Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Nek propadne, nije šteta

Milovan Brkić

U nedelju, 30. oktobra, prve vesti su počele sa nađenim oružjem u Jajincima, u šumarku u blizini vinskog podruma porodice Vučić. Njegovi seizi su se oglasili. Vulin je tražio da službe bezbednosti otkriju ko je pokušao da ubije premijera, ili da čelnici službi odu! Dačić je zacvilio, pozivajući na veću budnost i zaštitu Vučića, a dr Neša Slina je zakukao iz sveg glasa da je Vođina bezbednost ugrožena delovanjem stranih službi bezbednosti, koje žele da ga smaknu. Na licu mesta se našla i glavni tužilac, razumno tražeći od policije da utvrdi činjenice, a ne da paradira.

U nedelju, tačno u 11 sati, oglasio se i Vučić, konferencijom za štampu. Pojavljivanje pred kamerama ovog šizofrenog pedera je njegova terapija. On je, osvrćući se na ovaj ''slučaj'', ostavio mogućnost da je možda neko oružje ostavio da bi ga se otarasio, jer je u toku akcija dobrovoljnog vraćanja nelegalnog oružja. Rekao je, nekontrolisano, da do sada na njega nije bilo nikakvog planiranog napada, osim nekih ludaka koji su tražili njegovu smrt, misleći na mene.

A, njegova Velika propaganda laži-Informer, Kurir, Pink, barem sto puta su najavljivali atentat na Vučića. Videli su zavere. Te CIA, te britanska obaveštajna služba, te mafija iz Milogore...Ko laže, mora da ima dobro pamćenje, ali se šizofreni peder toga ne drži. On bestidno laže.

Sav u transu i ponosu, najavio je da nam odlično ide. Najavio je povećanje plata koje nikada u istoriji neće biti veće! Povećanje plata, koje je prethodno smanjio za 15 odsto pre dve godine, biće za 5 odsto! Dakle, bestidno laže. Obraća nam se kao da smo debili. Penzioneri će, takođe, dobiti povišicu, posle Božića, od 1,5 odsto. Ili, oko 200 dinara mesečno. Taman da plate taksu za TV Bastilju.

Nedelja je Božji dan, crveno slovo u kalendaru.

Ali, Vulin, Dačić, dr Neša Slina ne miruju, kao i njihov Vođa.

Slina,Vođin trbuhozborac se oglasio žestokim napadom na ambasadora-protektora, Kajla Skota, koji je, biranim rečima, rekao za Kurir da je Vlada Srbije odgovorna za Savamalu, zbog zataškavanja slučaja. Slina je opomenuo protektora da se ''ne meša u unutrašnje stvari suverene zemlje", čiji suveren je njegov šizofreni premijer. Opomenuo je ambasadora Skota da gleda svoja posla i da misli na stotine ubijenih crnaca u svojoj zemlji. Skoro sam siguran da će to pitanje pokrenuti i pred Ujedinjenim nacijama.

Predstava sa oružjem pripremljena je zbog smene sadašnjeg rukovodstva bezbednosnih službi, i da se izvrši čistka u policiji. Vučić zna da se samo golom silom može održati na vlasti. On je loš plagijator svog pobratima Mila. Milogorci su, na dan glasanja, pohapsili 20 Srba, pod optužbom da su planirali državni udar. Čim je izborna komisija proglasila zvanične rezultate izbora, ta ''teroristička grupa'' spala je samo na troje. Bolesnog bivšeg komandanta Žandarmerije, gospođu koja je u 61. godini života, i još jednog starca. Da bi imali organizovanu grupu. Pustiće ih za par dana.

Milogorci vuku za uši Vučića i njegovog brata. On im služi za sprdnju. Ipak, postaje očigledno da Vučića stežu sa svih strana. On tvrdo veruje da će se lažima održati. Lažući po ceo dan. Od ovog ludaka, njegove retorike i podanosti umorili su se centri moći. U ovom broju podsećamo šta je sve obećao, predao, rasprodao i opljačkao Vučić sa svojim bratom i kamarilom iz Vlade.

Oni koji su ga navijali, siguran sam, neće ovog ludaka ostaviti u životu, da ne svedoči o ekonomskim ubicama Srbije. Čim ga malo pritisnu, njegova pederska duša počinje da se duri i on počinje da preti ambasadorima. Kao, ne mogu oni tako sa njim. On je svoj, kaže. Tvrdo verujem da će se Vučićev život okončati vrlo brzo. Protuve, kakav je on i njegova banda, ne ostavljaju se u životu, da ne posvedoče šta su, po direktivi, radili narodu svom.

Nek propadne, nije šteta.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane