Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Kriza u Kontroli letenja Srbije i Crne Gore dostiže vrhunac

E, bogumi, nije to mali Radojica

Povodom ''smene'' Nadzornog odbora u Kontroli letenja, javnosti je upućena izjava predsednika Nadzornog odbora Bratislava Grubačića, koju objavljujemo, znajući da je niko drugi neće objaviti. Dodajemo i svoje mišljenje o ovoj ''smeni'' u režiji Aleksandra Vučića, koji je na staklenim nogama, pa mu za beg iz zemlje trebaju sigurni ljudi na čelu Kontrole letenja. E, bogumi, tu je Radojica Rovčanin zlata vredan, jer i sam uvek drži kofer u torbi, spreman za beg, da ga noge ne poseru, jer ga čeka robija u tri postupka koji se vode protiv njega zbog nasilja i drpanja para.

......

Skupština Kontrole letenja Srbije i Crne Gore u četvrtak 6. aprila je raspustila Nadzorni odbor i preuzela je upravljanje ovom Kompanijom. Vlada Srbije o ovome nije donela odluku, tako da nije jasno ko su stvarni inspiratori iz Vlade ovog pučističkog akta.

Nadzorni odbor ipak ostaje zvaničan organ, barem dok je registrovanu Agenciji za privredne registre.

Prethodno je pre deset dana direktor Radojica Rovčanin pučistički pokušao da raspusti Nadzorni odbor proglasivši da mu je istekao mandat, što je nezabeleženo u istoriji da direktor raspušta sebi pretpostavljeni organ koji donosi strateške odluke i kontroliše zakonitost rada samog direktora.Sve se to dešavalo uz prećutnu i neformalnu saglasnost nekoga iz Vlade.

Nadzorni odbor je u dva navrata uzaludno tražio od Vlade Srbije smenu direktora Radojice Rovčanina, nestručnog, agresivnog i neobrazovanog čoveka, protiv koga se vode tri krivična postupka.

Na sednici Skupštine, koja je sazvana na proceduralno sumnjiv način, ovaj organ je na sebe preuzeo obavezu da upravlja Kompanijom, sa namerom da usvoji na telefonskoj sednici Poslovnu strategiju koja ce značiti zaduženje Kompanije za 135 miliona eura, velikim delom za građevinske radove. Nadzorni odbor je imao sumnju da Kontrola letenja finansijski može da izdrži ovakvu zaduženost jer ima planirani pad prihoda u ovoj godini od 10 procenata, sa tendencijom daljeg pada, a u protekloj godini je imala pad aktive od oko 10 miliona evra gotovog novca, što je više od 10 procenta godišnjeg prihoda.

Nadzorni odbor je tražio razvoj i tehnološku modernizaciju firme, što bi dovelo do ubrzanog rasta prihoda ali to nije prihvaćeno jer Rovčanina zanimaju isključivo građevinski radovi.

Tako je Skupština u sadejstvu Rovčanina i njegovog saveznika Zorana Ilića, trogodišnjeg v.d. pomoćnika ministra vazdušnog saobraćaja koji nije mogao da prođe na konkursu zato što nema visokustručnu spremu- donela odluku da raspusti Nadzorni odbor i zadrži Rovčanina.

Očigledno, Rovcanin više odgovara Vladi nego četiri člana Nadzornog odbora iz Srbije.Tako ispada, na časnu reč Zoran Ilića, pomoćnika ministra za vazdušni saobraćaj, a bez fakultetske diplome.

Posle puča, na čelu Kontrole letenja su Radojica Rovčanin i predsednik Skupštine Krstajić iz Crne Gore koji je na volšeban način istovremeno postao i v.d. predsednika Nadzornog odbora. Crna Gora je vlasnik 8 odsto, a Srbija je vlasnik 92 odsto Kompanije na čijem čelu je ostao Rovčanin- čovek sa tri krivična procesa koji se vode protiv njega.

Bratislav Grubačić

Predsednik Nadzornog odbora Kontrole letenja Srbije i Crne Gore

podeli ovaj članak:

Natrag