Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Alekov čovek

 

M. Hadžić

 

Sve je već toliko puta rečeno o Vuku Hamoviću, Vojinu Lazareviću, i o njihovoj bulumenti kadrova u koje su toliko ulagali i koji su im, na kraju krajeva, sve i omogućili, nameštanjem svih mogućim poslova, tenderima kojima su samo slike pobednika nedostajale, zloupotrebama epskih razmera, kriminalom svake vrste i neshvatljivim obimom korupcije, koji je prosto zadavio ceo energetski sektor u zadnjih 15 godina.

Bila bi greška ne pomenuti i druge junake iz najveće i najbestijalnije pljačke države Srbije i njenih ojađenih građana. Tu su i Vlada Šekrevski, Slobodan Babić, Srđan Nikolić, Dana Vuković, Ljubomir Gerić, Dragoljub Laković,Vignjević, Sveta Bulatović, Radivoje Dangubić, kao i mnogi drugi, koji će se možda i naljutiti što ih sada ne pominjemo, a zaslužni su dosta za istorijsku pljačku, pre svega starog EPS-a. Glavni junak ove priče je nova zvezda na energetskom nebu Srbije, i sadašnji je generalni direktor EMS-a, Nikola Petrović, osoba nepoznatog poslovnog porekla, krajnje sumnjivog obrazovanja, osobina i karakternih crta, koja je prosto idealna za podršku energetskog kartela.

Odluka je pala. Malog treba gurati na sam vrh, a vrh je da njihov "mali" zasedne u najmoćniju fotelju ekonomiji Srbije - fotelja generalnog direktora EPS-a. Kako rekoše, tako i uradiše. Kreirali su neviđenu farsu preko konkursa za izbor generalnog direktora EPS-a, a sve u organizaciji Vlade Srbije. Konkurs je već produžen i treba da traje preko mesec dana, sa idealnim uslovima, koje zamalo nije ispunio i pošteni Joca Amsterdam. Onda će On (Vučić) da predloži najboljeg . Idealan je u svemu. A ON je - Nikola Petrović!

Nikola ima svoj čuveni pedigre-PRAVDU. Ta firma ugašenih dnevnih novina Radikala, više ne postoji. Potpuno je bankrotirala i pored sve pomoći žutog preduzeća. Tamo je Nikola stasao i kao manjinski vlasnik, bezuspešno se bavio marketingom a retko trgovinom, a najbolje mu išlo voće i povrće. Pošto ovo sada nije vreme PRAVDE, žuti magovi sa čuvenim energetskim sponzorima i donatorima, još tada rešiše da pomognu i ulože u budućnost, a budućnost je bila SNS i Alek. Umesto Aleka, koji je dobio vrhunske uloge u našim životima, pade odluka i komanda da se izvrše sve pripremne radnje za obuku i promenu biografije Nikole Petrovića.

Od tada, i vrapci znaju da je Nikola Petrović potrčko i manjinski partner Nenada Kovača-Neše Rominga, Đilasovog lobistu i čoveka od poverenja. To mu ne smeta, da kao manjinski partner preko svoje privatne firme PEGASSUN Limited sa Devičanskih Ostrva, sada dobije gratis lokacije na desetinama mesta u Srbiji za gradnju mini - hidro elektrana, kao saučesnik nameštenog  tendera za dodelu lokacija preko Vlade Srbije, kompaniji MINI HYDRO INVESTMENT iz Beograda, gde je Neša Roming većinski vlasnik. Vrlo pošteno i transparentno, nego šta. Još će to da overi ministarka Zorana Mihajlović, htela-ne htela, a njen čuveni Antikorupcijski tim će da ćuti i drema. Ma neće da može..

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane