Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Srpska tajna služba u raljama ovejanih kriminalaca (14)

Kome je Đora noćna mora

Bezbednosno informativna agencija (BIA) preživljava svoje najteže dane. Direktor Aleksandar Đorđević se sprema da napusti brod koji tone. Uspeo je da zgrne milione evra, i očekivao je da će se povući na rezervni položaj. Njegovi saradnici su se, takođe, osilili. Vučić je najavio gromoglasno smenu direktora BIA, ali je podvio rep. O čemu je reč, istražuje major Goran Mitrović, koji će u nekoliko nastavak opisati Vučićev strah od svojih pedera u Službi i njihova nedela

major Goran Mitrović

Pripadnici policije, antidiverzione jedinice i forenzičari su 30. oktobra u Jajincima, na mesta gde je nađen arsenal oružja u ''blizini porodične kuće'' Aleksandra Vučića pokazivali da je slučaj ''ozbiljan'' i da je reč o pripremi atentata na premijera.

Oglasio se odmah Aleksandar Vučić, pokušavajući da ''spusti loptu'', ali da zadrži sažaljenje građana prema sebi, da će se tek utvrditi okolnosti pod kojima je arsenal oružja nađen u neposrednoj blizini njegove kuće.

Ali, ministar unutrašnjih dela Nebojša Stefanović, zatim trbuhozborac Vulin i kamarila, urlali su na sav glas, pozivajući na odmazdu, da, ako se odmah, bez odlaganja ne otkriju atentatori, moraju da iz službe odu čelnici bezbednosnih agencija.

Zahtevu za smenom oglasio se i predsednik Nikolić, koji je insistirao da se smeni direktor BIA i direktor VBA, navodeći da on lično nema poverenje u bezbednosne službe, jer je izložen prisluškivanju i uhođenju.

A, na pitanje šta mu je povodom ovog događaja, kao i povodom nalaženja automobila sa oružjem u jednoj garaži na Novom Beogradu saopštio direktor BIA,Vučić je, odmahujući rukom rekao da mu je rekao da BIA o tim događajima nema nikakve informacije!

Srpski mediji objavili su 15. oktobra da je kombinovanom akcijom službenika BIA-e i Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uhapšen visoki funkcioner kriminalističke policije Srbije, koji je, kako je navedeno, u dužem periodu odavao tajne policijskom atašeu u Ambasadi Sjedinjenih Država. Istog dana saopšteno je da je pomoćnik načelnika Uprave kriminalističke policije (Veljko Popara) saopštavao predstavniku ambasade SAD-a važne informacije o kadrovskim promenama i odlučivanju u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Danima su Vučićevi telali držali ''borbenu gotovost'' štiteći pretnjama građanima i ''organizovanim kriminalnim grupama'' premijera od atentatora. I nikom ništa.Sve je zaboravljeno. A i sve je bilo namešteno, da se građani zamlaćuju. Popara je na slobodi i nema nikakvih dokaza da je bio špijun.

Šizofreni premijer Vučić je odjednom zaboravio na obećanje da će, prvo, istražiti sve okolnosti oko nađenog oružja u Jajincima i Novom Beogradu, a potom da će Vlada Srbije smeniti direktora BIA i direktora VBA. Nije ovo prvi put da šizofreni Vučić oprašta svojim partijskim drugovima najsurovije pljačke i zlodela.

Magazin Tabloid je u 15 nastavaka opisao nepodnošljivo stanje u Bezbednosno-informativnoj agenciji. Opisali smo zloupotrebe direktora Aleksandra Đorđevića, zvanog Đora peder, načelnika u službi Ivana Todorova, Jovana Drobnjakovića, Rade Selaković, Bojana Dimića, Zorana Stanića ZIS-a...

Što si gori, to si Vođi draži.

Pre dve nedelje je Đorđević boravio sa načelnikom VI uprave u višednevnoj ''radnoj poseti'' u SAD-u. Zanoćio je u istoj sobi sa načelnikom uprave, koji je takođe homoseksualac, što je sablaznilo domaćine. Kojim povodom je načelnik tajne Službe, koji je bio pred smenom, boravio u SAD-u? Da li da obezbedi sebi odstupnicu, da se ponudi da bude zaštićeni svedok ili da iznese novac.

U mondenskom letovalištu na Floridi, u blizini Majamija, Vučići, Nikola Petrović i Zoran Babić imaju velelepne vile sa imanjem.

Mediji su (Večernje novosti) prenele optužbu da je Đora peder za 50 hiljada evra naredio da javni tužilac Srbije trojicu ubica iz Čačka osudi na manje od 9. godina zatvora zbog brutalnog ubistva jednog mladića.

Direktor BIA je na zahtev čačanske mafije odobrio napad i na lčelić Radojka, oca ubijenog Strahinje, koji se uveliko planira. Đora mora da "odradi'' svoj deo posla za pare koje je uzeo, i da preko lokalnih operativaca BIA (od kojih većina nema predstavu da se podaci koje prikupljaju zlopotrebljavaju za potrebe Đorine mafije) i primenom tehničkih mera, prikupi sve potrebne podatke za planirani napad i ubistvo Radojka.

Ustvari, pored opravdanog straha od hapšenja, nastali su i mnogi drugi, neplanirani problemi. Zbog mafijaškog ubistva Strahinje Ičelića otkrivene su i druge, još opasnije kriminalne aktivnosti oca i sina Kalajdžića, (Milivoja i Nenada), Đorinih "poslovnih partnera". Naime, Kalajdžići su uključeni u novoorganizovane aktivnosti policijsko-državne mafije, gde se preko nekoliko linija u podzemlju prodaje droga koja je ukradena (umesto da bude uništena) iz policijskih zaplena, te da se prodaja obavlja u zemlji i u inostranstvu (o čemu operativna saznanja imaju i strane i očekuje se međunarodni skandal ozbiljnih razmera). Ovaj "posao" je sada ozbiljno kompromitovan Đorinim mafijaškim delovanjima.

U Čačku se bio pojavio i jedan Albanac, stacioniran je u centru grada. Kada je policija počela da ga nadgleda, Đora je dojavio da se skloni. A reč je o opasnom likvidatoru. Lokalni kriminalci uključeni u ubistvo Ičelića, organizovali su i svakodnevne pretnje advokatima koji zastupaju Ičelićevog oca, pa čak i članovima njihovih porodica.

Đorin zamenik Ivan Todorov je, nakon što su otkrivene njegove kriminalne aktivnosti oko krađe 20 miliona evra, namenjenih za isplatu otmičarima službenika ambasade Srbije u Triploliju, što je dovelo do streljanja dvoje službenika, nastavio da teroriše zaposlene u Agenciji. Spisak njegovih kriminalnih dela, koje smo opisali u Magazinu Tabloid je impresivan.

Ali...

Za neverovati je da je šizofreni premijer zaboravio na Todorova i njegov kriminal! Ovih dana, Todorov je jedini kandidat za predsednika Olimpijskog komiteta Srbije! BIA je danima opservirala sve one koji su nameravali da se kandiduju, dostavljajući im montirane dokaze protiv njih, da odustanu u korist Todorova. I otvoreno im preteći da će ''biti u neprilikama'' ako ne odustanu.

Ovaj ovejani kriminalac, koji duguje svom bratu iz masonske lože Rumenu Ralečevu iz Sofije preko milion evra, koje je uzeo na pozajmicu, ucenjuje Vučića i njegovog brata Andreja podacima o njihovim zlodelima. Zaista će biti tužno ako Todorov bude izabran za prvog čoveka srpskog Olimpijskog komiteta, umesto da je odavno u zatvoru.

Vučićima će glave doći Đora peder i njegova kriminalna družina iz BIA. Oni će, sigurno, tražiti zaštitu za svedočenje o njihovim surovim pljačkama, ubistvima, izdaji nacionalnih interesa...

Todorov je, u nameri da sačuva svoju poziciju i spreči hapšenje, prvo vlastima poslao poruku da će da izdejstvuje međunarodnu krivičnu prijavu protiv Zvonka Veselinovića. Naime, Todorov je, između ostalog, zahvaljujući tehničkim kapacitetima službe uspeo da sa Veselinovićevog telefona skine snimke nekih obračuna u Kosovskoj Mitrovici u kojima je poginuo i jedan poljski policajac a zbog čega još uvek traje međunarodna istraga, i da na taj način Veselinovića potencijalno direktno optuži. Iz zemlje je izneo, baš kao i njegov šef Đora, veliku količinu podataka o kriminalnim aktivnostima najbližeg Vučićevog okruženja i njima manipuliše i preti.

Načelnica logistike, bivši stečajni upravnik Rada Selaković (63) sprema posebno novogodišnje "iznenađenje" radnicima BIA. U najstrožijoj tajnosti u toku je izrada nove sistematizacije, na osnovu koje će da se iz BIA proteraju svi "neposlušni" i ''nepodobni" kadrovi, a da se na ta mesta zaposle partijski poslušnici SNS-a i sledeća generacija kadrova, kojima direktno rukovode kriminalci koji su postavili i Radu Selaković i njoj slične na načelnička mesta u Službi.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane