Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Konačni obračun

Milovan Brkić

Kada je 25. decembra 1989. godine u Trgovištu streljan rumunski diktator Nikolae Čaušesku i njegova supruga Elena, nove vlasti su odmah uhapsile i njegove sinove i kćerku.

Iako je Zoja bila boem i drugarica tadašnjih opozicionara, zatvorena je, kao i njen brat Niku, koga bi mogli uporediti sa Markom Miloševićem. U pritvoru se našao i Valentin, usvojeni sin porodice Čaušesku, koji je kao inženjer hemije radio u jednoj fabrici u unutrašnjosti i ničim se nije razlikovao od ostalih građana. Kada je obešen Sadam Husein, konopac mu je otkinuo glavu, a američki general je to objasnio činjenicom da Iračani ''gaje kult nasilja''!

Sve je bliži kraj života diktatora Aleksandra Vučića. Njegova zlodela ne treba ponovo nabrajati. Istražne službe zapadnih zemalja dokazale su da je Vučićev kartel jedan od najopasnijih u Evropi.

Međunarodna grupa za borbu protiv pranja novca "Financial Action Task Force" (FATF), pre mesec dana stavila je Srbiju na crnu listu država koje su osumnjičene za pranje para i finansijsku podršku međunarodnom terorizmu.

Na sramnom spisku nema zemalja za koje se veruje da su leglo mafije. Nema Kolumbije, Bolivije, Južnoafričke Republike i sličnih. Nema ni Albanije, iako 75 odsto evropskog narko-tržišta kontroliše njihova mafija.

Zahvaljujući Vučićevom gangu, Srbija se našla u društvu još samo osam država: Severne Koreje, Etiopije, Irana, Iraka, Šri Lanke, Sirije, Tunisa i Trinidada i Tobaga.

Prema najnovijoj studiji koju je sproveo Američki Institut Kejto (Cato) sa sedištem u Vašingtonu, Srbija je od 90 zemalja koje su bile uključene u ovo temeljno istraživanje, zauzela treće mesto po indeksu siromaštva. Ispred Srbije se nalaze samo Venecuela i Iran.

Upućeni tvrde, a to i Aleksandar priznaje, da je veoma vezan za brata Andreja. Siniša Mali je još pre četiri godine potvrdio u intervjuu za Globus, da je ''Andrej, inače, siva Aleksandrova eminencija u Srpskoj naprednoj stranci, koji se nigdje u javnosti ne pojavljuje'' (pročitajte tekst na 28. stranici pod naslovom - Sve po nalogu Andreja Vučića).

Američke službe - Agencija za sprečavanje ilegalnih tokova novca, CIA i FBI-a, dokazale su da je porodica Vučić opasna mafija, da je uključena u narko poslove, pranje novca, trgovinu oružja za islamske borce, belog roblja, akcizne robe, za podmićivanje uticajnih političara...

Najugledniji i najuticajniji svetski mediji traže da se pred lice pravde izvede Andrej Vučić sa svojim kartelom. Od Aleksandra je odavno traženo da to uradi, ali on je na čelu tog kartela.

Kraj Vučićevoj vladavini je sasvim blizu. On je smrtno bolestan. Iza leđa su mu moćne službe koje traže da bude sa svojom mafijom priveden pravdi. On više nije opasnost samo za Srbiju, već i za međunarodnu zajednicu. Sa milionima evra i dolara Vučić podmićuje uticajne ljude sa Zapada. Uglavnom iz gey lobija. Tu je i kancelarka Merkel koja nema biografiju, ali se znaju skoro svi njeni računi i veze sa šizofrenim Vučićem.

Šta će se desiti sa članovima porodice Vučić, nakon što Aleksandar ode iz života?

Da li će biti pošteđeni njihovi životi i da li će biti izuzeti od odgovornosti za sve ono što je šizofreni Aleksandar radio?

Niko od članova porodice Vučić, osim Anđelka, nije pokušao da stane na rep zločinima Aleksandra i Andreja. Anđelko je pokušavao da odvrati sina od mnogih njegovih zlodela, ali uzalud. Braća Vučić uživaju punu podršku majke Angeline, koja je i inspirator njihovim zlodelima. Angelina je poznata kao hladna i surova žena, koju nikakve patnje kolega i sunarodnika nikada nisu doticale.

Hoće li oni koji preuzmu privremeno upravljanje Srbijom moći da spreče ojađene građane, da pravdu, kada je Vučićeva porodica i kartel u pitanju, ne uzmu u svoje ruke. Da ne prorade vešala, već da svaki punoletni član porodice bude izveden pred sud, da se utvrde njihova konta, opiše njihovo divljanje i pošalju u zatvor, ako se dokaže krivica.

Konačni obračun sa Vučićevim kartelom je sasvim blizu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane