Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Da li vojna avijacija ponovo ostaje bez akumulatora ?!

Zbog magacionera nebo nam je nebranjeno

Insajder Magazina Tabloid iz valjevske namenske industrije Krušik, čiji generalni direktor je magacioner iz Beograda Mladen Petković, ukazuje da je zbog ovog šarlatana, koji ni pismo majci ne ume da napiše, izostala proizvodnja akumulatora, preko potrebnih za srpsku vojnu avijaciju. Umesto da to i javno obznani, direktor Krušika učestvuje na tenderima za kupovinu akumulatora za Vojsku Srbije, mada zna da njegova fabrika, zbog pogrešno kupljene mašine, to nije u stanju da proizvede. Ali, kakva odbrana zemlje, kada je u pitanju fotelja Mladena Petkovića. Jer iza njega stoji mafija iz vrha Srpske napredne stranke

Insajder V- 7

Podsetimo da je proteklih godina u Vojsci Srbije bio deficit, kada su u pitanju akumulatori za avione i helikoptere. Naizgled banalan problem. ali daleko je ozbiljniji problem nego što se to čini na prvi pogled, vojska dugo nije uspevala nabaviti specijalne akumulatore Ag-Zn za vazduhoplove, zbog čega su vojni piloti gubili letačke dozvole, jer nisu mogli ostvariti potreban broj sati letenja, što je preduslov za produženje letačke dozvole, mada ključni problem je daleko ozbiljniji, i tiče se bezbednosnog problema zemlje, u smislu nemogućnosti odbrane zemlje iz vazduha. jer avijacija ne može poleteti bez akumulatora.

Ranije su akumulatori proizvođeni u Krušik akumulatorima u Valjevu koji su poslednji put isporučili vojsci nove akumulatore 2014-te godine, pred vojnu paradu, inače avijacija ne bi mogla leteti da nisu napravljeni tada novi akumulatori u Valjevu.

Holding korporacija Krušik Valjevo je 2015-te godine "preuzela" privatnu fabriku Krušik akumulatori, čije sedište se nalazi u Beogradu, a proizvodni pogoni u Valjevu, i to sa namerom da nastavi proizvodnju akumulatora. Međutim, Mladen Petković generalni direktor Krušika, inače beogradski šarlatan, koji vuče za sobom afere još iz JAT-a, gde je radio u magacinu, kao i to da je na samom početku svog mandata doveo vozača, inače svog prijatelja iz Beograda Nikolu Skoka, koji je doneo diplomu fakulteta iz Bosne, kako bi primao veću platu nego što sleduje po sistematizaciji vozačima. Ali je valjevska policija ubrzo ustanovila da se radi o falsifikovanoj diplomi, mada to nije omelo Petkovića da svog prijatelja ostavi prijavljenog na plati u ćerki firmi Krušika i SDPR-a Kovački centar d.o.o koja se nalazi takođe u Valjevu, i to na fiktivnom radnom mestu, jer Skoko ne dolazi u Valjevo na posao, a prima redovno platu.

Petković ima finansijsko ljubavnu vezu u Valjevu sa direktorkom sektora finansija u Krušiku mladom Brankom Polić, koja se i razvela od muža zbog svog ljubavnika, tu je i angažovanje privatne firme za košenje kruga fabrike pa sve do kupovine mašine za raketni pogon koja još uvek nije počela da radi i velika verovatnoća je da neće ni početi, jer se sumnja da je kupljena pogrešna mašina koja je plaćena više od 1.600.000 evra!

Generalni direktor "Krušika", Mladen Petković, u tolikoj meri nesposoban da nikako ne može organizovati proizvodnju akumulatora Ag-Zn za potrebe vojske Srbije, a da pri tome svesno dovodi čitav sistem odbrane u zabludu time što se prijavio na tender koji je raspisan za nabavku akumulatora! Uzgred, Petković se takođe bavi i transportom i za tu namenu je osnovao privatno preduzeće Mavia d.o.o čiji vlasnik je njegova supruga Aleksandra Petković iz Beograda, kao i činjenicu da je za dve godine svog direktorovanja u državnom preduzeću uspeo nedavno kupiti stan na Vračaru u vrednosti 250.000 evra, takođe je poznat i po tome što je u godinama štednje u decembru prošle godine kupio novi službeni automobil marke Škoda super B.

Epilog se već sada nadzire, vojska će ostati ponovo bez akumulatora a direktorski šarlatan Petković verovatno biti "unapređen" na drugu funkciju, jer iza njega stoje rođak Jugoslav Petković, inače direktor SDPR-a i tetka Dragica Nikolić, supruga Tomislava Nikolića, predsednika Srbije.

Treba reći još i to da Petković ima poslovni dil sa auto servisom "Lukić" iz Valjeva gde se servisiraju sva vozila Krušika i to mimo odobrenja šefa službe transporta gospodina Marina koji odbija i da potpisuje račune za izvršene usluge koji su uvećani i do 30% u odnosu na stvarnu vrednost usluge. Nikola Skoko bivši vozač Petkovića a koji je sada prijavljen da radi u ćerki firmi koja je u vlasništvu Krušika i SDPR-a Kovački centar doo Valjevo, dolazi isključivo u Valjevo kada treba otići u auto centar "Lukić" da pokupi procente i ujedno servisira svoj privatni automobil kao takođe protiv uslugu za izvršavanje servisa na vozilima Krušika. Treba napomenuti da Petković ima sumnjive transakcije koje se obavljaju preko fudbalskog kluba u Valjevu gde je Krušik suvlasnik, kao i to da njegova finansijsko ljubavna veza kulminira time što se Petković više i ne krije da je u vezi sa Brankom Polić, vršiocem dužnosti finansijskog direktora, a pre nekoliko dana ih je sekretarica zatekla i na delu kada je ušla u kancelariju kod Petkovića. On i Branka Polić su se užurbano zakopčavali i pravili da se ništa nije dogodilo. Od Petkovića se ograđuje i sopstvena stranka jer su svesni koliku im štetu nanosi svojim bahatim i krajnje lopovskim ponašanjem, u njegovoj zaštiti jos uvek stoji Dragica Nikolić kao i njen suprug Tomislav Nikolić, jer je ona Petkoviću u bliskom su srodstvu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane