Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Kako su Vođa, njegovi prodavci magle i falsifikatori, zamislili još jednu prevaru i...

Pali pred "Kineskim zidom"

Pakleni planovi srpskog diktatora o otimačini državne imovine, pljački državnog novca, štetnim ugovorima, prevarama i sakrivanju takvih stvari od javnosti, više nisu mogući. Čak i u dalekoj Kini znaju da je u pitanju Vlada na čijem čelu stoji psihopatska ličnost kojoj ne treba verovati nijednu reč.

N. Vlahović

U februaru mesecu ove godine, biće tačno godinu dana od kako je Endru Bromberg, šef direktorskog borda ugledne projektanstske firme "Aedas" (koji je i autor projekta stanice 'Vest Kaulun' u Hong Kongu), video ilustraciju budućeg železničkog čvora Prokop u Beogradu. Bila je objavljena u beogradskoj "Politici" i neko od saradnika mu je skrenuo pažnju na nju. Šokiran onim što je video, Bromberg se samo gorko nasmejao. Odmah je prepoznao svoj rad i shvatio da je je neko u Beogradu napravio drski plagijat!

Ovim povodom, Bromberg je napisao "...Bilo je odmah jasno da se radi o dorađenoj ilustraciji projekta za izgradnju železničke stanice Vest Kaulun (West Kowloon) u Hongkongu, delu velikog železničkog projekta 'Ekspres rejl link' - projekta koji sam lično osmislio i na kojem se već uveliko radi, počevši od 2009. godine. Niko iz Srbije i Beograda nikada nije kontaktirao sa nama tim povodom. Jasno je da je neko uzeo pozadinu Beograda i nalepio je na našu maketu...".

Taj neko bio je "tim" Siniše Malog, koji je i sam plagijator i falsifikator. No, kad je Vučićeva družina u pitanju, prevarama i prodajama magle nikad kraja...

U nedelji koja je prethodila izlasku Magazina Tabloid, nesumnjivi zaštitnik i predvodnik prepisivačke bande sa lažnim diplomama i doktoratima, Aleksandar Vučić, sastao se neformalno sa kineskim ambasadorom, Li Mančingom, sa namerom da još jednom pokuša da kineskim vlastima i kineskim investitorima, predloži da "uđu" u RTB Bor, pod uslovima koji bi samo njemu odgovarali.

Naime, Vučić je amaterski zamislio da on lično izabere privatizacionog savetnika za RTB Bor, koji bi se kineskoj strani predstavio kao neprikosnoveni stručnjak, što je ambasador ove najmnogoljudnije zemlje na svetu ljubazno saslušao i još ljubaznije saopštio da će u Srbiju tim povodom doći (posle Kineske nove godine, 8. februara) na razgovor u vezi Bora grupa njihovih vrhunskih stručnjaka.

Očito, Vučić se gadno preigrao kad je 29. decembra prošle, 2016. godine, naložio direktoru RTB Bor, Blagoju Spaskovskom, da svoj kriminalni karakter angažuje do maksimuma. Spaskovski je odmah objavio tender za izbor profesionalnog menadžmenta "u skladu sa obavezama" iz unapred pripremljenog plana reorganizacije.

U njemu piše da upravljački i savetodavni tim koji konkuriše po ovom pozivu ima jasne zadatke: da poveća profitabilnost, obezbedi nova tržišta, novu organizaciju rada i plan poslovanja...Forma je na taj način bila zadovoljena što se Vučića tiče.

Fazom B, predviđeno je da Spaskovski i njegov tim podmetnu Kinezima lažna istraživanja koja govore o dvostruko većim rezervama, a Planom C, da se Kinezima ponudi i spektakularni scenario koji predviđa za 50 odsto veći profit od realnog!

Činjenica je da su barem dve kompanije iz Kine zainteresovane za Bor. To je potvrdio i kineski ambasador. Ali, njihove kompanije traže dokumentaciju, materijale o poslovanju, do poslednjeg papira.

Ovaj amaterski, šibicarski i prostački čin, trebao je da bude uvod u dogovor o proviziji koju bi Kinezi trebalo da plate "nezavisnom konsultantu" koji još nije izabran, jer se drugovi iz Pekinga ne daju prevariti. Reč je, ipak, o civilizaciji staroj 5.000 godina, i njihova iskustva sa lopovina na svim kontinentima su nesaglediva. Već su upoznati sa suštinom Vučićevog blefa: tražene konsultantske usluge odnose se na pripremu javnog postupka za realizaciju transakcije sa potencijalnim investitorima. Rok za dostavljanje ponuda je 8. februar (Kineska nova godina!). Kad dođu iz daleke Kine, da ih sačeka "ponuda".

Umesto ovakve priče o Boru, ambasador Kine, Li Mančing, preneo je Vučiću mišljenje svoje vlade, da od posla neće biti ništa, sve dok se njihova delegacija ne upozna sa kompletnim poslovanjem i dok se iz Bora ne ukloni Blagoje Spaskovski sa svojim kriminalnim poslovima.

Godina 2017., koja je tek počela, svakako će za kineske investitore na ovom delu Balkana biti više nego značajna, tim pre što iz SAD Trampova administracija najavljuje da "Zapadni Balkan više nije od interesa za američku spoljnu politiku". I Vučić je to shvatio, pa pokušava na sve načine da se, nakon propale avanture sa Nemačkom i Arapima, dokopa Hong-Konga i veza sa kineskim biznisom.

No, velika Kina ima svoje planove u koji se njegovi pljačkaški naumi nikako ne uklapaju. Jer, tamo glave padaju za proneveru 100 državnih juana.

Naime, Kina je ovih dana otvorila svoju prvu banku u Srbiji ("Bank of China"). Ambasador Li Mančang najavio je da će Kineska banka, koja počinje da radi u Srbiji, pokrivati područje cele bivše Jugoslavije, Rumuniju, Bugarsku, Albaniju i Grčku. To je dokaz da zvanični Peking gleda u budućnost i da prolazni, mali, lokalni diktatori, nemaju nikakvu važnost.

Zapad je odavno potrošio Vučića. Ali, zvanična Kina gleda u Srbiju kao prijateljsku zemlju, preko koje može da vrši distribuciju svoje robe i usluga dalje na evropski kontinent. Problem sa kojim se Vučić odmah suočio, bio je dosadašnji odnos Brisela prema kineskim ulaganjima u ovaj deo Balkana, koji EU, smatra svojim feudom. Ne mogavši da sedi na više stolica (uprkos tome što bi žarko želeo), Vučić se opredelio da pokuša još jedan ples, ovaj put sa Kinezima. Ni tu mu ne ide. Vlada u Pekingu je odredila da dve kineske nacionalne avio-kompanije dođu u Srbiju i tako direktno konkurišu Vučićevom "čedu", Air Srbiji, koja i dalje živi na leđima Aerodroma "Nikola Tesla", od koga surovo otima zaradu i šalje je direktno u budžet kompanije "Etihad" iz Emirata.

Uvođenje direktnog leta između Pekinga i Beograda, posredstvom kineskih avio-kompanija, znači štetu za Air Srbiju. No, Vučić je u svom ludilu otišao toliko daleko da mu je rešavanje slučaja RTB Bor, važnije od svega u ovom trenutku. Kako podvaliti Kinezima da preuzmu ovog gubitaša (250 miliona evra godišnje iz budžeta), kako preuzeti onolike dugove...

Ambasador Kine, Li Mančing, predložio mu je da sagleda koliku bi zaradu Srbija imala od 100 hiljada kineskih turista (nova srednja kineska klasa). Ali, diktator hoće sve i odmah. Hoće da opljačkani novac iz Srbije prebaci na ime nekoliko firmi u Hong Kongu, hoće da mu Kinezi kupuju i investiraju u Srbiji (po njegovim cenama i po njegovim pravilima poslovanja), hoće da mu Evropska unija "zažmuri" na kineska ulaganja koja Briselu nisu po volji, hoće...Hteo bi. Ali mu vreme i prilike nisu saveznici. Sigurno je samo to da mu je došao kraj.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane