Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Policija

Pismo oficira Uprave policije u PU Beograda

Šta to radiš kume?

Poštovani gospodine Glamočanin, obraćamo Vam se u nadi da ćete kao penzionisani pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova imati sluha, ali pre svega hrabrosti da objavite naše pismo u kome želimo da obavestimo javnost o zloupotrebama, bahanalijama i torturi koju sprovodi nad potčinjenima načelnik Uprave policije, Policijske uprave za grad Beograd, Vladan Radosavljević, navodi se u pismu upućeno uredniku Magazina Tabloid

......

Taj priprosti bahatnik, kum je ozloglašenog načelnika PU Beograd Veselina Milića, koji ga je zbog te "reference" i sklonosti da bude poslušnik, postavio za prvog čoveka uniformisanog sastava beogradske policije. Poznato da se priprostim i slabo obrazovanim ljudima lako manipuliše. Njegovim postavljenjem Uprava policije spala je na najniže grane. Period rukovođenja Radosavljevića ostaće upamćen po svakodnevnim zloupotrebama službenog položaja, bahanalija sa "saradnicama" ali i "saradnicima", torturom zaposlenih, radom suprotno interesima službe, ali i radom u interesu uvećavanja ličnog kapitala i kapitala njegovog kuma. Gospodin Radosavljević sa zamenikom i pomoćnicima troši više goriva mesečno, nego sve patrole jedne centralne policijske stanice.

Iako su policijskim službenicima predočene mere štednje, pa im je neretko i uskraćen i preventivni obilazak terena, pomenuta vrhuška bez trunke morala službena vozila koristi u privatne svrhe i troši ogromne količine goriva. Službena vozilo na korišćenje ne dodeljuju zbog potrebe službe, već isključivo zbog podobnosti.

Načelnik Radosavljević je ubrzo u Upravi udomio veliki broj policijskih službenika koji nisu oficiri policije, obećavajući im oficirska mesta, verovatno smatrajući da će mu zbog učinjenog oni bespogovorno služiti. U toms se posebno se ističe njegova omiljena "saradnica" D.F., koja svojim znanjem, ponašanjem i kulturom ne zaslužuje da radi ni u štali Policijske brigade. Navedena "saradnica" ima završenu srednju školu, ali i "intenzivno dobar odnos" sa Radosavljevićem, što joj daje za pravo da ne uvažava starešine i oficire Uprave policije. Skandalozno je i to što je za pomenutu osobu upražnjeno oficirsko radno mesto i što se čeka da za godinu ili dve završi neku školicu i bude promovisana u oficira policije.

Ponižavanje svih načelnika odeljenja ide toliko daleko da se gotovo svakodnevno dešava da isti čekaju i po 15-20 minuta ispred Radosavljevićeve kancelarije (i kako je ranije dogovoreno vreme kolegijuma), jer uz čašicu obavlja "(p)overljive" razgovore sa svojom omiljenom "saradnicom". Isti ti načelnici poniženi su i prilikom godišnjeg ocenjivanja, kada njihovi stavovi i ocene nisu prihvaćeni u 90% slučajeva, što se ne pamti u istoriji Uprave policije. Prilikom ocenjivanja "nepodobnim" oficirima zamerio je i da ne ostavljaju naročito intenzivan utisak na njega! Isti taj čovek kažnjava i sprovodi torturu nad svakim ko zakasni i pet minuta na posao, dok on sam neretko i ne dolazi ili dolazi daleko kasnije od početka radnog vremena, mamuran od noćnih opijanja u "pogodnim sponzorskim" beogradskim lokalima. Neretko se dešava da se oficiri policije upisuju u raportnu knjigu i na teret im se stavlja disciplinska odgovornost bez opravdanog razloga, jer na taj način Radosavljević "trenira strogoću".

Vrhunac bahatosti, neznanja i neprofesionalizma dogodio se prilikom izvođenja gađanja automatskom puškom, kada je načelnik Radosavljević sa saradnicima ostvario negativne rezultate i zbog toga bio ocenjen negativnom ocenom od strane ovlašćenog instruktora.

Sticajem okolnosti jedan naš kolega čije ime nećemo pominjati iz bezbednosnih razloga bio je prisutan tokom navedenog događaja, pa smo uspeli da dođemo do tih saznanja koja su u Upravi policije strogo čuvana tajna. Najcrnje od svega nije to, već činjenica da je jedan pripadnik Uprave policije bio primoran od strane Radosavljevića da krivotvori službene evidecije i u dnevnik gađanja načelniku i saradnicima ubeleži ocenu 4. Opšte je poznato među oficirima uprave i da je instruktor MUP-a RS, N.B. javno progovori da je po dobijanju saznanja pismenim putem o navedenoj zloupotrebi i izvršenom krivičnom delu obavestio načelnika beogradske policije Veselina Milića, ali kao što se i očekivalo, reakcija je izostala, a kum uzet u zaštitu. Tim nečinjenjem i sam Milić je izvršio krivično delo. U više navrata navedeni instruktor, javno je govorio da će preko Sektora unutrašnje kontrole podneti krivične prijave protiv počinioca krivičnih dela i to, Vladana Radosavljevića zbog trgovine uticajem, Veselina Milića zbog zloupotrebe službenog položaja, kao i lica koje je prepravljalo-upisalo neistinite rezultate u zvanične evidencije MUP-a.

Povodom navedenog došli smo do informacije i saznanja da je navedenom gađanju pored pomenutog instruktora bio prisutan i glavni rukovodilac gađanja B.V.

Ubrzo nakon toga krenulo je mobingovanje instruktora N.B. od strane načelnika Radosavljevića, koje je kulminiralo njegovim isključenjem i isključnjem glavnog rukovodioca gađanja iz naredbe za obuku i gađanje beogradske policije za 2017. godinu, sa ciljem da se u narednom periodu sprovode mahinacije u toj oblasti i nesmetano vrše zloupotrebe. Ovim putem želimo da informišemo javnost da su "saradnice" i "saradnici" načelnika Radosavljevića imale/imali poseban tretman na strelištu i ocenjeni su daleko većim ocenama od negativnih koje su postigli svojim (ne)znanjem.

Takva zloupotreba vršila se, a i dalje se vrši preko lica koje je pod Radosavljevićevim uticajem, kako smo već naveli krivotvorilo službene evidencije.

Zanimljivo je i da je posle istog tog gađanja koje je bez imalo morala falsifikovao, poslao nekolicinu pripadnika Orkestra policije na disciplinsku odgovornost, stavljajući im na teret da nisu dovoljno očistili puške. Nameće se pitanje, da li je i u kolikoj meri i sam Radosavljević stručan da da mišljenje o čistoći oružja? Ovim putem javnosti ostavljamo da o tome donese sud na osnovu svega navedenog. Krajnje je žalosno što najviši rukovodioci na čelu sa Vladanom Radosavljevićem na takav način "postižu" uspehe i što rukovode onima koji su iskazali veliku profesionalnost i sposobnost u svim relevantnim oblastima za službu.

Naša moralna obaveza, kao oficira koji su položili zakletvu građanima prilikom zasnivanja radnog odnosa je da javnost obavestio o svemu navedenom, pošto sve pomenuto za konačni cilj ima trajnu degradaciju Uprave beogradske policije.

Časni oficiri Uprave policije,

Policijske uprave za grad Beograd

A 1. Baraba, a načelnik uprave

U elektronskom izdanju prošlog broja Magazina Tabloid, objavili smo tekst o stanju u sindikalnim organizacijama Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. Kako su rušeni sindikati, preko direktorovih miljenika, kao su nastajali novi koji su duvali u tikvu ministra policije i direktora Milorada Veljovića. Velimir Barbulov iz PU Kikinda, priprosti i nasilni službenik, zbog zasluga za rasturanje sindikata, postavljen je za zamenika načelnika PU Kikinda, mada je osuđivano lice. Sada je vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave Kikinda, i želi da da na tom mestu dočeka penziju.

Arpad Nađ

Velimir Barbulov je zamenik načelnika Policijske uprave u Kikindi postao zahvaljujući uslugama koje je činio bivšem direktoru policije Miloradu Veljoviću. Kao jedan od sindikalnih lidera dobro je znao koji štrajk sme da podrži, a kada da bude "štrajk-breher", što je uloga u kojoj je najčešće bio. Zamenik načelnika je postao iako nije ispunjavao zakonom propisane uslove, ali je uz to dobio i niz drugih privilegija, kao što je na primer imunitet od krivičnog gonjenja.

Barbulov ima najmanje pet krivičnih dela u saobraćaju koje je počinio u pijanom stanju. U pojedinim slučajevima je potpuno uništio i službena vozila.

Koristeći se ucenama i preuveličavajući svoj značaj kao sindikalnog lidera Barbulov je pritiskao i sadašnjeg direktora policije Vladimira Rebića da mu pomogne da se izvuče. Rebić je za poslednji slučaj angažovao čak i republički tužilac Zagorka Dolovac koja je pozvala nadležnog tužioca iz Kikinde i zatražila da se protiv Barbulova ne pokreće nikakav krivični postupak.

Oni koji poznaju Barbulova tvrde da je on bolesno ambiciozan i nezasit, koji smatra da, iako skromnog obrazovanja i još skromnijih moralnih načela, on mora stalno da napreduje u policiji.

Sadašnji načelnik Policijske uprave Kikinda Dragan Jović je na letovanju, posle koga odlazi u penziju.Po zakonu u situaciji kada je načelnik odsutan menja ga zamenik, odnosno Barbulov, koji je sebe već zamislio u načelnikovoj kancelariji i to ne privremeno, samo tokom godišnjih odmora, već za stalno. Problem je u tome što on ne ispunjava uslove ni da bude zamenik, a kamo li načelnik.

U vrhu Ministarstva unutrašnjih poslova, a posebno u PU Kikinda, dobro je poznato da Barbulov nije ličnost koja bi smela da postane načelnik bilo koje policijske uprave. Zbog toga je veliki otpor njegovom postavljenju na mesto Jovića.

Umesto da prihvati da je i sada na mestu koje nije zaslužio, Barbulov ponovo ucenama pokušava da privoli Rebića da ga unapredi. Sada koristi opravdano nezadovoljstvo pripadnika policije zbog slabog materijalnog stanja u kome se nalaze. Trenutno je aktuelno pitanje isplate zaostalih toplih obroka i Barbulov preti Rebiću da će članove svog Nezavisnog sindikata policije pozvati u štrajk, ako ne bude postavljen za načelnika PU Kikinda.

U Srbiji je, na žalost, ovakav vid trgovine postao uobičajena praksa: sindikalni lideri ne kreću u štrajk ako su njihovi finansijski apetiti zadovoljeni. Barbulov nije nikakav izuzetak, ni njega ne interesuje opšta, već samo lična korist.

Ako on postane načelnik PU Kikinda, policajci će morati da zaborave na neisplaćene nadoknade za topli obrok, ili bar da potraže nekog drugog ko će organizovati proteste.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane