Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Pr)osudite sami

Zbogom

Milovan Brkić

Večni Karl Marks je tvrdio da je pero jače od oružja. Prilike u Srbiji su danas drugačije. Važnije je oružje, jer se samo njime možete odbraniti od eskadrona smrti šizofrenog diktatora Aleksandra Vučića. Reči su izgubile svaki smisao.

U svom 3.782. obraćanju građanima, prilikom otvaranja početka radova na čišćenju jednog školskog dvorišta, Vučić je rekao da je sanjao da će od Srbije stvoriti malu Nemačku! A, stvorio je?

Prema podacima OECD, Direkcije za evropske integracije, u poslednjih šest godina Srbiju je napustilo 598.200 stanovnika. Među njima je 90.000 visoko obrazovanih, čak 7.500 doktora nauka. Studije u inostranstvu je upisalo 10.000, od kojih se 81,9 izjasnilo da ne namerava da se ikada vrati u Srbiju. To je gubitak od 15 milijardi dolara za državu.

A, ako ne priznamo nezavisnost Kosova i Metohije, koje će on priznati ne pitavši nas, preti nam šizofrenik, biće nas još za milion manje! To on obećava. Šizofreni diktator straši nas da hoće da dovodi gastarbajtere iz Albanije i Turske da rade na srpskim poljima, jer je većinu građana ostavio bez imanja, bez posla, bez nade...

Za ovih sedam godina diktator je ''odškolovao'' 15.000 lažnih diplomaca i preko 1.500 doktora nauka, koji ne znaju ni gde se nalazi zgrada fakulteta na kojem su dobili diplomu. Oni danas rukovode ministarstvima, državni su sekretari, ambasadori, direktori javnih preduzeća, banaka...

Sve vrednosti su uništene. Zabavljaju nas, kao crnce iz afričkih plemena raznim "Zadrugama'', parenjem u "Parovima'' i svakodnevnim, po više sati, nastupima šizofrenog pedera Vučića, koji svakog dana iznova laže i nikada nije izgovorio nijednu istinitu rečenicu. Za svoje promocije platio je tri milijarde evra iz budžeta, o čemu možete saznati iz teksta na trećoj strani - ''Koliko košta Velika propaganda laži"

Srbijom vladaju oružani bande. Pokojni Milošević je na građane slao ''knindže'', one iz Krajine koji su lako ostavili svoje ognjište i došli da nas tepaju. Vučić je organizovao bandite sa KiMa, koji tamo surovo maltretiraju sunarodnike, a prvi će da uteknu u Beograd. Već sada su spremni da kidišu, a često to i čine, naročito uoči izbora.

Svako nasilje u Srbiji je legalizovano, ako je kartel u pitanju. Tužilaštva, sudovi i policija su na usluzi svim tim banditima, a zvanično smo među zemljama koje imaju najkorumpiraniji i najmračniji pravosudni sistem. To ipak ne smeta Johanesu Hanu i Federiki Mogerini da za šaku evra (a imaju široku ruku), hvale napredak Srbije.

Izveštaji stranih službi pokazuju da je iz Srbije izneto stotinu milijardi evra. U fazi smo poslednje pljačke - Prodaje PKB-a, Železnica Srbije, Azotare, Komercijalne banke, RTB - Bor. Na stranicama ovog broja opširno se prikazuje pljačka poslednjih kombinata, posle čega će Srbija ostati gladna i jadna.

Šta biološka kćerka Adolfa Hitlera Angela Merkel, žena bez biografije, namerava sa Srbijom? Firer nas je ipak bolje tretirao od ove ocvale nimfomanke. Mržnja Nemačke prema Srbiji je večna. Ipak, sa svojim miljenikom Vučićem sabrala je milijarde evra, koje je on krio pod svojim imenom i šiframa, a sada ih je ''pojela maca''. Proces Merkelovoj biće novi Nirnberg!

Redakcija Magazina Tabloid je dolaskom Vučića na vlast bila pod stalnim udarom. Oterani smo da se štampamo u inostranstvo, zabranjena nam je prodaja u Srbiji, svakodnevno smo bili izloženi poruzi, pretnjama Velike propagande laži i diktatora lično. Prosek starosti autora je 66 godina!

Od početka predizborne kampanje podržali smo, zbog njegovog programa, američkog predsedničkog kandidata, Donalda Trampa. Možda smo jedini list u Evropi koji je to činio. Iz izbornog štaba su nam od srca čestitali. Ali, dođe i nama kraj...

Vučićev bivši kum Nikola Petrović odlučio je da nas zgazi i ugasi. Uz pomoć policije Nebojše Stefanovića, oteće nam šest kompjutera na kojima smo ovih 15 godina pravili ove novine. Nasilno, nezakonito. Preporučujemo tekst iz ovog broja "Nikola Petrović ugasio MAGAZIN TABLOID''

Hemingvej je napisao roman ''Zbogom oružje''. Mi se opraštamo od čitalaca samo sa ZBOGOM. Ako se oni koji nas sahranjuju zakoprcaju pre nas, ili bude prosviran mozak nekom od diplomata koji stoje iza Vučića, ubrzaće se proces oslobađanja Srbije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane