Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Preko pune linije

Srpska tajna služba u raljama ovejanih kriminalaca (13)

Tajna služba kao družba

Bezbednosno informativna agencija (BIA) preživljava svoje najteže dane. Direktor Aleksandar Đorđević se sprema da napusti brod koji tone. Uspeo je da zgrne milione evra, i očekivao je da će se povući na rezervni položaj. Ispunio je plan da za specijalnog tužioca za organizovani kriminal dovede svog bliskog rođaka iz Čačka, advokata Mladena Nenadića. Njegovi saradnici su se toliko osilili, da je direktor samo prisutni građanin u BIA.Vučićeva kamarila je, uprkos protivljenju poslanika - predsednika SRS Vojislava Šešelja, predsednika pokreta Dosta je bilo Saše Radulovića i poslanika Demokratske stranke, za predsednika Odbora za kontrolu rada službi bezbednosti postavila naprednjaka Igora Bečića, protiv kojeg je vođen sudski postupak zbog falsifikovanja diplome Više poslovne škole, koji je u Novom Sadu, u glavnoj ulici, korupcijom dobio stan površine 560 kvadrata... Odluka šizofrenog premijera da u ''BIA ostanu svi na svojim mestima" rezultat je njegovog progresivnog ludila. Istraživač Magazina Tabloid nastavlja da opisuje stanje u srpskoj tajnoj službi, vodeći računa da sačuva obraz onima koji se odupiru unutrašnjoj okupaciji

major Goran Mitrović

Najuže rukovodstvo Bezbednosno informativne agencije se odmetnulo i danas je najopasnija kriminalna grupa na Balkanu, a možda i šire. Oni nisu mafija, jer je mafija način života, a ovi priprosti ljudi, od kojih je većina na kokainu, s pozicija načelnika u tajnoj službi, širi svoj biznis, potiskujući sve ostale kriminalne grupe. Oni postaju velika pretnja miru na Balkanu.

Direktor Bezbednosno informativne agencije Aleksandar Đorđević, u službi poznat kao Đora peder, napravio je presedan. Sa sobom je doveo i šefa kabineta, koja je bila pravnik u Službi hitne pomoći. Bez obavezne bezbednosne provere, na najznačajnije operativno mesto u Agenciji dovedena je osoba najnižih moralnih svojstava, koja je ostvarila uvid u sve državne i službene tajne Agencije. U njenom sefu je spisak odobrenih zahteva Agencije za stavljanje na mere osumnjičenih građana, svi izveštaji načelnika uprava i regionalnih centara, izveštaji sudova, tužilaštva i drugih službi bezbednosti

Čime je takvo poverenje zaslužila gospođa Maja Pavlović? Ona je dobila ''toplu preporuku'' od doktorke Hitne pomoći dr Vere Stoiljković. A gospođa Stoiljković nije bilo ko. Ona je izvesno vreme bila u vanbračnoj zajednici sa pomenutim Đorom pederom, sa kojim ima i sina. Odavno ne žive zajedno. Ali njena reč je za Đoru zakon. Od kada je napustio advokatsku kancelariju, Đora peder se nije odrekao svoje družine. Organizovane. A, u toj družini su, kada je Đora postao direktor Službe, već uveliko bili Nikola Petrović, kum Aleksandra Vučića i direktor Elektromreže, Veselin Milić, načelnik Policijske uprave za Beograd, Aleksandar Stepanović, predsednik Višeg suda u Beogradu, Duško Milenković, predsednik Apelacionog suda u Beogradu i Zlatibor Lončar, sadašnji ministar zdravlja. I biznis je procvetao. Korupcija na latinoamerički način.U početku su se sastajali, dok još nisu bili poznati, u jednom kafiću u Palmotićevoj.

Prvo je Zlatibor Lončar postavio doktorku Hitne pomoći Veru Stoiljković za direktora Instituta za virusologiju Torlak, jedne veoma značajne ustanove, na čijem bi čelu trebalo da bude neko od profesora Medicinskog fakulteta. Ali Đorina bivša družbenica je dovedena da za potrebe organizovane grupe da preko nje operu ogromnu svotu novca i da ga unište, za potrebe inostrane farmaceutske mafije.

Magazin Tabloid je u više tekstova opisivao ludorije dr Vere Stoiljković, koja je pretila zaposlenima ''čovekom iz BIA".

Zlatibor Lončar je svom drugu Đori pederu za načelnika bezbednosti u Agenciji preporučio Ivana Todorova, bivšeg džudistu, čoveka obdarenim fizičkom inteligencijom i duboko uvučenim u kriminal.

Ova grupa je, za sada, još na okupu, a ojačana je Mladenom Nenadićem, advokatom iz Čačka, Đorinim bliskim prijateljem, kojeg su postavili za tužioca za organizovani kriminal, i Natašom Krivokapić Čitaković, koja je na čelu Višeg tužilaštva u Beogradu.

Đorina advokatska kancelarija nikada nije prestala da radi. Njegove ljude u kancelariji obezbeđuju službenice Uprave za bezbednosnu zaštitu BIA! Svi glavni predmeti idu njegovoj kancelariji. Pelješenje onih koji imaju novac, uz pomoć suda i tužilaštva, donelo je Đori pederu i njegovoj organizovanoj kriminalnoj družini ogroman novac.

Đorina kriminalna grupa je ojačala, do neviđenih razmera.

Iz BIA je Đora poslao Dijanu Hrakalović, šizofrenu devojku (28 godina), koja je u službu primljena kao aktivstikinja SNS-a i kurtizana viđenijih rukovodilaca ove partije. Psiholog je po struci, i postavljena je za sekretara Uprave kriminalističke policije, sa zadatkom da razbije srpsku policiju, naročito Upravu kriminalističke policije. Aktivnosti ove šizofrene žene iz Požarevca Magazin Tabloid je opisivao u više tekstova. Njeno dovođenje je imalo za cilj da se onesposobi elovanje kriminalističke policvije i načelnika koji nisu spremni da služe interesima Đorine organizovane kriminalne grupe. U tome su i uspeli, jer je srpska policija pred pucanjem. Dijana Hrakalović je uticajnija od ministra Stefanovića, koji, po svemu sudeći, nema snagu da je zauzda.

Tako Đorina grupa u potpunosti kontroliše rad policije i osigurava svoje zločinačke aktivnosti. Dovođenjem Nataše Putnik za Stefanovićevu pomoćnicu za finansije, Đorina OKG (organizovana kriminalna grupa) je dobila pristup fondovima. Nabavkom opreme, naoružanja, uniformi, sredstava veze, Đora će zgrnuti milione. Neutoljiva je žeđ za novcem ovog pedera i narkomana.

Bes policijskih funkcionera, kojim rukovodi ova šizofrena devojka Dijana Hrkalović, koja je nestatusni službenik MUP-a Srbije, jer njeno radno mesto sekretara UKP nije u sistematizaciji, govori da Đorina OKG može sve.

Da bi prikrio svoju pedersku sklonost, Đora je, izvesno vreme, bio i u vezi sa Jelenom Trivan, bivšom funkcionerkom i portparolkom Demokratske stranke. Nju je postavio za direktora JP "Službeni glasnik''. Gospođa Trivan opisuje Đoru kao teškog psihopatu, koji je na čistom kokainu, ali stalno sabira i barata milionima evra, kao da je reč o multimilioneru, a ne državnom službeniku. Znajući ko im je na čelu, načelnička družina u Bezbednosno-informativnoj agenciji se okrenula sebi i svom biznisu. U prethodnim tekstovima opisali smo zlodela najuticajnijih načelnika i njihova psihofizička svojstva.

Đorina OKG iz BIA nije homogena. Svaki od njih ima svoje pokrovitelje u kartelima koji finansiraju Vučićevu mafiju, naročito njegovog brata Andreja.

Najuticajniji i najopasniji čovek u ovoj grupi je Nikola Petrović, kum Vučićev, koji je direktor Elektroprivrede i su-vlasnik desetine preduzeća koje se bave energetikom. Njega se Vučić plaši, jer Nikola zna kakav je ništak Aleksandar i njegov brat Andreja.

Đorina grupa je, tako, postala najopasnije kriminalna družina na Balkanu, koja u Srbiji kontroliše trgovinu narkoticima, neregistrovaim lekovima, pljačkanju zdravstvenih fondova. Njih pod svojom kapom, kao izvršioce, drži Andrej Vučić, čovek bez zanimanja, a koji radi u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca-Topčider. Delovanje ove opasne kriminalne grupe zabrinjava inostrane službe bezbednosti.

Šizofreni Vučić je umislio da može da se igra sa stranim diplomatama, koji su, poslednjih nedelja, od njega digli ruke. Đorina grupa prati one diplomate koje im odredi premijer, daju mu sirov materijal sa prislušnih uređaja. On želi da ucenjuje strane diplomate, što je i učinio u nekoliko slučajeva.

Aleksandar Vulin, koju uveliko trguje migrantima, što opisuje u svom tekstu i Željko Vasiljević, na stranici 21. u tekstu Pokret za Vulinov džep, ima logističku podršku od Đorine grupe. Andrej Vučić raspolaže pasošima, jer je uzurpirao Kovnicu novca, te ih prodaje migrantima za po 5.000 evra, a platila je turska spoljna obaveštajna služba, i bezebednosne službe iz Katara i Saudijske Arabije.

Nemačka BND je otkrila posebne poslove Nikole Petrovića i Andreja Vučića. Došlo je i do zaplene ogromne količine narkotika i novca, iza kojih stoji ova organizovana kriminalna grupa. Upućen je i zahtev nemačkih bezbednosnih službi da se uhapse organizatori trgovine narkoticima u Srbiji, na čelu sa Andrejom Vučićem i Đorinim načelnicima iz BIA. Naravno, akcija je propala i pohapšeni su sitni ulični dileri, što je veoma razbesnelo vrh BND-a i ministra unutrašnjih poslova Nemačke. Očekuje se da će veće terorističke poduhvate u Nemačkoj izvesti teroristi koji su došli preko Srbije, uz pomoć mafije koju pominjemo.

Opasna mafija iz Demokratske stranke ubacila je svoje ljude na značajna mesta u BIA. Među njima je najuticajnija Radmila Selaković, bivša stečajna upravnica, koja drma Agencijom. Nju su instalirali Aleksandar Vlahović i Danko Đunić, a danas ovom 62. bakom rukovodi, koji je vlasnik i Ekonomskog instituta, koji procenjuje imovinu EPS-a, čijom rasprodajom Nikola Petrović i braća Vučić nameravaju da zgrnu stotine miliona.

Sa lažnom diplomom Ekonomskog fakulteta u Beogradu bio je i direktor Filijale Vojvodđanske banke u Beogradu. Jedan od profesora koji mu je napisao doktorsku disertaciju potvrdio je istraživaču Magazina Tabloid da je obećao da će mu platiti 15 hiljada evra. Kada je ''odbranio doktorsku tezu" a da nije završio ekonomski fakultet, dao je profesoru samo 5.000 evra, a on mu je novac bacio u lice, bez uzbuđenja stavio sebi u džep. Zapretio mu je da će sada BIA da ga ima na oku!

je zbog prevare Miloševićevih državnih narkodilera bio u bekstvu. Vratio se posle 5. oktobra, a novac je uložio u nove ljude na vlasti. U zemlji je nastavio da reketira biznismene.

Jedan od reketiranih je i biznismen Foto Cane iz Čačka, koga je Marko, uz pomoć zajedničkog prijatelja Nenada Tešnjaka 2001. godine namamio u jedan objekat u Beču, gde su Caneta mučili celu noć i od njega oteli ogroman lokal u Čačku, a sve to na ime navodnog dug i zelenaških kamata. U to doba, je na platnom spisku držao i tadašnjeg ambasadora SRJ u Austriji.

Kriminalnu grupu čine mahom bivši policajci, koje je on, dok je bio blizak sa režimskim političarima krajem 90. tih godina, protežirao i postavljao na odgovorna mesta i položaje u MUP-u Srbije i nekadašnjem SSUP-u. odlično shvata značaj pravilno pozicioniranih ljudi u policiji i BIA pa je zato insistirao da njegov čovek, Radmila Selaković, bude postavljena na visoku poziciju načelnika za logistiku BIA, a preko nje je ostvario i odličan kontakt sa direktorom BIA Aleksandrom Đorđevićem (mada je sa Đorđevićem dobar kontakt ostvario i dok je Đorđević, kao advokat, servisirao lokalne mafijaše u Čačku).

Foto Cane je u međuvremenu finansijski ojačao i participirao je u stvaranju SNS-a, u početku na lokalnom nivou, a kasnije je pokušao da se nametne i na višim nivoima vlasti. Kako je bio blizak predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću i kako je sve to saznao preko svojih ljudi u BIA, a plašeći se zaslužene Canetove osvete, je preko svoje ljubavnice Rade Selaković i Aleksandra Đorđevića „naručio" da se Foto Cane napadne i diskredituje, da mu se uništi politička karijera na lokalu ali i u stranci. Tako je i bilo. Uz pomoć lokalne BIA-e Foto Cane je politički diskreditovan i marginalizovan. U realizaciji ovog "posla" za potrebe, anagažovan je i deo čačanske mafije koji se nalazi na platnom spisku BIA (o lokalnim kriminalcima koji su saradnica BIA pisali smo u prethodnim brojevima Magazina Tabloid).

Ova kriminalna grupa, na čelu sa Đorđevićem, a pod političkim patronatom Andreja Vučića, odlučila je da od poznatog čačanskog privrednika Milenka Kostića preotme licencu za zastupanje automobilske marke „Škoda", kao i sve njegove objekte, uključujući i hotel u predgrađu Čačka. Po istom receptu kao i za Caneta, napadnut je i Kostić, prvo politički a onda i preko korumpiranih policajaca i lokalnih kriminalaca. Međutim i Kostić se pokazao kao žilav protivnik. Uspeo je da identifikuje kriminalce koji su krenuli na njega i da se, za sada, odbrani.

Treba napomenuti da Đorina družina iz BIA nije baš u najboljim odnosima sa Đorinom OKG. Nikola Petrović i karteli sa KiM su osporavani, i njihova dosijea su prodata. Tako je na ''merama'' Agencije i danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Kriminalci imaju čudnu narav. Svako u svakog sumnja. Ova kriminalna grupa može se razbiti samo opkoljavanjem od strane specijalne jedinice ...

(Nastaviće se)

podeli ovaj članak:

Natrag