Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Propaganda

Propaganda

 

Lažna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije

 

Kad nema kiše, dobar je i Grom

 

Nekoliko ključnih evropskih država u tajnosti sprema plan hapšenja srpskih i crnogorskih zvaničnika i policijski glavara, jer su se toliko osilili da već duže vremena korumpiraju čak i zvaničnike Evropske unije velikim količinama novca koji nose u Brisel diplomatskom poštom. U međuvremenu, da bi stvorili privid pravne države koja se bori protiv kriminala, a sebe predstavili kao heroje te borbe, povremeno organizuju spektakularne policijske racije, poput ove pod nazivom "Grom", usmerene na sitne narko dilere. Ali, po svemu sudeći, pravi grom udariće tamo odakle ga uopšte ne očekuju: iz sedišta EU, kojom su toliko opsednuti. Tako će srpsko-crnogorski političari i njihovi policijski glavari uskoro i sami shvatiti da svaka ljubav ima svoj kraj

 

major Goran Mitrović

 

U Srbiji je 6. decembra u šet sati počela repriza zloglasne akcije "Sablja". Dva dana ranije je Biro za koordinaciju rada obaveštajnih službi, državno telo koje nema uporište ni u Ustavu Srbije ni u Zakonu o vladi, naredio da se na teritoriji cele Srbije sprovede policijska okupacija pod nazivom Grom. A Grom iz vedra neba imao je naređeni zadatak- hapšenje narko dilera i njihove mreže, hvatanje ''huligana i ekstremnih navijača'' sportskih klubova.

Narodu je preporučljivo nuditi hleba, seksa i igara, a budući da seksa nema bez hleba, gladnom i besnom narodu ponuđena je spektakularna akcija navodnog hvatanja narkodilera i navijača sportskih klubova.

Svaki normalan čovek pozdravio bi akciju hvatanja narkomafijaša, jer je Srbija i njena omladina zatrovana jeftinim i opasnim drogama, koje svakodnevno odnose mlade živote. Borba protiv narko dilera nije jednostavna. Moraju se uhvatiti na delu, sa drogom, ili prilikom primopredaje, a posedovanje droge, radi lične upotrebe, mnogo je blaže kažnjivo odredbom Krivičnog zakona Srbije.

I tog šestog decembra, pre bele zore, pripadnici SAJ-a i Žandarmerije, po nalogu iz Direkcije policije, krenuli su po gradovima Srbije da demonstriraju nasilje, od kojeg se ledi krv u žilama. Naoružani maljevima, žandarmi i specijalci, sa fantomkama na glavi, bez kucanja i pritiska na zvonce, razvaljivali su vrata na kućama i stanovima, tražeći narkomafijaše. Bez naloga tužioca i sudija za prethodni postupak, žandarmi su razvaljivali vrata i usnule ukućane bacali na pod, većinu su žestoko premlaćivali, tražeći lica sa spiska, i u gaćama, s lisicama na rukama, odvodili u policijske stanice.

Prema priznanju iz Direkcije policije "izvršen je pretres više od 950 lokacija na teritoriji Srbije". Dakle, akcija je bila nasumična, isplanirana na brzinu, a odrađena vrlo vešto, da se prikaže javnosti kao ''odlučna akcija vlasti u borbi protiv organizovanog kriminala". A zna se da iza šverca narkotika u Srbiji stoji vrh srpske policije. Ako 700 građana bude tužilo državu za neosnovan pretres stana, razvaljena i uništena vrata, nameštaj i za pretrpeljen strah i povredu časti, opet će iz budžeta morati da se isplati nekoliko miliona evra!

Tako je 5. decembra policija obavestila narko bosove da su im potrebna žrtvena jagnjad, pa su niži dileri brže bolje narkomanima, koji nisu imali novca, uveče delili po gram dva marihuane, ili po paketić herona, tačno označavajući njihovu adresu na kojoj će zanoćiti. I policija im je pomogla, dajući iz magacina rezerve opojnih tvari.

I od 950 pretresenih ''lokacija'', nađeno je pretresom  kod narkomana, i nekoliko sitnih uličnih dilera, količina narkotika koja je mizerna. Privedenim narkomanima sudiće se zbog posedovanja opojnih droga. Kao kolateralna šteta su bili i navijači - ''huligani''. I narkodileri i "huligani" hvataju se na delu, a ne u akciji koju  naredi fantomski Biro za koordinaciju rada službi bezbednosti. Jer, u nadležnosti Vojnoobaveštaje službe, Vojnobezbedonosne agencije i Bezbednosno informativne agencije nije i otkrivanje krijumčaranja narkotika, osim ako to ne rade pripadnici vojske unutar same službe.

Komisije i organi Evropske unije svakodnevno od svojih obaveštajnih službi dobijaju izveštaje iz Beograda, koj su zabrinjavajući. Srpska izvršna vlast je najopasnija mafijaška organizacija u Evropi! Samo banda Borisa Tadića raspolaže sa najmanje 50 milijardi evra, novca koji je izvan kontrole. Procenjuje se da u kešu, u sefovima i iznajmljenim kućama,  imaju najmanje deset milijardi evra!

Nove vlasti zadržale su policijski aparat koji je štitio mafiju iz Tadićeve Demokratske stranke. Na čelu policije je nesmenjivi direktor Milorad Veljović, koji je na ključnim položajima ostavio svoje saradnike. Tako su načelnici policijskih uprava na tim mestima i po deset godina! Na ovakav način organizovana policija ima sopstvenu mrežu i interese, i potpuno kontroliše politički život, tokove novca, reketira biznismene, ustanove, banke...

Svakoj mafiji su potrebni izvršioci-pucači, pa ih policijska mafija regrutuje iz redova podzemlja iz Crne Gore. Nove vlasti su sa crnogorskom vladom i tajnom policijom napravile strategiju dugoročne zaštite svojih interesa. Više od 250 građana Italije legalno živi u Beogradu, Novom Sadi i Nišu! Crna Gora je isuviše mala, te ih italijanska policija lako indentifikuje i pronalazi. Sa desetinama milijardi novca, srpska i crnogorska vlast prvo traži zaštitu od Evropske unije i njenih organa, nudeći im zauzvrat devastaciju svojih država i potpuno uništenje njene privrede, resursa i izrabljivanje građana. Sa druge strane, ako dođe do pružanja otpora, mnogo će evropskih političara biti meta ubilačke organizacije u režiji srpsko-crnogorske policije.

Svesni ove rastuće opasnosti, jer se Srbija upustila u avanturu uvoza i aktivista Al Kaide, u državama Evropske unije naložili su svojim bezbedonosnim službama da danonoćno vrše nadzor nad srpskom političko-mafijaškom elitom, i tako osujete njene akcije.

A koliko je srpsko-crnogorsko politička mafija opasna i besprizorna, svedoči i podatak da je Boris Tadić sa 50 miliona dolara finansirao kampanju Baraka Huseina Obame, što je kasnije rezultiralo hapšenjem guvernera države Ilinos Roda Blagojevića. I danas Obama dozvoljava da mu se priđe s ponudama, pa srpski političari milionima dolara podmazuju njegovog polubrata iz Kenije, koji je poznati finansijer Al Kaide!

Nesalomivi Boris Tadić je šokirao nemačku kancelarku Angelu Merkel, kada je usred prošlogodišnje izborne kampanje, uspeo da podmiti pokrajinske vlasti u Bavarskoj, koje su ga u Hanoveru 22. aprila prošle godine stavile u grupu sa kojima je bilo predviđeno da se ona  pozdravi.

Taj događaj je, dozvoljeno je, za lokalnu upotrebu u Srbiji, snimala kamera RTS-a. Kada je Merkelova ispred sebe ugledala nepoželjnog gosta, šokirana, okrenula se i užasnuta krenula prema domaćinu, šapnuvši mu da će se suočiti sa odgovornošću što je skota, poput Tadića, doveo u protokolarnu grupu za rukovanje. Tadić je taj događaj, u predizbornoj kampanji, koristio kao dokaz svoje bliskosti  sa gospođom Merkel.

Opredeljenje srpskih vlastodržaca da se nalaze u upravnim odborima i bordovima banka u kojima mafija drži i pere novac, ili da se okruže savetnicima mafijašima i proskribovanim ličnostima poput Dominka Štros Kana, Alfreda Guzenabuera, Franka Fratinija i drugih evropskih političara koji su pokazali svoje lice - lice onih koji su ogrezli u korupciji i kriminalu, brine evropske bezbedonosne službe.

Srpsko-crnogorska politička mafija kao ubilačku podršku ima i tajnu i kriminalistički policiju, sa moderom opremom i logistikom koju kupuje u inostranstvu, od podmitljivih političara u Evropskoj uniji, jer raspolaže ogromnom količnom gotovog novca, koji je van kontrole a transportuje ga u Brisel diplomatskom poštom.Takođe im na raspolaganju stoji i ogromna količina narkotika, koje ostavljaju političarima i službenicima EU u Briselu, koji lobiraju za njih.

Izveštaji koje iz Beograda šalju službenici ambasada država članica Evropske unije, potpuno se razlikuju od izveštaja komisija i misija EU i OEBS-a iz Beograda. Većina službenika misija EU i OEBS-a su homoseksualci i lezbejke, i Beograd je za njih nebeski raj. Uz pomoć tajne policije, srpska politička mafija ih snabdeva ''svežim mesom'', drogom i svežnjevima novca.

Srpska policija je, praktično, izolovana od učešća u međunarodnim akcijama otkrivanja droge, oružja i trgovinom belim robljem. Nekoliko ključnih evropskih država u tajnosti spremaju plan napada i hapšenja srpskih i crnogorski zvaničnika i policijski glavara. A to već neće biti prazna priča.

Dotle se srpska policija rukovodi izrekom , kad nema kiše, dobar je i Grom.

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane