staža, jure džipovima, idu po svetskim odmaralištima, imaju vile i bazene, a on nije otišao na odmor od 1992. godine. To je gospodo iz Tabloida jedina istina o Miloševom direktorovanju u Saveznoj upravi za kontrolu letenja.

...Morali bi znati da je Miloš Obradović izabran na funkciju direktora Savezne uprave za kontrolu letenja kao sedmogodišnji penzioner, sa CV-jem  na kome nije pisalo njegovo ime i prezime, a što je verovatno retkost u državi Srbiji.  Da mu je 1994., na njegov pismeni zahtev, prvi put prestala profesionalna vojna služba jer je i tada bio neposlušan i nije hteo da radi ono sa čime se ne slaže. Da on nije smenjen sa dužnosti direktora  zbog razloga koje ste naveli u svom listu, već da je razrešen dužnosti isključivo voljom Miroljuba Labusa, ili voljom njegovih nalogodavaca, svojevrsnim državnim udarom, bez znanja tadašnjeg Predsednika SRJ, Vojislava Koštunice, i uz protivljenje tadašnjeg ministra saobraćaja gospodina Božidara Milovića, smenio sa kratkim obrazloženjem: Ne možemo sa generalom na čelu kontrole letenja u Evropu. To mora da bude civilno lice.

Istinitost tvrdnje da sam kao general sa funkcije direktora Savezne uprave za kontrolu letenja smenjen državnim udarom, samo zato što sam uspešno obavljao svoju dužnost i što Miroljubu Labusu, i njemu sličnim ekspertima, jer nisam dozvoljavao da unište sistem kontrole letenja i na taj način nanesu štetu nacionalnim interesima SRJ (izgubili smo prvo nebo iznad Kosova i Metohije verujući KFOR-u), možete proveriti kod tadašnjeg Predsednika SRJ tadašnjeg ministra saobraćaja u Vladi SRJ...".

 

S poštovanjem.

 

Miloš Obradović

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane