Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na ni{anu

Na nišanu

 

Kako nas je žedne preko vode, pravo u pako, odvela sadašnja vlast

 

Jututunska juhahaha

 

Za manje od godinu dana, vladajuća politička koalicija na čelu sa Srpskom naprednom strankom i Aleksandrom Vučićem, obećala je na stotine lažnih investicija, ulaganja u privredu, cvetanje turizma, putogradnje, poljoprivrede, građevinarstva, informacionih tehnologija...Osim Vučića, u lažima su se utrkivali Mlađan Dinkić, Tomislav Nikolić, Milutin Mrkonjić i skoro svi članovi Dačićeve vlade. Obećavali su desetine milijardi dolara stranog kapitala koji "upravo stižu", najavljivali dolazak milijardera koji "jedva čekaju da ulože u Srbiju". Otišli su u lažima toliko daleko, da su u Beograd doveli i vlasnika čuvenog američkog magazina "Forbs", koji svake godine objavljuje listu deset najbogatijih ljudi na svetu, kako bi pomoću njega "došli do investitora", a zapravo su javno varali javnost u Srbiji. Mada je Aleksandar Vučić zaista umislio da je novi srpski imperator, povremeno se oglasi i Tomislav Nikolić, koji "daje lične garancije" svakome ko je spreman da uloži u Srbiju. Bilo Turcima, ili Azerbejdžancima, svejedno. Sve je ovo njima smešno, smeju se i lažni investitori, samo građanima nije do smeha. Oni pucaju od poniženja, a neki bi i da pucanjem oteraju skotove koji su nas zajašili

 

major Goran Mitrović

 

Pita Ciganka dete na samrti, koje umire od gladi - ''Hoćeš li sine pečene piletine?'' Dete klima glavom, hoće. Pa onda - ''hoćeš li sine da pojedeš bananu?'', zatim, ''da li bi popio čašu mleka?''. Gladno dete potvrđuje majci da bi popio i čašu mleka. "E, sine moj, sad možeš da umreš srećan, sve sam ti ponudila". I dete umre od gladi.

Ovaj crni humor, slikovito govori o tome kako izgleda sumorna srpska svakodnevnica...Polovina građana Srbije je na samrti. Od gladi, žeđi, goli, bosi, bez posla, praznih frižidera, bez nade...I oni mogu da srećno umru, jer im je vlast sve ponudila. I posao, i evropsku budućnost, radna mesta, stotine milijardi evra investicija...Obećanje ludom radovanje...

Kada je banda Borisa Tadića prošlog maja izgubila republičke izbore, i kada ga je, konačno pobedio Tomislav Nikolić, građani Srbije su odahnuli. Otišla je vlast žute mafije koja je za deset godina iz Srbije, na svoje inostrane račune iznela 51 milijardu evra, i najmanje 20 milijardi evra u kešu, uglavnom diplomatskom poštom.

Koalicija Srpske napredne stranke - SPS-a i Ujedinjenih regiona Mlađana Dinkića obećala je kule i gradove! Po onoj narodnoj - ne lipši magarče do zelene trave. A obećavali su sve što im je palo na pamet, od pečene piletine, do zdravog mleka! A dečko koji obećava, bio je, najčešće, prvi podpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić.

 

Gej zajednica od dva člana, nudi Srbima "bolno suočavanje"

 

Kada je predsednik Srbije Tomislav Nikolić, na Vidovdan, prošle godine, poverio mandat za sastav nove Vlade Srbije Ivici Dačiću, započela je surova i bespoštedna kampanja kandidata za prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića protiv vitalnih interesa Srbije. On je, samo jedan dan nakon što je Nikolić poverio mandat Ivici Dačiću, otputovao u nezvaničnu posetu u SAD, gde ga je primio nižerazredni službenik u Ministarstvu spoljnih poslova.  Gospodin Vučić je, odmah po povratku, slavodobitno rekao da je od svojih sagovornika u Stejt departmentu, tražio više investicija za Srbiju, i najavio  "bolno suočavanje sa realnošću''. Sagovornici mu nisu obećali investicije, jer Vlada SAD nema takve fondove, pa su ga tamo uputili na Rusiju, koja ima svežeg novca i ogromnih energetskih resursa. Svejedno, Aleksandar Vučić je nastavio svakodnevno da nas laže, preti, vara, pljačka, obećava i izdaje vitalne nacionalne interese.

Početkom juna ove godine Srbija je korak od službenog bankrota! Obećanih milijardi nema! Niti će ih biti. Nema investicija, nema ulaganja. Budžet je prazan. Od obećane '' bespoštedne borbe'' protiv organizovanog kriminala i korupcije, takođe, nema ništa. Veliku i surovu pljačku Srbije, njenog zdravstva, vojske i vojne imovine, fondova, banaka, kreditnih linija, sve je to pokrio Aleksandar Vučić,  sa svojim dečkom Miodragom Rakićem i direktorom srpske policije Miloradom Veljovićem.

U Srbiji se masovno umire, čak i od obične prehlade, jer zbog neuhranjenosti i stresova, svaki treći građanin ima nedostatak imuniteta. Nema ni lekova, a bolesni nemaju para ni da ih kupe. Budžet je prazan. Stotine hiljada radnika radi, ali mesecima ne prima platu. Vučićeva kamarila i pored toga pljačka kao luda.

Kada bi samo trojicu pobunjeni Srbi smakli, možda bi nam se vratila nada. U logoru smrti drže nas dva pedera - Aleksandar Vučić, Miodrag Rakić, a sa njima i kilavi direktor policije Milorad Veljović. Asistira im ekonomski ubica Mlađan Dinkić. Nema nam spasa bez metka.

 

Usta puna obećanja: kalendar sprdnje sa narodom

 

 Da bi razmere prevare srpskih vlastodržaca Mlađana Dinkića, Aleksandra Vučića i drugih koji učestvuju u zatiranju života u Srbiji bile jasnije, kao i slika njihove drskosti i osionosti,  treba samo pogledati šta su obećavali za nepunih godinu dana od kako su se sastavili sa ciljem da nastave sa pljačkom koju je započela Demokratska stranka. Samo jedna dilema lebdi u vazduhu: da li Vučić konačno "posluje" samostalno, ili i dalje radi za Demokratsku stranku i njene pljačkaše. Sve ostalo je isto. Narod u Srbiji je i dalje žrtva ove dobro organizovane bande koja drži sve poluge vlasti u svojim rukama. Slobodno govoreći, na vlasti je mala vojno-policijska hunta, koja štiti ključne protagoniste masovne pljačke. Danas je na čelu te hunte Aleksandar Vučić. Do prošle godine je bio Boris Tadić. Ako narod jednom ne ustane i ne dotuče banditsko gnezdo lažnog višestranačja, ako ne istera štakore iz Skupštine i Vlade, i ne napravi scenario za jednu novu državnu i nacionalnu politiku, sutra može biti kasno, jer nas neće više biti...

 

Umesto govora mržnje, ponudili su govor sprdnje

 

Srpski vlastodršci svakodnevno dopisuju svoju knjigu prevara. U njoj Tomislav Nikolić najavljuje da će dovesti američke investitore u rudnik "Trepča", mada mu je ulaz na Kosovo zabranjen, Mlađan Dinkić "donosi" u Srbiju godišnje preko tri milijarde dolara investicija, a iz ojađenog srpskog budžeta uzima pola milijarde evra i poklanja ih italijanskom "Fijatu", Aleksandar Vučić provodi "1001 noć" sa šeikom iz Emirata, pa mu u znak zahvalnosti nudi vojvođanske oranice i luke na Dunavu, a građanima Srbije laže kako će imati koristi od toga...   

Agencija Tanjug javila je 25. jul 2012.  da je Aleksandar Vučić izjavio je da će u narednih 10 i više godina u Srbiju doći investitori koji će uložiti do 100 milijardi evra!Agencija Beta je 23. avgust, 2012.  saopštila da je prvi potpredsednik srpske vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio  u Moskvi da Vlada Srbije planira da reši problem sa preprekama na koje strani investitori, uključujući i ruski, nailaze  u Srbiji.

Tanjug je 6. oktobar 2012. preneo - Mlađan Dinkić:  Priliv stranih ulaganja biće u vrednosti većoj od tri milijarde evra godišnje, čemu teži i sadašnja Vlada Srbije. „Biće sredstava i za bespovratnu pomoć poljoprivrednicima koji žele da investiraju, podignu nivo prinosa i budu konkurentniji".

Beta, 8. oktobar 2012.  - Gde hoće da ulaže Velika Britanija u Srbiji? Premijer Srbije Ivica Dačić razgovarao je s predsednikom Britansko-srpske privredne komore Polom Džadžom o unapređenju ekonomske saradnje i povećanju britanskih investicija u Srbiji. "U Srbiji se stvaraju uslovi da se spoljnotrgovinska razmena s Velikom Britanijom, koja je u prošloj godini iznosila 425 miliona dolara, poveća u interesu obe zemlje", istakao je Dačić.

Tanjug, 27. novembar 2012., Aleksandar Vučić: Očekujemo veći priliv američkih investicija u Srbiji

Tanjug, 21 decembra 2012. godine,  Mlađan Dinkić: Izbegli smo haos, živećemo bolje! Sledeće godine nas očekuje veliki zaokret nabolje i konačan oporavak, izjavio je ministar finansija i ekonomije Mlađan Dinkić!

Beta, 27. decembar, 2012. Nikolić dovodi Amerikance u rudnik Trepča: Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da Srbiju čeka realizacija velikih investicija ...

RTS, 27. decembar, 2012, Nikolić: Očekujem nove investicije-Srbiju čeka realizacija velikih investicija, od početka proizvodnje u smederevskoj železari do eventualne saradnje sa američkim investitorima u Rudarskom kombinatu "Trepča", rekao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić u intervjuu agenciji "Beta". Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da Srbiju čeka realizacija velikih investicija - od početka proizvodnje u smederevskoj "Železari" do ponude pojedinih američkih investitora da se razgovara o rudarskom kombinatu "Trepča".

Telegraf, portal, 11. januar 2013. - Vučić i Dinkić: Uskoro stiže novac iz Emirata! "U nedelju potpisujemo prvi ugovor sa Al Dahrom koja će postati većinski vlasnik osam srpskih poljoprivrednih kombinata, a samo po ovom osnovu srpski budžet će imati priliv od 100 miliona evra", kaže ministar finansija

E-kapija, 24. januar 2013. Milan Baćević najavljuje izgradnju kanala Dunav-Morava-Vardar-Solun - Predlog projekta za stratešku saradnju s NR Kinom.

Balkans. com, 14. februara, 2013, Turska kompanija zainteresovana za izgradnju puteva u Srbiji - Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić razgovarao je sa delegacijom turske kompanije "Turko". Kompanija je izrazila spremnost da se odmah uključi u realizaciju jednog od mnogobrojnih projekata iz oblasti saobraćajne infrastrukture i energetike u Srbiji. Kako se navodi u saopštenju Ministarstva, reč je o predstavnicima jedne od najboljih građevinskih turskih kompanija, koja je do sada u toj zemlji investirala više od 60 milijardi dolara.

"Imamo spreman novac da ulažemo u Srbiju, četrdesetogodišnje iskustvo i jasan plan kako da u najkraćem roku uzmemo učešće u konkretnim poslovima", istako je Ferudun Korkmaz, u ime Borda direktora turske kompanije

Kurir, 9. februara, 2013., BAKU - Predsednik Tomislav Nikolić pozvao je azerbejdžanske privrednike da dođu i ulažu u Srbiju i naglasio da će prijateljstvo dveju država i njegova reč biti garant njihovog poslovanja. "Srbija je danas veliko gradilište. Za kratko vreme smo uspeli da redefinišemo ciljeve razvoja i osnove za njihovu realizaciju. Sve smo učinili za stabilno i predvidivo poslovno okruženje u kojem ćete i vi naći svoje mesto".

Vesti, 17. februara, 2013.  - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar inostranih poslova UEA potpisali su krovni sporazum o saradnji dveju država. Tako su, zajednički planovi, ambiciozne zamisli, najave velikih investicija i poslova od nekoliko milijardi dolara, dobili formalni osnov da počnu da se realizuju.

Presudno za potpisivanje sporazuma bilo je Vučićevo gostovanje u kući šefa države, šeika Muhameda bin Zajeda, u subotu po podne, kada su na krovu velelepne palate pričali dva sata i jedan drugom dali reč. Zemlja „naftaš" koja se okreće modernim industrijama i razvija se ubrzano, počinje da ulaže u Srbiju:

- Evo, tek sad sam se nasmejao posle dva dana - priznao je Vučić u nedelju u 16.20, posle potpisivanja sporazuma.

Fonet, utorak, 12. februara, 2013. Ministarka regionalnog razvoja i lokalne samouprave Verica Kalanović, "...Srbija ove godine očekuje dve milijarde evra investicija, ali nam je potrebno barem pet da bi naši građani živeli dobro."

Tanjug, 25 februara, 2013. Vlada Srbije priprema projekte, koji će u veoma kratkom roku biti predstavljeni azerbejdžanskim investitorima, istakao je predsednik Srbije. Ambasador Azerbejdžana u Beogradu, Hasanov je rekao da šest investitora uskoro dolazi u Srbiju sa ciljem da podrže različite projekte, a da je do sada potpisano više bilateralnih ugovora u oblasti prehrambene industrije. Srbija očekuje i investicije u više projekata u oblasti energetike, poljoprivrede, turizma i infrastrukture.

Vesti: 13. marta, 2013. - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić pozvao je danas beloruske privrednike da ulažu u Srbiju poručivši im da je on garant za sigurnost njihovih investicija

Blic:18. april 2013. '' Kompanija „Al Dahra" iz Abu Dabija planira da ulaže u rečnu flotu i u gradnju luke. Za udeo u JRB do 40 miliona evra. U Pančevu kupuju 43 hektara uz Dunav

Prvi, koji su potpisali Mlađan Dinkić, ministar finansija i privrede, i Hamad Saed Sultan Al Šansi, generalni direktor „Al Dahre", predviđa ulaganje ove kompanije u JRB. „Al Dahra" bi investirala između 20 i 40 miliona evra. Od tog novca bi se obnovila flota, a Arapi bi postali vlasnici od 30 do 49 odsto srpskog preduzeća. Koliko će tačno uložiti, koji će se tip brodova kupiti, pa tako i koliki će udeo „Al Dahra" imati u JRB znaće se za oko osam nedelja, kada će biti završene ekonomske analize.

- Taj novac će biti iskorišćen za kompletno obnavljanje flote Jugoslovenskog rečnog brodarstva, a tako bismo uposlili i naša brodogradilišta - rekao je Dinkić. - Njihov interes je da obezbede nesmetan transport prehrambenih proizvoda sa svojih njiva u Srbiji, ali i prozivoda koje će kupovati od srpskih poljoprivrednika. JRB bi te brodove koristio i za druge poslove.

Drugi memorandum, koji je pored Dinkića i Sultana Al Šansija, potpisao i zamenik gradonačelnika Pančeva Saša Pavlov, odnosi se na kupovinu 43 hektara nedaleko od postojeće Luke Pančevo. Arapi će dati po 10.000 evra za svaki hektar. Na zemljištu bi gradili skladišta i luku. U samu luku, uložiće oko pet miliona evra. Detalji ovog posla znaće se za oko četiri nedelje, koliko je potrebno da se urade preciznije analize.

To zemljište se nalazi u „grinfild" zoni Pančeva - objasnio je Pavlov. - Ono je 100 odsto u vlasništvu grada. Potpuno je infrastrukturno neuređeno. Nova luka bi bila razvojna šansa Pančeva.

Ministar Mlađan Dinkić se nada da će konačni ugovori za oba posla biti potpisani početkom leta - do sezone godišnjih odmora.

Kompanija „Al Dahra", kako je u četvrtak rekao ministar Mlađan Dinkić, već je naručila opremu za prvu fabriku stočne hrane koju će graditi na zemljšištu kombinata „7. jul" u Surčinu. Arapi će do kraja leta, do kada će se uplatiti novac, i formalno preuzeti poljoprivredne kombinate u Srbiji. „Al Dahra", međutim, želi što pre da počne sa gradnjom fabrike u Surčinu kako bi je završili do kraja avgusta.

Večernje Novosti, 1. maja, 2013. Aleksandar Vučić: radi se na dovođenju novih investitora i na projektu izgradnje fabrike silicijumskih čipova sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

RTS, 9. maja, 2013, Srbija očekuje dve milijarde investicija-Delegacija Srbije počinje posetu vodećim američkim kompanijama iz oblasti informacionih tehnologija. Posle loše 2012. godine država u ovoj očekuje oko dve milijarde evra stranih investicija. Premijer Ivica Dačić predvodi delegaciju koja će, narednih sedam dana, u Americi boraviti u vodećim kompanijama iz te oblasti.

Vesti,10. maja, 2013 - Ivica Dačić očekuje dve milijarde evra investicija u Srbiju, posle loše 2012. godine

Tanjug 22. maja, 2013. Mlađan Dinkić: Izlazak iz krize uz više stranih investicija

Tanjug, 28. maja, 2013. Ministar odbrane Aleksandar Vučić: Vojska Srbije će biti garant mira u regionu...U Tehničko-remontnom zavodu u Čačku danas je izvršena primopredaja četiri višenamenska vozila Hamer, koje je Vojsci Srbije donirala Vlada SAD

Tanjug 29. maja, 2013. - Predsednici Srbije i Turske Nikolić i Gul obratili su se novinarima nakon sastanka iza zatvorenih vrata i poručili da je došlo vreme da „Srbija i Turska sarađuju do poslednjeg atoma", kao i da će turska ulaganja u Srbiju biti „pravi investicioni bum". Govoreći o investicijama, Gul je najavio da su konkretni koraci za unapređenje saradnje već načinjeni i da je odmah nakon potpisivanja sporazuma o slobodnoj trgovini vidljiv napredak, ali i da turske i srpske firme uveliko rade na projektu izgradnje autoputa kroz Srbiju na Koridoru 11, ka Jadranu...

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane