Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Srbije više nema

Milovan Brkić

U nedelju, 6. septembra, Velika propaganda laži saopštila je, kao ekskluzivnu vest, da je kancelarka Angela Merkel pozvala Aleksandra Vučića, koji je planirao da sutradan, 7. septembra putuje u Nemačku i dođe kod nje na razgovor.

Pozvani se radovao kao malo dete. Eto, mene gospođa Angela voli. Ne može bez mene. A ja, kazao je pomenuti, od nje ništa neću tražiti, neću je moliti. Sve ću što ona od mene bude tražila, odmah prihvatiti. Ovo, naravno, nije rekao, ali će tako biti.

I dok se evropske države, koje su projektom rušenja Evrope, trude da spreče milionski priliv izbeglica, uglavnom iz muslimanskih država, ograđujući se od Srbije i bodljikavom žicom, srpski premijer i njegova elita zadovoljno trljaju ruke. Bez nas Evropa ne može, tvrde. Ako Mađarska, Austrija, Nemačka, Velika Britanija ne žele da udome imigrante, tu je Srbija. Rasturena, opljačkana, čiji građani su siromašniji od najsiromašnije države na svetu. Ali na njihova imanja i očeve kuće, Vučić će useliti imigrante. One koji ne znaju jezik, a ni gde su došli. Zbrinuće ih o trošku poreskih obveznika. Sve će to građani Srbije da plate.

Od Nemačke će šizofreni premijer Vučić dobiti sigurno pozamašnu svotu novca, koje će staviti svom bratu i njegovoj kamarili u džep. Treba podsetiti da desetine hiljada građana Srbije, koji su u prošlogodišnjoj poplavi ostali bez domova i imovine, još žive kao nomadi. Stotine miliona evra i dinara pomoći Vučićeva mafija je opelješila. Čak se i šef misije Evropske unije Majkl Devenport, kada je shvatio o kakvoj pljački je reč, šokirao.

Ali, šta to zanima gospođu Merkel. Ona želi da radi u interesu građana Nemačke. Obećaće podršku u ''evroatlanskim integracijama premijeru Srbije, ako treba i potapšaće ga po ramenu, jer je ta slika za njega orgazmična, a on će, tako, potpisati smrtnu presudu Srbiji. Moraćemo pristati da u kuće naših roditelja ulaze imigranti, da spavaju na našim krevetima, da kruške pod kojima smo učili više ne budu naše, već tuđinaca...Naše livade, njive, sve to više neće biti naše, već će, u jednom danu, postati vlasništvo tuđinaca, koji su odlučili da napuste svoju zemlju.

Za nekoliko godina, u Srbiji će podići stotine džamija. Srbijom će vladati Rasim Ljajić, koji je za ovaj posao pripreman tridesetak godina.

Kada obavi posao, i potpuno satre Srbiju, Vučića će ukloniti po poznatom scenariju. Nigde neće stići, ni uteći, ali je važno da se ovaj ludak, kao đak prvak, igra sa nama, glumeći kralja, ili Napoleona.

Sve što se od njega traži - daće. Nije njegovo, već građana Srbije. A, ko njih šta pita. Sa Vučićem će sa scene otići i gospođa Merkel, i nju čeka zatvor, možda doživotni.

Slaba je to uteha za nas, koji ćemo postati narod bez domovine. Šamaraće nas na ulicama pristigli iz Sirije, Avganistana, Pakistana...Al Kaida će dobiti novo utočište, odakle će odlaziti na svoje smrtonosne misije u Evropu. Srbija nije kadra da se obaveštajno bori protiv Alahovih ubica, koji su prisvojili licencu odsecanja glava nevernicima, dizanje u vazduh svega što pripada nevernicima. Zamislite da se, u još zvanično sekularnoj Turskoj podigne pravoslavna crkva, ili da u njoj zazvone zvona! To je nezamislivo, ali je zamislivo da Alahovi sledbenici dođu u Srbiju, da zauzmu šta im se sviđa, da podignu džamije na svakom mestu, i da nam nametnu kako ćemo živeti. Ili će nas poklati. Silovaće nam sestre, žene, majke... Nekažnjeno...

Ovaj tekst ide u štampu u vreme dok Merkelova diktira Vučiću domaće zadatke. Tvrdo verujem da će on tu izdajničku misiju opisati kao istorijsku posetu Nemačkoj.

Crno nam se piše, ako se ne dignemo i počnemo da branimo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane