Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

„...Laž je da je sve na Kosovu srpsko, ali je laž i da nije ništa srpsko", uzviknu predsednik...insulin: Stop!

NATO plaćenici iz „kruga dvojke" koji žive u stanovima, koje su njihovi „crveni preci" zarobili od proteranih Srba i Jevreja, nazivaju me, teoretičarem zavere i čovekom sa margina"! I onaj što izgovori početnu rečenicu našu kosovsko-metohijsku sudbinu naziva „kosovskim mitom"! Pa da porazmislimo „o zaveri" koju nipodaštavaju „protočni bojleri" NATO pakta! A da popričamo i o „kosovskom mitu!

Albanci „svoju državu" nazivaju Kosov(A)! Hoće li ijedan Srbin ikada pitati Šiptare: šta na vašem „albanskom" znači termin KOSOVA?!

Na starosrpskom jeziku, iz vremena kada su Srbi pisali Kurilicom, termin Kosovo znači „istočna zemlja"! To je kovanica o kojoj neću sada. Posle 400 g. Turskog ropstva, ne znajući ono što je davno znano, polupismeni Srbi su izgovarali da je Kosovo nastalo od ptice kos, koja leti samo iznad Kosmeta! Drugi Srbi su povezali Kosovo sa ruskim svecem Kosom! Ništa od ovoga nije mit!

Šiptari traže da ih zovu Albancima! Reč Albanac nije šiptarskog porekla! Nastao je u 19.veku od italijanskih reči al bano (bela zemlja!)! Zemlja Albanija je teritorija puna krečnjaka! Na Berlinskom kongresu tu zemlju su Austrugarska i Italija prozvali Albanijom, kao što danas Crnu Goru nazivaju Montenegro!

REČ „Albanac" ne znači „ništa" na šiptarskom jeziku: gjuhe Shqipe! Alfabeti i gjuhes Lhqipe i ka tridhete gjashte germa (šiptarski alfabet ima 36 slova!). Koje je to jezičko pravilo koje iz termina Shqipe proizvodi termin Albanac?!

Šiptare mnogi zovu Arnautima! Arnaut na turskom znači razbojnik! To je tursko pleme ubica i pljačkaša koje se stapalo sa Srbima i Turcima!

Srpski blentavi istoričari se pozivaju na termin Arbanasi iz Dušanovog zakona! To su stanovnici grada Arbene, koje je sačinjavalo 90% pravoslavnih Srba i 10% italijana-rimokatolika!

Dakle, ni ime „šiptarske države" Kosova, ni ime „šiptarske nacije" Albanci, niti je šiptarskog porekla, niti na šiptarskom išta znači!

Da pogledamo onu drugu krajnost, silu, terorizam, agresiju i glavnu zapadnjačku odliku-licemerje! Srpsku državu sa Kosmeta su proterali NATO fašisti! Šiptarski teroristi su samo korisni idioti u fazama NATO fašističkog licemerja koje označava da Zapad hoće i traži od Srbije sve za ništa!

Šiptari su okupacijom Kosova i Metohije ostvarili svoju želju da uđu u tuđe cipele! Tako su postali protočni bojler NATO pakta! Šiptari NISU POBEDILI Srbiju i Srbe! Njih je na Kosovu i Metohiji uveo NATO pakt, kao što su u oktobru četr'es četvrte crvenoarmejci u Beograd uveli partizane!

Šiptari nemaju „pravo pobednika" na KiM „ratni plen"! Za Šiptare je Kosovo i Metohija „ratni plen" NATO pakta koji su dobili na korišćenje, kao veresiju! Veresija se vraća uz najveću kamatu! Srbi najčešće gube bitke, ali uvek dobijaju rat! Ovo bi trebalo Šiptarima i NATO paktu JASNO I GLASNO IZREĆI! Svedok nam je istorija, a ona se uvek ponavlja!

Lično bih bio nesrećan da se nad nedotupavnim Šiptarima ponovi srpska istorija! Ali, ja im rekoh i ispisah hiljadama puta do sada, a oni neka razmišljaju gde će svojoj glavi naći mesto!

Ako na Kosovu i Metohiji „nije sve srpsko", da damo odgovor na pitanje: „U kom ratu su Šiptari učestvovali u borbi za oslobođenje Kosova i Metohije?!

U boju na Kosovu „nisu postojali, osim ako nisu bili među Turcima, a onda su bili okupatori! U Prvom balkanskom ratu jedan deo ih je pobegao u Tursku , a jedan deo ostao na K i M, bez ikakvog uticaja na tok i ishod Prvog balkanskog rata! O Drugom balkanskom ratu i učešću Šiptara u njemu isto je pričati kao i o „herojskoj borbi komunista u šestoaprilskom ratu"! O učešću Šiptara u Drugom svetskom ratu na teritoriji KiM najbolje je izrekao Svetozar Vukmanović Tempo: "Đavoljega nije bilo"!

Dakle, do završetka Drugog svetskog rata , Šiptari ne postoje kao bilo kakva organizovana aktiva na kim! a onda su došli komunisti!

U Vatikanu, 9. avgusta 1944. godine, papa Pije 12, prima Vinstona Čerčila i Josipa Broza! „Drug Tito" dobija „Elaborat o delovanju jugoslovenske vlasti"! Prva mu je obaveza da od srpskog vojvodstva i srpske matice Kosova i Metohije naprave ustavno-pravne pojmove i da ih kao takve načine Srbiji kao tegove oko struka! Srpski komunisti su pristali na to!

O ovom uvodu i o događajima posle 1945. godine, na KiM, Srbiji i Jugoslaviji, ispisao sam sve u svojih, dosadašnjih romana!

Šta nam valja činiti?

Srbi i Srbkinje, ne razmišljajte šta to bi, šta nam se to desilo?! Pročitajte moje romane, u njima je sva istina! Istoričari, književni kritičari, filosofi, sociolozi, kompletna srbska elita-ćuti! Plaše se da potvrde istinu! A, vi, pokušajte!

Pa, ako smo Srbi.....!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane