Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Kome je u Evropskoj uniji, Velikoj Britaniji i nekim balkanskim zemljama dobro došao slučaj "Agrokor"

Posle družbe, pale tužbe

Ko god je pomislio da je skandal oko kompanije "Agrokor" samo hrvatska stvar, grdno se prevario. Jer, odbjegli Ivica Todorić, tvorac ove hidre sa hiljadu glava, drži u šaci sudbinu barem tri vlade na Balkanu, a dok sjedi u Londonu, dobro je došao i britanskim ideolozima "Bregzita", da pokažu kako su iz EU pobjegli od ruskih banaka i koruptivne ekonomsko-političke piramide sa sjedištem u Briselu. Šire o tome piše Vjekoslav Škreblin, dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Ivica Todorić i njegov "Agrokor" stasali su i rasli uz svekoliku pomoć svih hrvatskih režima. Od Tuđmanovog do današnjeg Plenkovićevog režima. Svi su hrvatski režimi u svojoj srži bili lopovski režimi...Kako je rastao hrvatsko-režimski lopovluk, rasle su i metode kojima se takav antidemokratski i antihrvatski režim, održavao i kao takav, još se drži na sceni. Kada je vrijeme Franje Tuđmana prošlo, 2000. godine, na scenu stupa bivši komunistički apartčik Ivica Račan.

Njegov je režim kao sredstvo održavanja na sceni počeo rabiti i terorizam kao sredstvo...Takav oblik o(d)brane od "vanjskih i unutarnjih" neprijatelja uveden je 03. siječnja 2000. godine i do danas je aktualan. Pojednostavljeno, ako postoji pojedinac ili grupa koja prijeti hrvatskom lopovskom režimu, tada će ga taj režim i fizički likvidirati kako bi se održao na poziciji vlasti u ovoj danas eurounijskoj zemlji.

Režim Ivice Račana svoju je metodu terorizma kao sredstvo održavanja na vlasti, upotrijebio i početkom 2003. godine. Svi znaju o čemu se tada radilo. Znala je i njemačka policija koja je bila blagovremeno upozorena, da se sprema teroristički čin koji priprema hrvatski lopovski režim. Nitko tada nije mario za opravdane sumnje, indicije i dokaze koji su ukazivali da režim Ivice Račana sprema likvidaciju jedne ili više osoba koje su osobe prijetile kriminalnoj organizaciji na čelu Republike Hrvatske. U detalje je opisano i policiji Njemačke rečeno što se sprema. Istina, Njemačka je policija spriječila još veću eskalaciju terorizma pa je u već opisanom terorističkom činu ubijena "samo" jedna osoba...

Što o tome ima reći danas najmoćnija žena svijeta, njemačka kancelarka Angela Merkel? Što ima reći na dokaze koji upućuju kako je samo Njemačka dala najmanje 50 milijuna eura keša da se "posao odradi" po najvišim standardima "struke"? Da li najmoćnija žena svijeta ima toliko hrabrosti pa upitati tadašnje prve ljude njihovog režima, kakvu su ulogu imali i Joška Fišer i Gerhard Šreder u tom terorističkom aktu?

Ako će bivši njemački ministar vanjskih poslova ili njihov bivši kancelar zamuckivati kod odgovora, neka najmoćnija žena današnjeg svijeta, prelista stare brojeve BG Novosti, ili BG Evropskog nacionala ili pak Magazin EXTRA. Ili možda ARD-ovog SWR-Internationala iz Stuttgarta. Uostalom, na raspolaganju joj je i državni servis-njemačka policija. Ako je do danas bilo ikakvih dvojbi, nakon otvaranja slučaja "Agrokor" svakom iole pismenom čitatelju postaje razvidno, kako i sadašnji hrvatski režim počiva na kriminalu a kriminalci su vodeći ljudi ove zemlje, članice Europske unije...

Također postaje jasno, na koji se način ova zemlja ispod radara provukla u ovu asocijaciju tridesetak europskih zemalja. Zna se također, tko su ortaci zločinačke organizacije koja figurira kao legitimna i legalna vlast RH. Slučaj Ivice Todorića i njegovog "Agrokora" to javno pokazuje. Ne pokazuje ortake...Ali pokazuje kako je hrvatsko-političko-gospodarski milje duboko ukorijenjen i ogrezao u kriminalu...Međutim, čim su hrvatski režimski kriminalci počeli zavlačiti svoje duge prste u džep Ruske Federacije, njihovi lopovski prsti pokazani su cijeloj međunarodnoj zajednici...

U ovim trenucima se raspliću tajne koje pokazuju i ortake ove zločinačke organizacije. U pitanju je međunarodni kriminal na najvišoj političkoj razini.

Umjesto da se po kratkom postupku obračunaju sa kriminalom i kriminalcima na čelu Republike Hrvatske, Europska unija te Njemačka i dalje stoje iza te organizacije kao jamac njihova legaliteta i legitimiteta. Ostali čimbenici koriste nastalu situaciju. Spasavaju svoje interese također. Nitko ne želi ostati žrtva kriminala državnih kriminalaca. Primjerice, Ruska naftna kompanija Rosneft namjerava preuzeti kontrolu nad INOM. Velika Britanija za sada ne želi izručiti Ivicu Todorića hrvatskom režimu... Ivica im služi kao jedan od argumenata zašto su Britanci napustili Europsku uniju. Ujedno im Ivica Todorić služi kao razlog zašto neće platiti niti jedan cent svojeg napuštanja Europske Unije.

Tim činom će uštedjeti svojim poreznim obveznicima milijarde i milijarde britanskih funti. Hrvatski režim sa svojim ortacima doveo se u potpuno podređeni ili podaničko-ucjenjivački položaj. Što će se dogoditi ako ovaj tekst primjerice prenesu neka britanske novine, neka ruska ili američka televizija?

Da li bi zaista došlo do nesagledive situaciju ili diplomatskog skandala koji bi bilo gotovo nemoguće kontrolirati? Nije također teško zaključiti koliko je u ovom trenutku Ivica Todorić vrijedan svjedok u interesu Velike Britanije te ostale međunarodne sigurnosne zajednice u borbi protiv globalnog kriminala. Sredstva eliminacije međunarodnih sumnjivaca su raznolika. Stvar je sigurnosne zajednice koje će sredstvo rabiti u određenoj situaciji. Kao sredstvo "komunikacije" sa režimskim lopovima služi i moje potraživanje i zahtijevanje namirenja štete koje je počinila ova međunarodna zločinačka organizacija. Gore navedena sredstva ili ako želite svojevrsne ucijene međunarodnih kriminalaca je i realizacija ne plate tražene štete. Ona će se koristiti na svekoliku dobrobit a protiv krim-organizacije koje se organizacija nalazi u samom vrhu Republike Hrvatske i njezinim ortacima.

Narodna poslovica kaže: "Možeš koliko hoćeš ali ne možeš dokle hoćeš".

Bivši šef koncerna Agrokor, Ivica Todorić, podnio je ovih dana i kaznene prijave protiv Vladinog povjerenika Ante Ramljaka i potpredsjednice Vlade Martine Dalić, Ante Ramljaka, izvanrednog povjerenika Vlade RH u izvanrednoj Upravi koncerna Agrokor, Zagreb, Trg Dražena Petrovića 3, III osumnjičenog Thomasa Wagnera, suosnivača i supredsjedatelja Uprave Knighthead Capital Managementa, New York, SAD, 1140 Avenue of the Americas, IV osumnjičeni Knighthead Capital Menagment, New York, SAD, 1140 Avenue of the Americas.

Bitku je za sada dobila hrvatska politička oligarhija, ali ne i rat koji tek slijedi, jer su u slučaj "Agrokor" umiješani do grla svi koji nešto znače u političkoj nomenklaturi sadašnjeg i bivših režima, koji su kumovali nastanku gigantske tvrtke zbog čijih nevolja se danas trese čitav region.

Ambasadoru Velike Britanije

Štovani g. ambasadore !

Ja sam Vjekoslav Škreblin. Živim u Zagrebu.

S Vašim veleposlanstvom kontaktirao sam nekoliko puta do sada.

Analizirajte "moj" slučaj i doći ćete do zaključka kako hrvatski režim počiva na temelju mita korupcije terora i terorizma.

Taj režim dobivao je potporu Vaše zemlje, Njemačke, Kraljevine Holandije mnogih članica Europske unije ali i vrha Europske unije, kako bi Republiku Hrvatsku primili u Europsku uniju, što također dokazuje "moj" slučaj...

Vaša je zemlja napustila ovakvu EU koja u svoje redove prima režime koji su na celu jedne zemlje poput Republike Hrvatske..

Uvjeren sam da je i to bio razlog i motiv, zašto su Vaši građani odlučili da Velika Britanija istupi iz takve Europske unije, koju odluku Vaših građana je prihvatila i provela u djelo administracija Velike Britanije.

Europska unija od Važ želi naplatiti oko 40 milijardi eura...To je navodno visina troška i visina štete Europskoj uniji, zbog izlaska Velike Britanije iz asocijacije zvane Europska unija.

I "moj" slučaj dokazuje kako postoje konkretni i općeopravdani razlozi Vašeg izlaska iz EU-a. Štoviše, i "moj" slučaj pokazuje kako je Vaša odluka istupanja, potpuno logična i očekivana u vlastitom i općem interesu Europe i svih njezinih građana...Zato su potraživanje novčanih sredstava od strane vrha EU potpuno neutemeljena a time bespredmetna.

U Vašoj zemlji se trenutno nalazi hrvatski državljanin Ivica Todorić, vlasnik najveće hrvatske tvrtke "Agrokor". Ta je kompanija izrasla na temelju kriminala i pljačke Repubike Hrvatske kojom vlada kriminalna organizacija. Upravo zbog toga je Republika Hrvatska i započela istrage. O tome, kako Republikom Hrvatskom vlada grupa kriminalaca sam davno izvjestio i Vašu administraciju.

Navodno će Republika Hrvatska podignuti međunarodnu tjeralicu za hrvatskim građaninom Ivicom Todorićem, koji se nalazi u Vašoj zemlji.

Pošto se radi o osobi koja kao i "moj" slučaj, ima saznanja da Republiku Hrvatsku vodi zločinačka organizacija, Ivica Todorić je dobar razlog da Ivicu Todorića zadržite u Velikoj Britaniji. S njime ćete lakše i uvjerljivije Europskoj uniji objasniti, zašto ste izašli iz ovakve unije te zašto su Unijina novčana potraživanja u iznosu cirka 40 milijardi eura potpuno neutemeljena. To dokazuje i "moj" slučaj u "teoriji" a u "praksi" potkrijepljuje ga Ivica Todorić, vlaskih tvrtke "Agrokor", koji se nalazi na nekoj adresi u Velikoj Britaniji.

Štovani! Povezivanjem ta dva slučaja imate argumente koji možete upotrijebiti primarno na opće dobro. Također će taj postupak u konačnici Vašim poreznim obveznicima uštedjeti najmanje 40-ak milijardi eura.

Zahvaljujem se na povjerenju.

Ujedno sam spreman u svako doba pojasniti i dopuniti činjenice koje sam Vama i Vašoj administraciji naveo u ovom pismu.

Sa štovanjem,

Vjekoslav Škreblin,

Zagreb

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane