Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Oborimo ga

Milovan Brkić

U Sjedinjenim Državama rasplamsavaju se sukobi u skoro svim većim gradovima između pobunjenih crnaca i policije. Povod je ubistvo dva crnca, koje su policajci bez ikakvog povoda i razloga ubili, pred porodicom.

Predsednik Obama skratio je posetu Španiji, u koju je došao sa samita koji se održavao u Poljskoj. Samit NATO alijanse proglasio je Rusiju za mračnu pretnju alijansi!

SAD su u ozbiljnom rasulu. Ekonomskom, vojnom, moralnom...U gej klubu, Pakistanac je ubio 49, a ranio još toliko ljudi. Crni snajperisti, odgovarajući na ubistvo Afroamerikanaca od strane policije, ubili su u Dalasu 5, a teško ranili još 7 policajaca.

Da se ovo događa u Rusiji, zapadni mediji bi pozvali na rat protiv nje, opisujući je kao zemlju mraka u kojoj se krše ljudska prava...Kada se to zlo valja ulicama SAD-a, to je, onda, unutrašnje pitanje suverene zemlje.

Pravda i jednakost, na koju poziva predsednik Obama, odavno su se iselili iz ove, nekada moćne zemlje.

Koristeći se vojskom članica EU, vlada u Vašingtonu stalno preti Kini, Turskoj, Rusiji, celom svetu.

Viktorija Nuland, pomoćnik državnog sekretara, posetila je Tiranu, Prištinu, Beograd i Skoplje. Dolazi sa bičem i ultimatumima. Pentagon je odlučio da na Balkanu stvori Veliku Albaniju. Nulandova vladama balkanskih zemalja zavrće ruke i uši. Preti raketama. A može da ih stavi u dupe Obami ili Bajdenu.

Zašto službenica Stejt Departmenta prekraja granice?

Može joj se, jer su na čelu vlada balkanskih zemalja spodobe koje preziru svoj narod, kriminalizovani su, ogrezli u nemoralu, korupciji i zlu, i gospođa Nuland može na njih da podvikne, a oni da podviju rep.

''...Mi Srbi smo naučili da kukamo i dalje živimo bolje nego što radimo. Kad je to Srbima bilo dobro? Kad, u vreme kralja Petra? Titovo? I tad smo kukali. Ta kuknjava razara srpski mentalitet. A koliko to radimo? Pašće nam s neba. Kod nas ne postoji preduzetnički duh svi samo čekaju da im neko zvoni na vrata...Gledam ove epske priče o tome kako niko neće da preživi, kako umiremo, jer mi Srbi smo najbolji u kukanju, po svim medijima. Kukamo oduvek. Od 1804. godine kukamo. Svi hoće radno mesto da dobiju, ali da im teče staž i plata, a da ne rade!''

Ove reči izgovorio je skot koji je plaćenim oglasom na CNN-u, koji je zabranjen intervencijom sindikata, pozivao da strane kompanije ulažu u Srbiju, u kojoj je najjeftinija radna snaga na svetu!

Šizofreni Vučić već četiri godine, iz sveg glasa, vređa građane Srbije, koje nudi kao belo roblje.

Prema pisanju lista Der Standard iz Austrije, gradonačelnik Beča Mihael Hojpl je izjavio "...da su Srbi plemenit narod koji je izgradio Austriju i da će oni uvek biti dobrodošli..."

Hojpl je napomenuo da Srbija izvozi najpametnije ljude u Evropu, jer tamo nemaju uslova za rad i da će Austrija rado prihvatiti sve one koji žele biti deo Beča. : "Nisu nam potrebne američke sluge u Evropi, ubili su 2.000 Srba!"

Zamenik gradonačelnika Beča Johan Gudenus, povodom 17. godišnjice NATO bombardovanja SR Jugoslavije ocenio je da "NATO nema šta da traži u Evropi, već je neophodan zaseban odbrambeni koncept".

Gudenus je, osuđujući bombardovanje SR Jugoslavije, naveo da je pre 17 godina ofanzivni vojni savez sproveo operaciju suprotnu međunarodnom pravu, napadajući ciljeve u Beogradu, drugim delovima Srbije i Crne Gore.

I crnci su se pobunili. Uzeli su puške u ruke. Prestali su da se plaše naoružanih belih policajaca koji ih ubijaju kao zečeve.

Srbi su vekovima ratovali i ginuli za slobodu.

Da li je moguće da nas je potpuno porobio jedan šizofrenik, koji je opljačkao zemlju do gole kože, rasprodao svu imovinu, i sprema se da na kraju utekne?

Vreme je da dođemo sebi, i da ga oborimo. Ima još onih koji imaju oko sokolovo.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane