Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Žabari: direktorka Centra za socijalni rad i njeni troškovi

Preskupa vožnja na malom prostoru

Grupa građana iz Žabara uputila je Magazinu Tabloid pismo u kome se pita kako je moguće da se direktorka Centra za socijalni rad vodi kao "lice van radnog odnosa" i kako je uspela za dva meseca da potroši više od 600.000 dinara za gorivo.

.......

Direktorka Centra za socijalni rad u Žabarima, Slađana Mrvović, uspela je što niko pre nije. Za nepunih dva meseca, potrošila je preko 600.000 dinara za gorivo. Da bi bilo jasnije o čemu je reč, treba reći da se gorivo za službena vozila Centra za socijalni rad Žabari, uglavnom uzima na benzinskoj pumpi "Matriks" u Žabarima, a troškove pokriva Asocijacija za razvoj opštine Žagubica na ime zajedničkih projekata! Pitamo se kako je moguće da za tako mali period od dva-meseca troši toliki iznos novca za gorivo, a posebno da sve to plaća asocijacija za razvoj opštine Žagubica? Dodatna neprijatna okolnost je sledeća: u tom periodu, kod Fonda penzijsko invalidskog osiguranja Požarevac Slađana Mrvović nije bila prijavljena kao direktorka Centra za socijalni rad Žabari, pa su je vodili kao lice van radnog odnosa! Uprkos svemu tome, Slađana Mrvović je potpisivala sva rešenja doneta od strane Centra za socijalni rad Žabari, a takođe i platne spiskove Centra socijalni rad.

Epilog svega toga je da u periodu od septembra do novembra 2014. godine, ona potpisuje sva dokumenta Centra kao direktor! Smatramo da Ministarstvo za rad i socijalnu politiku treba da preduzme što hitnije da ovakve mahinacije i zloupotrebe u centru za socijalni rad Žabari od strane direktorke Slađane Mrvović ne prođu nekažnjeno.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane