Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Tužni skupe

Živan Haravan

U broju 344 Tabloida oglasio se vaš glavni urednik tekstom pod naslovom "Hoćemo li se uspraviti?" Deo pomenutog teksta posvećen "izvesnom Živanu Haravanu", kako me autor oslovljava, prepun laži, prećutanog konteksta, susreta, pismenog sadržaja naših predhodnih kontakta, a sve u cilju da mi se nanese duševna bol, poniženje, uvreda, osuda javnosti.

PRVO: Autor teksta prećutkuje moje Otvoreno pismo od 12. 04. 2015 koje sam mu uputio povodom njegovog javnog oslovljavanja američkog ambasadora Majkla Kirbija "jevrejskim skotom" čime je naneo beskrupuloznu uvredu svim Jevrejima, kojima, po ocu, i ja pripadam. Prećutkuje, takođe, prepisku koja je tim povodom usledila sa "izvesnim Živanom Haravanom", broj mobilnog telefona koji mi je dao i poziv na susret koji je obavljen u restoranu hotela "Beograd" u trajanju od oko 3 sata.

Dakle, kada me autor naziva "izvesnim" čista je laž na privatnoj relaciji. Uvreda i omalovažavanje, na planu šire javnosti, je u činjenici da sam od 1970-1975. bio popularan pevač zabavne muzike sa dve singl-ploče (PGP RTS i Beograd-disk); od kraja decembra 1979-1982 bio sam tv-novinar "Beogradske hronike" RTS; Od 1982-1984 objavljivao sam zapažene satirične tekstove u "Studentu" i Omladinskim novinama" i zato zabeležen u ozloglašenoj "Beloj knjizi" Stipe Šuvara; od 1990-1992 bio sam osnivač, autor Programa, imena, prvi i poslednji predsednik autentične Stranke socijalne pravde, aktivno se baveći politikom.

DRUGO: Autor, prećutkuje moje drugo Otvoreno pismo koje sam, kao i prvo, poslao na mnoštvo adresa, pa, i autoru u kome sam izrazio svoje zgražavanje rečenicom koju je uputio američkom ambasadoru Kirbiju, koja je volšebno nestala, naknadno, iz teksta u Tabloidu, ali su je mnogi pročitali i koja glasi "Marš u pičku materinu Jevrejsku". Na taj način uskraćuje čitaocima mogućnost da shvate suštinu i razloge ogorčenja "izvesnog Živana Haravana"

TREĆE: Ordinarna, apsolutna i beskrupulozna laž glavnog i odgovornog urednika je da sam se pod naslovom "Tužni skupe" obratio redakciji Tabloida zbog teksta, meni nepoznatog, Gorana Đapića o američkim bankarima. Čista laž! Apsolutna i neporeciva istina je sledeca: Kao odgovor na moje drugo Otvoreno pismo, dan pre njegovog hapšenja, stigao mi je e-mail potpisan od strane Zamenika glavnog i odgovornog urednika koje je glasi: " Poštovani gospodine Haravan, Vaše pismo smo otvorili i pročitali a odmah potom zatvorili. S poštovanjem Zamenik Glavnog i odgovornog urednika Milan Malenović". Moj odgovor na ovo licemerje glasio je: "Tužni i jadni Milovanov skupe, možete vi moje pismo zatvoriti, zabetonirati, spaliti, pocepati... ali mom gađenju koje osecam preama vama ne možete ništa. Tačnije, možete, ali ako vam ikad đavolsko srce bude, kojim čudom, transformisano u ljudsko i samim tim u mozgu vam se razbistri, pošto nemam svog zamenika lično vam izražavam prezir Živan Haravan.

ČETVRTO: Autor izriče neoprostivu i bezočnu laž kada kaže da moj pokojni brat nije hteo ni prezime sa mnom da podeli, što implicira koliko sam ja loš čovek. Istina je sledeća: Moj mlađi brat je bezmalo rodjen na železnickoj stanici u Kraljevu. Majka je došla u Kraljevo gde sam živeo kod majčinih roditelja kojima je došla u posetu u 9-om mesecu trudnoće.

Baka je išla u Opštinu da ga prijavi kao novorodjenče i pogrešno rekla prezime svog zeta Horvan. Zoran nikada, odrastao, nije hteo da ga vraća u Haravan iz revolta prema ocu koji nas je napustio dok smo bili deca od 3-4 godine života. To što autor sramnog teksta zna iz mog privatnog života mnoštvo i drugih detalja, govori o mojoj "izvesnosti". Njegov osnovni cilj je pokušaj moje javne diskreditacije.

PETO: U svojoj bezočnosti javno se dotiče i mog sina. Tačno je (kako to on zna?!) da je moj mlađi sin bio vozač izraelskog ambasadora i da je otpušten. Potcenjujući inteligenciju svojih čitalaca i javno vređajući mog sina i mene autor teksta kaže nečuvenu glupost!

Vozač ambasadora je otpušten jer je hteo da vodi politiku ambasade Izraela?! Razloge njegovog otpuštanja ni ja ne znam, a autor će morati da dokaže tu svoju javno izrečenu besmislicu i uvredu.

ŠESTO: "Kakve veze ima gospodin Haravan sa bankarima iz Vašingtona?"- pita autor.

Odgovor na ovo podmuklo pitanje sadržan je, upravo, u sadržaju ona moja dva Otvorena pisma koja nisu objavljena u Tabloidu. Da su objavljena belodano bi bilo jasno da su stavovi moje malenkosti identični stavovima Pola Krugmana, Jozefa Štiglica, Noama Čomskog....

Prezirem sve bankare ovog Sveta, bilo koje da su nacije i koji novcem kupuju i kreiraju ljudske duše! Prezirem i sve jadnike koji za platu i dodatnu apanažu pokušavaju da blate nečiju čast i čist obraz.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane