Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Oduzimanje slobode nije kažnjivo

Zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid Milan Malenović lišen je slobode 18. avgusta 2015. godine. Pretresen mu je stan i odveden je pred istražnog sudiju Višeg suda u Beogradu koji mu je odredio pritvor, zbog ''osnovane sumnje'' da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti tadašnjeg predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, pisanjem na svom Fejsbuk profilu.

Zbog teške bolesti nisu ga primili u Okružni zatvor u Beogradu, nego u KPZ Bolnicu u Bačvanskoj ulici. Lekari su obavestili sud da njegovo lečenje nije moguće u ovoj ustanovi, nego u otvorenim zdravstvenim ustanovama, pa mu je, nakon mesec dana, veće Višeg suda u Beogradu ukinulo pritvor i zamenilo ga kućnim pritvorom, bez prava korišćenja interneta.

Velika propaganda laži blatila je Malenovića na sva usta. Nakon šest meseci provedenih u pritvoru, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Nebojša Živković je ukinuo Malenoviću kućni pritvor.

Potom Više tužilaštvo u Beogradu - odeljenje za visokotehnološki kriminal podnosi optužnicu protiv Milana Malenovića, navodeći da je ugrozio bezbednost, ovog puta ministra nebojše Stefanovića, a Vučićevo ime se ne navodi.

Sudija Višeg suda u Beogradu Slavica Nikolić oslobađa urednika Magazina Tabloid od krivične odgovornosti, tvrdnjom da nije reč o krivičnom delu. Tu presudu potvrdio je i Apelacioni sud u Beogradu. U aprilu ove godine Malenović podnosi Prvom osnovnom sudu u Beogradu tužbu za naknadu nematerijalne štete zbog pretresa stana, izlaganja poruzi i zbog boravka u zatvoru i kućnom pritvoru.

Predmetom je zadužena sudija Ida Nikitović, inače portparol ovog suda. Njoj je bilo potrebno dva meseca da pročita tužbu, a potom još toliko da je dostavi Javnom pravobranilaštvu Srbije, kao, advokatu Republike Srbije, da na nju odgovori. Pravobranilaštvo je odgovorilo - zahtevajući da sud podnetu tužbu odbaci ili odbije kao neosnovane. Kakav zatvor, kakvo oduzimanje slobode, ko to traži pare! Odgovor je podneo v.d. zamenika pravobranioca Saša Jurić! Prošlo je mesec dana od kada je tužilaštvo odgovorilo, a sudija Ida nije zakazala suđenje, što ukazuje da je tužbu odbacila! Proći če nedelje dok ona napiše odluku, zatim sledi žalba, pa verovatno ukidanje presude. Da li će Malenović živ dočekati presudu? Pravosudna banda koja mesecima drži građane u pritvoru, na bestijalan način im osporava pravo da nakon što budu oslobođeni, traže naknadu za izgubljenu slobodu, čast, dostojanstvo...

Oduzimanje slobode u Srbiji nije kažnjivo.

Upamtite ime Ide Nikitović, sudije koja je zaštitnica onih koji nizašta nisu odgovorni.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane