Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Leskovac: gradonačelnik Goran Cvetanović razapet između bivših žena i svetle budućnosti

Dugo putovanje u Čikago

Grad Leskovac, nekadašnja prestonica jugoslovenske tekstilne industrije, ali i proizvodnje hrane, već godinama pati zbog sve gore lokalne birokratije i još gorih gradonačelnika. Sadašnji prvi čovek Leskovca, Goran Cvetanović, dobro bi poslužio nekom komediografu zbog svega što čini ili ne čini. Ali, učinak njegove vladavine je više tužan nego što je smešan.

M. Hadžić

Grad Leskovac, umesto da slavi Dan oslobođenja grada od fašizma, ponovo je okupiran i to od domaćih izdajnika. Lokalna vlast na čelu sa gradonačelnikom sistematski uništava sve što joj dođe pod ruku. Podsećanja radi, još 2011. godine, sadašnji gradonačelnik Goran Cvetanović krenuo je u kampanju uz slogan: "Da ima za sve, ne samo za neke!".

Ogromni bilbordi po gradu bili su izlepljeni takođe ogromnim slovima i njegovom ogromnom glavom sa tirkizno plavim, buljavim očima. Narod kao narod, kratkog je pamćenja i poverovao je da se Mesko (to mu je nadimak, tata mu je bio mesar) promenio. Goran Cvetanović-Mesko, zablistao je prvi put kada je njegov politički otac Vojislav Šešelj, polio tadašnjeg predsednika Skupštine Radomana Božovića vodom, a Mesko je tada pritrčao da iščupa mikrofon. Po tome ga ovde pamte. U međuvremenu, dozvao se pameti pa je potražio drugu šansu u Srpskoj naprednoj stranci.

Naravno žabe se u princa pretvaraju samo u bajkama te tako i Mesko, na sveopštu žalost, ostade samo Mesko. Ipak, hvali se "novim dostignućima", a najviše kako je Tomislavu Nikoliću pisao recenziju za master!

Kad se već dokopao vlasti, kome prvo da pomogne, nego sebi i svojima? Krenuo je redom: prvu zenu je zaposlio u srednjoj Medicinskoj školi, drugu je postavio za direktora leskovačke Gimnazije, treću....Za dve godine, "zbog predstavljanja Leskovca kao povoljnog mesta za investiranje", obišao je celu Evropu pola Azije i Afrike. Najsmešnije je što sa sobom vodi isključivo dvorske lude i poltrone, od kojih niko ne zna ništa, ni na jednu temu! O znanju jezika da ne govorimo.

Posle sajma privrednika u Grčkoj (Kavala), sedmog po redu ove godine na kome je bio, Cvetanović odlučuje da sazove konferenciju za štampu "i zapuši usta neprijateljima". Odlučio je i da malo odmori od svega, ni manje ni više nego u Čikagu! Pomerio je za dva dana obeležavanje praznika grada, a da pola građana Leskovca to nije ni znalo. Na jednoj konferenciji za štampu je istakao da je u prethodne dve godine "stvarao preduslove" da može da ponudi lokacije za izgradnju novih pogona? Pa je još dodao da je mnogo urađeno na izgradnji toplovoda, kanalizacione mreže, puteva i mostova! Pa to su valjda redovna održavanja infrastrukture grada?

Najavljena Roštiljijada se tradicionalno već treću godinu održava u organizaciji porodice Jovanović iz sela Kopasnica kod Leskovca. Ljudi vredni, radni, nemaju vremena da dolaze u otadžbinu a i skupoća je recesija i u Americi, pa im je lakše da u dvorištu crkve nedeljom organizuju druženje uz trubače. Znaju oni da njihov gradonačelnik toliko voli svoj narod da je spreman i na prekookeanski let sve u cilju viših interesa. Što će sad tamo da pruzi podršku Srbima koji žive u Čikagu, što će to biti od značaja za povezivanje privrednika koji finansiraju sve sfere društvenog života, to retko ko može u potpunosti da shvati. Možda samo njegov kum Goran Jović, predsednik Privredne Komore grada jer on je čovek bistar i pametan. Da nije takav, ne bi u isto vreme bio i predsednik Komore i direktor Dunav osiguranja!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane