Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Jedan dan života

Milovan Brkić

Čovek se rađa da bi umro. Ostalo se zove život!

Pesnik Slobodan Stojadinović Čude je zapisao. ''Bem ti život, i sve u svemu, kad ne znam kako da živim u njemu''.

Dobitnik Pulicerove nagrade, malteški novinar Metju Karuna Galicija, izjavio je ''da je Srbija sledeća zemlja u kojoj će biti ubijen novinar''. Njegova majka je nedavno ubijena zbog istraživanja o korupciji u malteškoj vladi.

U nedelju, 18. februara Vučić je izjavio, na konferenciji nakon sastanka sa američkim senatorom lobistom Ron Džonsonom, da je uhapšeno nekoliko Amerikanaca, ali da nije ništa opasno! Dodao je da je naređeno da se zaštite novinari, moguće mete, čak i oni koji njega kritikuju! Moje ime nije izgovorio.

Čovek, napisao je italijanski pisac Alberto Moravija, mora da ima razlog življenja.

Građanima Srbije je već dugi niz godina oduzeto dostojanstvo, većina su gladni, goli, bosi, poniženi, bez ikakve nade. Živimo kao u koncentracionom logoru, ali bez tri obroka.

Već pet godina po ceo bogovetni dan kezi nam se sa te-ve ekrana i njegovih medija Aleksandar Vučić. On se rukuje sa svetskim državnicima, obećava im sve, prodaje i predaje resurse, javna preduzeća, nudi građane kao najjevtiniju radnu snagu na planeti, sklapa dogovore, priznaje sve što se od njega traži.

Užasno je gledati zlotvore koji dolaze iz Evropske unije, koji ga tapšu po ramenu, uzmu po nekoliko stotina hiljada evra, kupe dobrostojeću firmu, zgrnu pare...

Volovi jaram nose, a ne ljudi, poručivao je Aleksa Šantić.

I tako je, za velike pare, albanski lobista Ron Džonson došao i u Beograd, da priskoči u pomoć Vučiću, da što pre Kosmet preda Albancima, jer je sa svojim bratom Andrejom, za predaju uzeo ogromne pare. Jevreji 2.000 godina nisu priznali Palestinu, Vučiću se žuri...Boluje od sarkoma male karlice, ali želi da ide do kraja, da nas satre.

Njegov brat Andrej kupio je šest aviona sa nekim Francuzima za prevoz narkotika! Zato je dao Aerodrom Nikola Tesla francuskoj građevinskoj kompaniji Vinci, plus desetine hektara građevinskog zemljišta na najatraktivnoj lokaciji, na 25 godina! Ova građevinska kompanija posluje parama porodice Bin Ladena!

Srbija je dotakla dno, po svim zvaničnim statističkim podacima. Američki diplomata Metju Palmer, funkcioner u Stejt Departmentu poznatom srpskom političaru opisuje Srbe kao najgoru ološ, a u poziciji je da naređuje službenicima Ambasade u Beogradu da podržavaju Vučića. Žena mu je Beograđanka!

I sada će još i da nas ubijaju.

Nije me uplašila poruka da sam na meti američkih nišandžija. Niti želim da me od njih brani Vučićeva kamarila.

Da li vredi živeti u državi u kojoj po ceo dan gledamo šizofrenog diktatora kako nam preti, kako nas uči da će se on žrtvovati za nas, donošenjem bolnih odluka? Sa opljačkanim milijardama evra i dolara, porodica Vučić postaje glavni narko kartel u Evropi. Podmićuje stotine političara, novinara i diplomata u svetu.

Pre tri dana je, javlja mi prijatelj, Rusija sa Rotschildom postigla dogovor da on pusti albansku mafiju niz vodu i ohladi "Bin Laden group" koja je glavni finansijer firme Vinci, a koja je dobila koncesiju aerodroma Nikola Tesla, tako da je Vučićima propao posao i za te avione za prevoz droge.

Čitateljka mi piše: "...Javljam se upravo na telefon, nepoznat broj... Ženski glas me pita 'Dobar dan, Maja V....?'

'Da, izvolite', rekoh.

'...Zovem iz Srpske Napredne Stranke da pitam da li ćete izaći na ove izbore i da li ćete glasati za SNS?'..."

Ona je u šoku, jer njen broj je pripejd, znaju ga samo članovi porodice. Pita se ko je SNS-u dao njene podatke i broj telefona? Da li su tajna policija i državni organi samo u službi Vučićeve mafije, pita se?

Žao mi je, ako odem, što neću dočekati slobodu u Srbiji, koja je tako blizu.

''...A jednog dana, kad te i Bog proda, shvatićeš da je i smrt sloboda'', reči su ubijenog Branivoja Milinovića 9. marta 1991. godine, na masovnim demonstracijama.

Ovo su poslednji dani jedne šizofrene i zločinačke diktature. Za očekivati je i da padne krv.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane