Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Vizija i provizija

N. Vlahović

Član "troglavog" predsedništva Bosne i Hercegovine iz entiteta Republike Srpske, Mladen Ivanić, prvih dana 2016. godine, napao je predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića, rekavši da on "otvoreno i nedvosmisleno daje podršku Miloradu Dodiku".

U izjavi za sarajevski "Dnevni Avaz", Ivanić je doslovno kazao i ovo: "...Moja poruka kada se čujem s njim (Nikolićem) će biti: ne uplićite se u naše unutrašnje prilike, to je naša stvar, a mi se nećemo uplitati u vaše unutrašnje prilike, jer to je vaša stvar!".

Ivanić je, očigledno namerno, "zaboravio" šta je "naše" i vaše" u slučaju Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Takođe je namerno "zaboravio" da je Republike Srbija garant Dejtonskog mirovnog sporazuma. Zašto je Ivaniću toliko stalo da se ovako besramno udvara ideji unitarne Bosne i Hercegovine, u okolnostima bošnjačkog hegemonizma, koji ne da da se građanska BiH ikada ostvari?

Nije teško zaključiti: Ivanić je bolesni karijerista, odnegovan i školovan u duhu socijalističke BiH, koja je, na štetu sva tri konstitutivna naroda, iskrvarila u užasnom građanskom ratu. Vreme pred nama će pokazati kakva je dalja sudbina unitarne države, koja je nastala iz takvog pakla. Ali, vreme je i da Ivanić položi račune pred svojim narodom u Republici Srpskoj zbog toga što sprovodi politiku Bakira Izetbegovića a ne onoga ko ga je izabrao na tu funkciju!

Mladen Ivanić je rođen u Sanskom Mostu 1958. godine. Od političke karijere zaradio je prilično: ima stan u Banjaluci od skoro 100 kvadratnih metara, vlasnik je vikendice na crnogorskom primorju, vozi automobila marke Mercedes 320 CDI, njegova supruga Gordana ima stan u Beogradu, a ćerka Jelena takođe stan u BiH...Poveliki novac koji drži kod stranih banaka, "za crne dane", stvorio je na protivzakonit način.

Naime, Apelaciono veće suda BiH, nakon dužeg procesa, na intervenciju iz okruženja Bakira Izetbegovića, oslobodilo je Ivanića u julu 2010. godine svih optužbi za nesavestan rad u službi.

Prethodno ga je isti sud nepravosnažno osudio na 18 meseci zatvora. Prema toj presudi, Ivanić je odobrio veliku seču šume i protivzakonitu eksploataciju najkvalitetnije drvene građe, a sebi od tog posla stavio dobru proviziju u džep.

Ne treba zaboraviti da je ovaj nekadašnji novinar radio Banja Luke, prilično dobro pripreman za političku karijeru na postdoktorskim studijama u Manhajmu i Glazgovu, gde su ga "preobraćali" najbolji globalistički učitelji.

Na Opštim izborima 2014. sa 317.799 glasova, Ivanić je izabran za srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine. Od tog momenta, on je i delima i rečima okrenut protiv interesa Republike Srpske.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane