Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Nema pira bez vampira

M. Grabež

Mada je već ušao u osmu deceniju života, Milorad Vučelić, bivši novinar nedeljnika NIN, a danas vlasnik privatnog nedeljnika Pečat, imenovan je za glavnog i odgovornog urednika Večernjih Novosti. Ovaj "akt" sa najvišeg mesta, dirigovan direktno iz Vođinog kabineta, pokazao je svakom mislećem građaninu Srbije gde mu je mesto. Ovo je država hohštaplera i samozvanih nacional-socijalista, ideoloških vampira, ocvalih udbinih cinkaroša i kriminalaca svih boja. Novi glavni urednik Večernjih Novosti, ima zadatak da hitno sahrani ovu novinsku kuću. Naime, Vučelić ima ogromno iskustvo u saradnji sa diktatorima, pa valja podsetiti kako je za račun Slobodana Miloševića, samo u jednom danu, isterao iz RTS-a, oko 1.000 ljudi. Među prvima koje je Vučelić najurio iz ove kuće, bio je i jedan od osnivača Televizije Beograd (preteča današnje RTS), legendarni sportski novinar, Dragan Nikitović.

Šta je sada Vučelićev zadatak u već bankrotiranim Večernjim Novostima? Sigurno ne da podigne kvalitet novinarske profesije. Ili da sačuva novinu na tržištu. Vučelić je majstor novčanih transakcija. Puno za prazno.

Ako je tako, ko će da napuni račun Večernjih Novosti? To se ne isplati čak ni onima koji bi da operu prljavi novac. Postoji samo jedan mogući razlog zašto je ovaj vremešni maher doveden na ovu funkciju. Naime, Vučelić je i predsednik FK Partizan, dakle, slobodno govoreći, mafijaške organizacije, koja, kao i većina fudbalskih klubova u Srbiji deluje takođe na mafijaškim principima. Prljavi novac koji kruži oko ovog kluba, naći će se u Večernjim Novostima. Tu je i još uvek živa Vučelićeva producentska kuća "Komuna", koja može u svakom momentu da posluži u njegovim finansijskim akrobacijama. Računa i na pranje novca od ozbiljnijih poslova. Sin Branislav mu je direktor u preduzeću Jugoimport SDPR.

Treba se malo vratiti unazad. Vučelić je bio "pajtos" sa Slobodanom Milošević i njegovim službama, sve dok se i njemu nije smučio. Ostala je upamćena Miloševićeva izjava da je Vučelić toliko prljav igrač da mu "iz usta smrdi". A taj ''smrdljivac'' je u Londonu štekovao preko 50 miliona dolara koje su pripadale Službi državne bezbednosti Srbije.

No, Vučelić je čovek sa devet života. Vratio se u sedlo. Milošević ga je "pomilovao". A, čim je tadašnji vođa pao, naplatio je šurovanje sa ondašnjom opozicijom. Mnogo ljudi pamti kad je pokojni Zoran Đinđić devedesetih godina dolazio u Vučelićevu kuću na slavu. Sa Aleksandrom Vulinom, u vreme dve vlade Vojislava Koštunice, dobio je i "proviziju" iz Moskve, od novca koji je izneo Marko Milošević zajedno sa svojom majkom. Kažu, Mirjana se "sažalila", kad je čula da je "Vučela u dušmanskom zatvoru" (bio je kratko, nakon 5. oktobra 2000 u pritvoru, dok se nije "nagodio" sa novim vlastima oko "otkupa grehova), poslala mu je "jednokratnu pomoć". Onda je stigao spasonosni Koštunica, pa se kod Vučelića probudila "finansijska rusofilija". Ostalo u vezi sa njim je prilog za istoriju beščašća.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane