Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Sprega kriminalaca, policajaca i lekara u Kruševcu

Policija ranama ne veruje

(Objavljujemo pisma kojima se Slavoljub Đokić iz Kruševca obraćao ministru zdravlja, načelniku PU Kruševac i direktoru srpske policije, u nadi da će spasiti na smrt pretučenu sugrađanku Jelenu Urošević Pantelić, koja je umrla u teškim mukama pred lekarima Bolnice u Kruševcu, koji su joj uskratili lečenje. Više tužilaštvo u Kruševcu i policijske starešine PU Kruševac prikrile su ovo surovo nasilje, o čemu svedoče fotografije pokojne Jelene)

......

U konsultaciji sa advokatom krivičarem iz Kruševca obraćam se ministru i direktoru policije. Osnovano sumnjam da Policijska uprava Kruševac štiti Radeta Uroševića iz Kruševca, koji je naneo teške telesne povrede Jeleni Pantelić Urošević kvalifikovane smrću. Ona je preminula 15.08.2018. godine u 6 sati ujutru na Odeljenju hirurgije Bolnice Kruševac.

Dana 16.08.2018. imao sam sastanak sa Zoranom Cvetkovićem zamenikom komandira Stanice policije Kruševac. Danas sam saznao da me je slagao. Rekao mi je u njegovoj kancelariji da je Rade Urošević u bekstvu, a da je protivpravno i na silu držao 4 dana Jelenu Urošević Pantelić u zatočeništvu protiv njene volje, kada je nju ubadao u telo oštrim predmetom, i tukao metalnim štanglama, zajedno sa nekim Sašom. Sumnja ovaj policajac da je Jelenu tada više osoba silovalo.

Danas sam od Jelene majke, koja se zove Aleksandra Krstić, saznao da je policija Kruševac pozvala telefonom Radeta Uroševića na razgovor u policiju 15.08.2018. i da je tada obavljen razgovor i Rade pušten na slobodu. A trebao je biti uhapšen dok traje istraga policije i tužilaštva. Iz ovoga zaključujem da je mene Zoran Cvetković zamenik komandira Stanice policije Kruševac slagao i nije rekao meni istinu, kad mi je rekao da nisu našli Radeta Uroševića i da je navodno u bekstvu, a nije.

Sa više mail-ova obratio sam se PU Kruševac. Imam i snimljene razgovore sa 192 Kruševac i sa ostala dva fiksna telefona PU Kruševac, kad su me zvali kao svedoka. Sa Jelenom Urošević Pantelić bio sam 5.8.2018. oko 14,30 časova i čuo njena dva razgovor telefonom sa Radetom Uroševićem i tada je taksijem u 14,40 krenula ka njemu i nekom Saši u neku kafanu. I tu je lišena slobode.

Prvi sam koji je 13.08.2018. obavestio policiju da je Jelena 12.8. hospitalizovana na hirurgiji. A to su trebali da urade Hitna pomoć, Urgentna medicina, Ortopedija i Ambulanta koja je Jelenu vratila kući kao zdravu, te nakon toga Odeljenje Hirurgije kad su je naknadno hospitalizovali 4 dana, od 12.8 do 15.8. 2018. do 6 časova kada je umrla.

Primetio sam da je ova 4 dana lekari nisu lečili, bila je bez terapije, a stanje zdravstveno se stalno pogoršavalo. Kritikovao sam načelnika Hirurgije Zajića i još jednog hirurga zbog njihovih propusta da ne obaveste policiju. Istraga je otvorena na moju prijavu i obaveštenje. Hirurgija nije čak obavestila PU o smrti Jelene, ja sam obavestio. Da bi bilo jasnije dostaviću Facebook objave majke Jelene koja se zove Aleksandra Krstić, te Nikoline i njihove prijateljice i moje objave na FB.

Sa sve slikama teških povreda na telu Jelene. Lekari hirurzi su mogli da joj spasu život, ali su nečinjenjem i nelečenjem bez terapije, bez infuzije, bez transfuzije osnovano sumnjam Jelenu oterali u smrt. Bili su odlučili da je pošalju u NIŠ u KC pa odustali, mislili da će joj oni spasiti život. A lečili je nisu, svedok sam ja i njena majka Aleksandra.

Molim da se Rade Urošević uhapsi i liši slobode dok traje istraga policije Kruševac i Tužilaštva Kruševac. Nemojte dozvoliti da Policijska uprava Kruševac štiti napasnika kriminalca Radeta Uroševića i zataška slučaj, a vidim da ide u tom pravcu, čim me Zoran Cvetković slagao i nisu uhapsili Radeta Uroševića, a bili su obavezni po Zakonu, a nakon teških telesnih povreda kvalifikovanih smrt, Jelena preminula, mrtva je. Danas je bila sahrana. Dostaviću dopunu sa Facebook objavama. Da sve činjenice sagledate.

Slavoljub Đokić Kruševac

U drugom pismu Đokić svedoči:

Dana 13.08.2018. pozvao sam 192 u 15,20 h i razgovor je trajao 5 minuta i 37 sekunde. Dva radnika Dežurne službe Kruševac bila su veoma ljubazna i rekli su da će postupiti po prijavi i kontuzovanog pacijenta Jelene Urošević Pantelić iz sobe broj 2 sa 1 sprata Odeljenja hirurgije Bolnice Kruševac, koja ima teške povrede po glavi, licu, rukama, nogama i telu, i koja treba sutra 14.08. da bude upućena u Niš u KC. I koja je pred svojom majkom Aleksandrom i prisutnima u sobi 2, pred bolesnicima pacijentima sobe i posetom, danas rekla da je pretučena, to je rekla i preda mnom prisutnim, spominje se neki Rade i Saša da su je pretukli. Sinoć je primljena u Hitnu Pomoć, Urgentnu Bolnicu, i potom hospitalizovana na Odeljenju Hirurgije. Ovaj razgovor imam snimljen. Nakon toga poziva me PU Kruševac na moj broj 06387... sa broja 037420140 u 15,51 h i razgovor traje 1 minut i 2 sekunde, i ovaj muškarac radnik PU Kruševac kaže da neće da postupi po prijavi iz prethodnog tel razgovora, da neće PU KŠ radnici da odu kod Jelene Pantelić Urošević u sobu 2 na Hirurgiju da naprave Zapisnik i otvore Istragu, a meni preti za navodno lažno prijavljivanje.

Prijavljivanje nije lažno, rekao sam mu da ću sve da objavim u medije, jer postupam po Zakonu, a on zloupotrebljava službenu dužnost. I ovaj razgovor imam snimljen. Niko nije iznad Zakona.

Molim da se ode kod Jelene Pantelić Urošević u sobu br.2 na 1 spratu Hirurgije Bolnice Kruševac. Ona sutra treba da bude poslata za Niš. U veoma je teškom zdravstvenom stanju, kontuzovana je, Jelena kaže da ima i prelome, moguće da su teške telesne povrede, spominje se da je tučena metalnom štanglom. Molim PU Kruševac da postupi shodno i u skladu sa Zakonom.

Slavoljub Đokić, 37000 Kruševac

Hirurzi u Kruševcu nisu lečili Jelenu Pantelić Urošević i umrla je od unutrašnjeg krvarenja, trovanja i sepse. 15.08.2018. u 06 h ujutru. Imala je teške telesne povrede. Objavićemo da li je istraga započeta.

podeli ovaj članak:

Natrag