Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Novi Sad

Pismo iz Novog Sada: Šta sve plaćamo kroz račun za struju?!

Mlađa Krađa i ostale štete

Građanin Zoran Janković iz Novog Sada opisuje šta sve plaćamo kroz račun za struju. Koliko neradnika izdržavamo kroz plaćanje računa čije pojedine stavke niko ne može da objasni

......

Ako vam se učinilo da vam je račun za struju neopravdano veliki, opravdano ste zabrinuti. Račun ne može da bude manji jer pored potrošene struje, pod obavezno plaćamo izmišljene direktore EPS-a, ili one koji imaju funkciju a ne dolaze na posao, naravno i njihove službene automobile koje koriste kao da su im privatni. Ne zaboravimo službena putovanja, gorivo i dnevnice, sve o trošku naroda koji plaća, pa ni ne pita za cenu! Šta, vi nemate struju, isključili su vam? Logično, jer....

Doskorašnji direktor EPS Snabdevanje, Dragan Jeremić je morao da napreduje (sada je izvršni direktor EPS Snabdevanje) jer je u martu prošle godine zaposlio Mlađana Maleševića, zvanog Mlađa Krađa, koji nakon što je zadužio lap top i službeni telefon, nijednom se nije pojavio na poslu, ali je za to uredno primao platu, veću od 100. 000 dinara! A, vama isečena struja, jel?!

Mlađa krađa je nadimak dobio dok je radio u NIS-u iz kojeg je najuren zbog poslovanja dostojnog njegovog nadimka, ali je zato primljen u EPS Snabdevanje, na grbaču potrošača struje koji sve to moraju da plate. Valjda je zato Jeremić napredovao (što podrazumeva i veću platu), a Mlađa Krađa se seli u EPS Snabdevanje Novi Sad, a evo i zašto...

Veliki prijatelj porodice Malešević, Zvezdan Ćosić, naravno jedan od direktora EPS Snabdevanje, svim silama se borio da smeni vrednog i poslovnog šefa komercijale EPS Snabdevanje Novi Sad, Bogdana Gašovića, kako bi na to mesto postavio Draganu Malešević, rođenu sestru Mlađe Krađe. Nakon žestokog pritiska na Gašovića, uspeva da postavi Draganu Malešević, za šefa, koja je za kratko vreme uspela da poremeti ne samo poslovne, već i međuljudske odnose i naravno da sve vreme štiti brata, koji i dalje ne dolazi na posao, a prima platu! Zvezdan Ćosić kako bi ispravio sve brljotine Dragane Malešević, svaki dan putuje u Novi Sad, službenim automobilom i obaveznim dnevnicama za put! A vama isključuju struju, tuže vas za dospele a neplaćene dugove?!

A Jeremić, Maleševići i Ćosić su samo delić bahate rukovodeće ekipe JP EPS, pod rukovodstvom bivšeg generalnog direktora Aleksandra Obradovića, koji nije mogao da se vozi u službenom vozilu marke BMW, ukoliko se ne promene felne koje koštaju koliko i godišnji računi bar 10 domaćinstva u Srbiji!

U EPS-u je zaposleno više direktora i savetnika, nego terenskih radnika! Ko to plaća?!

Plaćaju oni koji odvajaju deci od usta, užine, garderobe, školarine, kako bi platili račun za Struju! Svi oni koji u hladnim zimskim danima strahuju da će im odseći struju, a nemaju ni za osnovne životne potrebe, lekove, ali struju moraju da plate, jer monopolisti ne biraju sredstva da napune svoje džepove, pogotovo na tuđoj nesreći, bedi i muci!!

Svaki put dolaskom novog direktora EPS Snabdevanje, dotični zaposli najbližu rodbinu, prijatelje i komšije iz grada iz kojeg dolazi. Tako da je EPS Snabdevanje, „Srbija u malom", čiji računi sadrže stavke za plaćanje „nečega" , što ni na šalteru reklamacija ne umeju da vam objasne šta plaćate!

Narode, plaćaj struju, jer dok ima ovaca ima i ko da ih šiša! U međuvremenu, svi rođaci, prijatelji, poznanici, kumovi i žiranti zaposlenih u Elektro privredi Srbije, biće udomljeni u ovo javno preduzeće na tvoj račun narode! Sve gore navedeno se može proveriti, jer godinama su nam uzimali iz džepa, ali sada već otimaju, pa ne znaju za Boga!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane