Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Šizofreni premijer Srbije i njegova obećanja

Doterali cara do duvara

Iz Brisela su poslali Vladi Srbije sitne knjige indžijele, kojim zahtevaju da srpski parlament do 7. novembra prizna takozvanu državu Republiku Kosovo, da uvede sankcije Ruskoj Federaciji, u kapacitetu koji je to učinila Evropska komisija i sve članice Unije, da se uspostave diplomatski odnosi sa Prištinom, da promeni Ustav Srbije, da se uđe u pregovore o plaćanju ratne štete...I, pritom, Evropska unija napominje da o članstvu Srbije neće se razgovarati pre 2025. godine. A, sve pozivajući se na ono što je u Briselu već odavno potpisano. Potpisnik zločinačkog, veleizdajničkog i ništavnog akta je Aleksandar Vučić. On je, međutim, pustio da umesto njega praznim puškama prete drugi. On bi to sve rado prihvatio, ali nije lako. Mala je njegova pederska guzica za toliku budžu. Dakle, šizofreni premijer Srbije sa svojim olako datim obećanjima doteran je do zida.Očekuje se da će pred njim biti smaknut

Veljko Kondor

Da podsetimo, jer olako zaboravljamo važne događaje, da je 23. aprila 2013. godine direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin podneo ostavku na tu funkciju, navodeći da je nezadovoljan sporazumom Beograda i Prištine, koji je parafiran prošle sedmice u Briselu.

Vulin je naveo da je i tokom briselskih pregovora bio protiv parafiranja sporazuma u obliku u kom je on na kraju prihvaćen.

"Dao sam reč Srbima sa Kosova da će sporazum biti drugačiji i da ću uspeti da napravim ono što je možda nemoguće", rekao je Vulin i dodao da u potpunosti podržava zahtev Srba sa Kosova da se raspiše referendum o sporazumu Beograda i Prištine.

"Aleksandar Vučić je danas izjavio da ću biti deo tima koji će voditi zemlju. Nisam mu rekao ni da, ni ne. Ali, moraću da ga razočaram, jer ću reći - ne", rekao je Vulin 23. aprila 2013. godine RTS-u.

Vulin je procenio i da se parafiranim sporazumom garantuje manje od onoga što je sadržano u Rezoluciji Skupštine Srbije, koja je usvojena u januaru te godine.

"...Ovo je manje od rezolucije, treba parlament da se upozna sa tim, da se vidi šta je napravljeno. Ovo su teška vremena i teške odluke. (Potpredsednik Vlade Aleksandar) Vučić je prelomio i nosi to sa sobom", objasnio je Vulin.

U tekstu koji je preneo Blic, prema Vulinovoj oceni, državni vrh će morati da razgovara sa predstavnicima Srba sa Kosova i da nađe rešenje zajedno sa njima, jer oni ne prihvataju parafirani sporazum.

On je ocenio i da Srbija nema mehanizme da bi odgovarala za primenu sporazuma na Kosovu, te da mu nije jasno na koji način će se to od Srbije tražiti.

Vulin je rekao i da je on bio za to da se sačeka septembar, kada se održavaju izbori koje sprovode privremene institucije u Prištini, jer bi tada Srbi sa Kosova izašli na izbore prvi put potpuno organizovani, jedinstveni i podržani od svoje države.

"Imali bismo 20 do 23 poslanika i ti Srbi bi odlučavali u septembru s kim će Srbija pregovarati, pa samim tim i kako će pregovarati", naveo je on.

Vulin je, takođe, izrazio bojazan da će, posle parafiranja sporazuma Beograda i Prištine, uslediti talas priznanja Kosova. A što se i desilo, jer je oko 40 država odmah priznalo Kosovo.

Gostujući iste večeri na RTS-u, gospodin Vulin je rekao da je zgađen ponašanjem ''nekih članova srpske delegacije koji su se valjali po podu''. Mislio je na tada prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, koji je, kada mu je baronesa Keti Ešton saopštila da ako to ne potpiše, moraće novinarima da ''podeli dosije članova srpske delegacije, koji su bolesnici i kriminalci''.

Prema svedočenju g. Vulina, Vučić je legao na pod, počeo je da kuka, da plače i da cvili, preteći da će se ubiti. Baronesa ga je šutnula nogom, terajući ga da ustane i da potpiše. Vulinu se, kako je tvrdio, povraćalo od muke i stida.

Šta se dalje dogodilo?

Vučić je i zvanično preuzeo vlast u Srbiji, i sa mesta premijera počeo sumanuto da zadužuje Srbiju. Od 8,5 milijardi evra spoljnog duga, koji je ostavila Vlada Mirka Cvetkovića, za malo više od četiri godine, dug je uvećan na 24,5 milijardi evra, koliko to zvanično NBS priznaje. Za samo četiri godine, utrostručio je spoljnu dug, razorio privredu, zdravstvo, uništio penzione i zdravstvene fondove, selo, doveo do prosjačkog štapa penzionere, zaposlene, na rub smrti doveo je invalide...

Iako je ispunjavao sve što se od njega traži, slikajući se sa albanskim premijerom Ramom i sa kosovskim predstavnicima, Vučić je pokušavao da još za neku milijardu opljačka Srbiju, i da pobegne.

Ispostavljanje računa na ''naplatu'' deo je strategije kojim Unija i velike sile žele da očiste Balkan od smrada koji traje skoro tri decenije na prostorima nekadašnje Jugoslavije. Hrvatska je dobila novu, demokratsku i pristojnu vladu, u Crnoj Gori je na nišanu Milo Đukanović, njegov brat Vučić sada mora da bude smaknut, a u decembru, Makedonija dobija novu, stabilnu vladu, a Hašima Tačija početkom sledeće godine čeka hapšenje.

Vučić i njegova kamarila nemaju kapacitet da ispune sve što je on potpisao, jer je i odnos snaga u svetu sada bitno drugačiji, a i centri moći su ''podelili plen''. U kojem nema mesta za ludake poput Vučića.

Sve što je Vučić potpisao je ništavno. Reč je o neuračunljivom čoveku. On se samo drži pred te-ve kamerama. Inače, isto se valja po podu u svom kabinetu kada ga uhvate strahovi. Sa njim lako upravljaju oni koji su mu blizu. I zloupotrebljavaju ga. Njime surovo manipuliše ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji ga šprica i obaveštava strance o njegovom psihičkom stanju.

Došlo je vreme da se šizofreni peder Vučić, koji je sve građane tretirao kako stoku, suoči sa istinom. I da plati za sve ono što je činio i nama i sebi, i drugima.Njega bi od smaknuća spasila ostavka, ali bi on radije da ga obese kao Malog Radojicu, nego da odstupi. Takva mu je bolest.

Zbogom Vučiću, rekli su u Briselu, Vašingtonu, Berlinu i Moskvi.

Ko to u Srbiji danas ne razume i njemu se crno piše.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane