Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Mikijev saučesnik

 

M. Grabež

 

Vlada Srbije je, na insistiranje Aleksandra Vučića, imenovala 25. oktobra Milana Markovića za direktora kancelarije za saradnju sa haškim tribunalom.

Gospodin Marković je bio visoki funkcionera Demokratske stranke i ministar za lokalnu samoupravu u prethodnoj Vladi Srbije.

Imenovanje Milana Markovića naredio je Miodrag Rakić-Vučić!

Kao orlovi Demokratske stranke, dok je gospodin Marković nakon puča 2000. godine bio mestu predsednika beogradske opštine Palilula, a Miodrag Rakić načelnik Komiteta za stambeno građevinske poslove, izvršili su prvu veliku zajedničku pljačku, sa svojim drugom Danilom Bašićem, potonjim predsednikom opštine Palilula.

Tri ratna druga žute partije sagradila su u naselju Karaburma poveću stambenu zgradu, bez ikakvih dozvola, i prodali stanove, zaradivši po nekoliko stotina hiljada evra. I Milan Marković je, kao i Miodrag Rakić, alternativni muškarac.

Kao dugogodišnji funkcioner DS-a i čovek koji je menjao državne funkcije, gospodin Marković je, tvrde izvori iz UBPOK-a, otežao za tridesetak miliona evra, u kešu, i mnogo nekretnina.

Danilo Bašić još drma Palilulom, Rakić drma Vučićem, a red je da uhlebe i Markovića.

Iako je on napustio demokrate još u decembru prošle godine, da sačuva stanove i milione evra, Vučić ga je, po naređenju Rakića, uhlebio na mesto direktora Kancelarije za saradnju za haškim tribunalom. Plata je pet hiljada evra, plus putovanje, dnevnice, fondovi za reprezentaciju!

 Naravno, niko od optuženika, koji su u ratu branili otadžbinu, za razliku od ovog skota, neće dobiti ni dinara iz budžeta predviđenog za rad ove vladine kancelarije.

Članstvo Srpske napredne stranke s svakog dana čudu čudi da njihov predsednik Vučić promoviše bandu Borisa Tadića i Miodraga Rakića. Osim što čuva njihove milijarde i milione evra, jahte, stanove, avione i luksuzna kola, on ih, bez ustručavanja, postavlja na veoma plaćene državne funkcije.

Niko više od Aleksandra Vučića ne mrzi članstvo SNS-a. On očima ne može da ih vidi. On bi se odrekao svih svojih milijardi, koje je uzeo za prodaju Kosmeta, samo da ga Miodrag Rakić- Vučić postavi za svog zamenika. Miki predsednik Vlade Srbije, Aca potpredsednik. Jedan na drugom! Ali, Rakić umire u teškim mukama, a i Vučić je sve bliži tom ishodištu.

Ipak, dvojac zločinaca se ne predaje.

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane