Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Nova Crnja: naprednjaci osim diploma kupuju i glasove

Optužen za mito, omiljen kod Vučića

Redakcija Magazina Tabloid redovno dobija dokaze o kriminalnim aktivnostima članova Srpske napredne stranke u lokalnim samoupravama, gde doslovno vladaju mafijaška pravila vladajuće koalicije. Onako kako je tu "matricu" pljačke i prevare postavio Aleksandar Vučić na vrhu stranačke piramide, tako ona funkcioniše i u njenoj "bazi". Ovom prilikom redakcija je dobila pismo gospodina Antona Felbaba iz Nove Crnje u kojoj on opisuje kako je SNS predsednik opštine kupovao glasove, obećavajući lokalnoj romskoj zajednici bolji život.

......

Zovem se Felbab Anton. Rođen sam 03.09.1972. godine. Želim da vam se obratim i obavestim da sam za vreme izborne kampanije 24.04.2016. godine lično kupovao glasove za predsednika opštine Nova Crnja, gospodina Peru Milankova.

Naime, negde u januaru mesecu kontaktirao me je predsednik opštine Nova Crnja i pitao me da li bih želeo da pomognem njemu, a, za uzvrat da on meni osnuje Udruženje Roma i da ja sa tim Udruženjem pomognem mojim sunarodnicima Romima. Naravno da sam pristao. Iz razloga što na teritoriji Opštine Nove Crnje živi oko 1.800 Roma, i od tog navedenog broja, nijedan Rom nije u radnom odnosu.

Negde u januaru osnovao sam svoje Udruženje Roma Sae Roma, za koje mi je lično presednik preko Centra za socijalni rad dao novac u iznisu od 10.000 dinara, kako bih ja to osnovao. Tada sam počeo intezivmo da sarađujem sa njim. Pošto naša Opština se sastoji od šest sela, ja sam kontaktirao Rome u pet sela i svuda sam imao po jednog saučesnika, da kako bih što više glasova sakupio. Kako je on mene uveravao da će sve biti u redu i da on mene neće prevaritii, dao mi je jednu halu od 1.700 kvadratnih metara. Od toga je on iz opštinskog budžeta renovirao 900 kvadratnih metara i platio firmi SND inžinjering 500.000 dinara za adaptaciju krova, vrata, i prozora. Smatram da je trebao objaviti tender da se više firmi pojave kako bi dali ponude za manje para, ali to se nije desilo. Isto tako, da bi me uverio, dobio sam 100 tona kamena i 30 tona peska kako bih ja uverio Rome da će on njima uraditi put u romskom naselju. I ja sam to postavio gde ću vam i slike priložiti. Isto tako sam ja mogao dati Romima (i onima koji nisu Romi) po dve jednokratke pomoći nedeljno u iznosu od po 3.000 dinara. Sve je to on planski uradio kako bih ja uveravao ljude da će im on pomoći. A, onda, 23. 4. 2016. godine, dobio sam od njegove ćerke Vladislave Milankov 90.000 dinara, kako bih 24.04. 2016. mogao plaćati ljudima koji će glasati za nas u iznosu od 1. 500 dinara. I 24. aprila 2016. godine, oko 14 sati, pozvao sam predsednika da mi da novac kako bih još kupovao glasove, i on mi je rekao da se nađemo u njegovoj kancelariji koju su oni iznajmili za predizbornu kampanju. Tada mi je dao u dva navrata lično on. Prvi put 500 i drugi put 200 evra.

Kada je on postao predsednik, posle dva meseca pitao sam ga da li još uvek važi naš dogovor. Tada mi je on rekao kako ja njegovu inteligenciju vredjam. To me je razljutilo i istog trenutka sam kontaktirao policiju za borbu protiv organizovanog kriminala u Beogradu. I 15.08 2016 godine išao sam na razgovor sa gospodinom iz te ustanove-Mikijem Davidovcem. Tada sam njemu sve rekao kako je bilo...

Negde u oktobru me je kontaktirala policija za privredni kriminal iz Zrenjanina i Opštinsko tužilaštvo u Kikindi. Od dokaza posedujem izjave 54 osobe koje su dali službenicima iz privrednog kriminala i potvrdili su moju izjavu da su dobili novac u iznos od 1.500 dinara kako bi glasali za predsednika Opštine Peru Milankova. Tada je bio kao grupa građana i svi smo glasali za njegove kandidate. Posedujem i audio snimak kako nas dvoje razgovaramo o tome i šta on meni obećava. A, 2012. god bio je uhapšen zbog korupcije i primanja mita. On i direktor preduzeća Vojvodina put Borovica.

Tada je premijer Vučić rekao da ima dokaz protiv njega za primanje mita i bio je dugo u pritvoru zbog toga. Postupak se i dalje vodi.

I 27.11 2016 godine na području Opštine Nove Crnje bili su raspisani izbori za savet Mesne Zajednice. I tada je on davao Romima za svaki glas po 1.000.dinara u bonovima, da bi kupovali u Gomex i hiljadu dinara keša, samo da bi glasali za SNS. Ti bonovi su bili namenjeni za suzbijanje siromaštva i daju se licima koji su siromašna i koja se prijave u mesnoj zajednici da rade u društvenim firmama, a ne za kupovinu glasova.

podeli ovaj članak:

Natrag