Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(P)likovi

(P)likovi

 

Dragica Nikolić-Bubica više ne sakuplja lekovito bilje, sada sakuplja poklone

 

Baba dala-baba i uzela

 

Srpsko dno isplivalo je na površinu! Dragica Nikolić, žena bivšeg građevinskog tehničara-terenca a sadašnjeg predsednika Srbije, Tomislava Nikolića, postala je takozvana prva dama. Od tog momenta, ova tragikomična pojava ne izlazi iz škola, bolnica, fakulteta, biblioteka, muzeja, arheoloških lokaliteta, naučnih rasprava...Ova neuka žena, po svim merilima baba, nalazi se u stanju novog devojaštva, prenemaže se pred kamerama, oblači kao preljubnica iz te-ve sapunica, i pokušava svim silama da se predstavi kao duhom bogata dobrotvorka. Stvar je potpuno suprotna: ona je slika i prilika opšte duhovne bede, a njenu humanitarnu fondaciju pomažu i vode  lica sa kriminalnim biografijama.  "Upraviteljka" njenog fonda je Violeta Karić, okrivljena za pljačku stambenog i poslovnog prostora u "aferi Mobtel", a "donator" joj je i Miodrag Kostić-Kole, tajkun koji još nije kažnjen za multmilionske prevare i pljačke...Na poklonjenje joj dolazi i Bojan Pajtić sa buketima cveća, šaljući poruku da je sluga pokoran i da je spreman na podelu plena. Da li je ova žena opasna koliko je i smešna?

 

major Goran Mitrović

 

 Tek što je zasela uz svoga muža u predsedništvu Srbije, Dragica Nikolić, žena koja sebe u javnosti predstavljala kao "ikonopisca" i "sakupljačicu lekovitog bilja", osnovala je fondaciju koja nosi njeno ime. Na čelo tek osnovane fondacije "Dragica Nikolić", postavljena je Violeta Karić (upisana kao "upravitelj" humanitarnog fonda).  Ova članica porodice Karić poznata je i po tome što je učestvovala u čuvenoj aferi "Mobtel" (pljačka 13.000 kvadratnih metara stambenog i poslovnog prostora u Beogradu), a proces protiv nje ni do danas nije okončan.

 Dragica Nikolić, do nedavno sakupljačica lekovitog bilja, danas sakuplja novac i imovinu od režimskih tajkuna, preko svoje fondaciji u kojoj prima sve vrste donacija. u novcu i "naturalno".

Najveći lopovi u Srbiji, najbrže su shvatili o čemu se ovde radi! U toku je sezona novih iskupljenja grehova u robi i novcu, pa je tako i predsednik "MK Grupe" Miodrag Kostić-Kole, početkom juna 2013. godine,  "rešio" da svoju porodičnu kuću u Petrovaradinu prepiše na Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

 Ova "primopredaja" dešavala se u prisustvu Dragice Nikolić, koja se u Kostićevoj kući pojavila u dva svojstva: kao žena Tomislava Nikolića koja šalje poruku iz predsedništva da je Kostić zaštićen, i kao režimska blagajnica, kojoj tajkun plaća zaštitu. Jedan bliski posmatrač ovoga skandala, primetio je da je i čuveni kralj droge, Pablo Eskobar, gradio škole i kuće u naseljima gde je živeo!

Umesto da odgovara pred sudovima ove zemlje zbog niza multimilionskih prevara, Miodrag Kostić, zahvaljujući naprednjačko-demokratskoj pljački, i dalje širi svoju imperiju-on treba njima, oni trebaju njemu!

Ovom skandaloznom i besramnom događaju pridružio se i Bojan Pajtić, sa "kitom cveća", klanjajući se Dragici Nikolić do zemlje, šaljući tako poruku naprednjačkim partnerima da će opljačkano pošteno deliti sa njima.

Da bi sve ostalo unutar porodice, kako i priliči pravoj mafiji, Dragica Nikolić je postavila za članice Upravnog odbora fondacije, svoje snajke Milenu i Milicu, udate za njene sinove Branislava i Radomira. "Poslovni prostor" fondacije "Dragica Nikolić", nalaze se odmah do vrata kabineta Tomislava Nikolića. Tako je dojučerašnja travarka Dragica postala prva žena nekog srpskog vladara novijih vremena, koju je muž službeno uselio u Predsedništvo Srbije, zajedno sa decom, snajkama i ostalom mnogobrojnom rodbinom.

Tomina Dragica-domaćica-travarka, izbezumljena je od sreće! Nosi suknje sa šlicom, paradira u najskupljoj garderobi kupljenoj u eminentnim svetskim  modnim kućama, doživljava svoje drugo devojaštvo, ali još uvek ide gladnih očiju željnih svega. Ne tako davno, hrvatski "Jutarnji list" je pisao kako "Nikolićeva supruga u službenom vozilu obilazi skupe butike po Beogradu", i izneo podatak da je samo za talijanske cipele marke Elisabetta Franchi platila 200 hiljada dinara. Sve čini da zaboravi svoju prošlost, ali ne ide! Ipak je ona žena bivšeg građevinca-terenca!

U pomoć njenoj stalnoj terapiji od kompleksa niže vrednosti, priskočili su i mediji. Došlo je do provale nezapamćenog udvorišta u srpskoj štampi, koja na udarnim mestima klikće kako je  "...Dragica Nikolić otvorila Bazar na Beogradskom Sajmu", "Dragica Nikolić posetila prirodnjački muzej", "...obišla Istorijski muzej", "...uveličala otvaranje muzeja Srpske pravoslavne crkve", "...posetila porodilište u Čačku", "...obišla Opštu bolnicu u Novom Pazaru", "...posetila Sajam knjiga u Beogradu", "...sa ministrom kulture Bratislavom Petkovićem obišla arheološki lokalitet Viminacijum"...

U srpskoj istoriji su zapamćene razne nevoljene vladarke, poput kraljice Drage Mašin, ali, nijedna od njih nije bila neobrazovana. Svaka od njih je bila školovana, govorila je strane jezike i poznavala brojne veštine ophođenja, pravila komunikacije i znala gde joj je mesto u društvu.

U godini kada je pljačkom i veleizdajom došlo do potpunog poraza srpske nacionalne i državne ideje, pokušaj stvaranja institucije "prve dame" sa osobom kakva je Dragica Nikolić, više je nego drzak.

Srećom po ojađeni narod, za Dragicu-sakupljačicu više nema nade. Kasno je da jedna šumadijska travarka u odmakloj dobi ode u školu za dame. Kad se staro drvo nakrivi, više niko ne može da ga ispravi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane