Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

U Novom Kneževcu bolesnicima ne pomažu ni Sveti Vračevi

U rukama besprizornih lekara

U serijalu članaka do detalja smo opisivali zločine protiv ljudske humanosti koji se godinama nad pacijentima ove bolnice nekažnjeno vrše od strane grupe lekara Specijalne psihijatrijske bolnice "Sveti Vračevi" u Novom Kneževcu, koja ima sve karakteristike organizovane kriminalne grupe, koja sve više tone u vode kriminala i postaje zločinačko udruženje.

Arpad Nađ

Na čelu ove kriminalne grupe više od 15 godina nalazila se dr Jovanka Petrović, psihijatar. Posle serije naših tekstova, priteran konkretnim dokazima-pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković morao je da je smeni, ali je to učinio tako što je na njeno mesto postavio njenog seiza dr Jovana Milovanovića, psihijatra u pokušaju. Posle smene, koja se desila 13.01.2017., bivša direktorka Jovanka Petrović, koju je njen naslednik odmah postavio za načelnika odeljenja psihijatrije 3, mesecima od tada pa do današnjeg dana ne dolazi na posao ni na dežurstva, ali uredno prima platu.

U februaru 2017.god. je sadašnji v.d. direktora Milovanović izveo cirkusku predstavu u kojoj je Jovanki Petrović dao upozorenje pred otkaz, zbog nedolaženja na posao, koje je utvrdio "ličnim uvidom" i sačinio službenu zabelešku. Od tada pa do danas disciplinski postupak nije okončan, navodno se Jovanka nalazi na bolovanju, ali je interesantno da je za vreme "bolovanja" mesecima već na spisku za dežurstva koja naplaćuje. Dakle u isto vreme je na bolovanju, a naplaćuje i minimum tri dežurstva mesečno, što je lepa suma od 50.000 -ak hiljada , ako se uzme da dežura iz svoje vile na Dedinju.

U međuvremenu ona kuje plan kako da sedne na direktorsko mesto Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti u Kovinu i tako proširi svoj poligon za eksperimente lekovima na celu Vojvodinu, centralnu Srbiju do Kruševca, Mačvanski okrug, Podrinje i zapadnu Srbiju do Kragujevca. Dakle, kancer se širi i uskoro će zahvatiti celu Srbiju-svi njeni građani biće eksperimentalni pacovi.

Sadašnji v.d. direktora Milovanović je za samo šest meseci upravljanja bolnicom, doveo ovu ustanovu u stanje svakodnevnog i sve dubljeg rasula, čiju cenu plaćaju pacijenti i najviše građani severnobanatskog okruga, čiji nivo zdravstvene zaštite više ne može da se poredi ni sa većinom afričkih zemalja. Jedino dostignuće ovog preletača iz demokratske stranke u SNS je partijsko zapošljavanje, davanje stimulacije samom sebi, svojoj supruzi i poslušnicima, kafanski računi i provod po kongresima kojima lekare ove bolnice potkupljuje i ucenjuje farmaceutski lobi, surovo pustošeći budžet Srbije preko RFZO, koji ćutke plaća višemesečni nepotrebni boravak pacijenata u ovoj bolnici za vreme vršenja eksperimenata lekovima, toleriše nepotrebne rashode za skupe i nepotrebne lekove kao što je napr. injekcija Paliperidon koji ovu državu mesečno košta 30.000-50.000 din. Po pacijentu, a može se zameniti uspešno lekovima čija je cena 1.500 din po pacijentu mesečno.

Psihijatrijska bolnica Novi Kneževac je i dalje utočište za kriminalce, ubice i narko dilere. Nedavno je na odeljenje psihijatrija 2 čiji je načelnik dr Suzana Stijović primljen pacijent koji je zadavio svoju ženu i zakucao joj ekser dužine 15 santimetara u srce. Lekari psihijatrijske bolnice u N.Kneževcu došli su do zaključka da "ubistvo na svirep način nije svirepo ubistvo, jer je u momentu njegovog izvršenja (pre nekoliko godina) uračunljivost pacijenta bila smanjena". Za njim je primljen još jedan ubica koga je dr Ljiljana Nikolić primila u bolnicu jer je ostao bez droge. Kada smo već kod droge, psihijatrijska bolnica Novi Kneževac je možda jedina u Srbiji i svetu u kojoj se narkotik Metadon prepisuje narkomanima u dozi od 300 i 600 kapi dnevno, iako je maksimalna dnevna doza koju je Agencija za lekove i medicinska sredstva odobrila-150 kapi na dan. Javna je tajna da višak narkotika i psihijatrijskih lekova dospeva na ulično tržište, a psihijatrijska bolnica u Novom Kneževcu je odavno oaza za narkomane i narkodilere.

Dr Suzana Stijović je mesecima na odseku za psihijatriju, što u dnevnoj bolnici, što na odeljenju- fiktivno kao pacijenta prikazivala svoga supruga Zorana Stijovića, tako da niti jednu noć nije proveo u bolnici, i tako pribavila lažne otpusne liste kojim je njen suprug stekao pravo na penziju.

Sin doktorice Suzane Stijović , Nikola Stijović koji je sa portirnice bolnice vanredno završio srednju medicinsku školu, zaposlen je u jeku zabrane zapošljavanja u javnom sektoru. Kao nagradu za obavljanje prljavih poslova i pruženu pomoć od strane lekara ove bolnice kada je trebalo da svoga brata od strica liši kompletne imovine i smesti u dom za duševne bolesnike, predsednik opštine Novi Kneževac je sinu doktorice Suzane Stijović-Nikoli Stijoviću , kao i doktoru Bobanu Vasiću u maju mesecu ove godine, dodelio bespovratnu pomoć za kupovinu seoske kuće u iznosu od po 1.300.000 din. Na tom konkursu je učestvovalo sedam kanidata, od toga četvoro članova porodice Stijović i Dr Boban Vasić. Ostala raseljena lica iz Bosne i Hrvatske, o tome pojma nisu imala. Sve bi to bilo lepo da porodica Stijović u posedu nema dve kuće u Novom Kneževcu i Đali, stan u Novom Kneževcu i stan u Sutomoru, a da roditelji dr Vasića ne žive odavno u Kraljevu u porodičnoj kući. Šlag na tortu je to što je Nikola Stijović "kupio" kuću od svojih roditelja, a Dr Boban Vasić stan u Subotici od novca koji im je na poklon jednim potpisom poklonio Radovan Uverić da bi navodno kupili kuću na selu u okolini Novog Kneževca.

Osim lokalnih SNS pilićara-Radovana Uverića i Vladimira Rankova ova organizovana SNS grupa ima svog čoveka u Policijskoj upravi Kikinda, Aleksandru Kecman, koja uredno javlja o svim preduzetim merama protiv ove grupe. Ona je Jovanki Petrović omogućavala da na vreme spreči svaku istragu protiv ove organizovane kriminalne grupe. U grupi je i načelnik policijske stanice Novi Kneževac-Vojislav Šubarički, koji takođe ovu organizovanu kriminalnu grupu pokriva na ovim prostorima.

Dva glavna člana ove grupe su i dve sestre neuropsihijatri, čija rođena sestra je sudija Apelacionog suda u Novom Sadu Đurđina Bjelobaba, koja godinama podriva sve presude donete u Osnovnom sudu Kikinda. To su drneuropsihijatri dr Marica Radovanov i dr Zora Stevanov. Prva je pomoćnik direktora za organizaciona pitanja i načelnik odeljenja psihijatrija 3, a druga je načelnik odeljenja psihijatrija 4 i predsednik ( zamislite ) etičkog odbora koji pokriva svo vreme izvođenje eksperimenata u ovoj bolnici. Obe su zakleti sudski veštaci, obe su u komisijama RFZO i PIO. Ove besprizorne žene, bez imalo ljudske humanosti i topline, pretvorile su svoja odeljenja u privatne staračke domove, u kojima se plaća i prijem i mesečni boravak.

Ministarstvo zdravlja , pokrajinski sekretarijat za zdravstvo, pokrajinski sekretarijat za finansije i budžetska inspekcija ne preduzimaju ništa da spreče brutalnu pljačku u ovoj bolnici, nepotizam i nehumano postupanje prema pacijentima. Nedavna smena načelnika kriminalističke policije PU Kikinda koji je krenuo u obračun sa kriminalcima, između ostalog i ove bolnice, govori da su oni opasno kriminalno uduženje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane