Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Hrvatski državni kriminalci ucijenjeni od Europske unije

Kradež kao politički program

Dok u Hrvatskoj, prema zvaničnom izvješću, cvjeta hiljadu cvjetova, a Plenkovićeva vlada čini čuda u gospodarstvu, četiri milijuna Hrvata vide nešto drugo. Vide ovrhe, vide mafiju, državne tajkune, zaštićene kao ličke medvjede, vide i nestvarno kompliciranu birokraciju od koje je i vrag utekao u pravcu Irske, Skandinavije i drugdje.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Činjenica je da državna mafija u Hrvatskoj, na primjer djeluje samouvjereno i sigurno "radi" svoj posao. No, to je samo privid jer njihovi protagonisti vrlo dobro znaju kako su pod nadzorom. U suštini, kriminalci su svjesni kako su potrošna roba onih koji im kroje sudbinu. Što to znači samo si mogu zamisliti obični ljudi. Primarno to znači kako je državna mafija u Hrvatskoj, na primjer, svjesna kako gubljenjem atributa državna mafija, gubi kontrolu nad državom Hrvatskom, a gubi i kontrolu nad teritorijem Republike Hrvatske. Gubi svu "stečevinu" koju zgrće još od osamostaljenja Republike Hrvatske.

Dakle, državna mafija preuzela je kontrolu nad ovom danas opustošenom zemljom nakon prvih parlamentarnih izbora u Republici Hrvatskoj. Mnogi naši sugrađani su sretni te ponosom ispunjeni jer su ostvarili tisućljetni san o slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj. Da, i potpisnik ove kolumne je bio ispunjen takvim snovima koji su se konačno pretvorili u realnost. Međutim, realnost je sasvim drukčija.

To se nakon rata za hrvatsku neovisnost vidi u svakom dijelu Republike Hrvatske. Državna mafije pljačka i krade kao što su Miloševićevi četnici i jugosoldateska harali za vrijeme rata. Državna je mafija danas toliko uzela maha pa niti ne mari što se "država" Hrvatska isključivo bavi pljačkom, kradežom i otimačinom svega što toj državnoj hordi padne na pamet. Iza svakoga poteza koji državni kriminalci načine protiv zakona, izraste logistika koja budno prati kako počinitelji kriminala ne bi slučajno došli na optuženičku klupu. Zar to nije vidljivo iz slučaja tajkuna Tomislava Horvatinčića. Službeno veliki poduzetnik. Čovjek koji zapošljava mnogo ljudi. Puni državni proračun. Naime, tako se takvi likovi referiraju. Druga strana medalje sasvim je druga strana javnog djelovanja...

No, Tomislav Horvatinčić je notorni ubojica koji je jos za vrijeme propale Juge počinio mnoga kaznena djela u prometu. Koliko znam, zbog njega je pet obitelji zavijeno u crno jer je njihove pripadnike na cesti ubio Tomislav Horvatinčić svojim vozilom. No, taj ubojica nikako i nikada nije osuđen na kaznu zatvora zbog svojeg ponašanja na cesti. Tu je i primjer likvidacije talijanskog bračnog para koji je zbog totalnog nemara Tomislava Horvatinčića izgubio živote, dokazuje svu snagu hrvatske državne mafije. Naime, sud u Šibeniku ga je oslobodio krivnje jer je Tomislav Horvatinčić opravdano zadrijemao kada je njegova jahta pregazila talijanske turiste u Šibenskom akvatoriju. Uostalom, zašto su se u trenutku kada je Tomislav Horvatinčić pridrijemao u zagrljaju neke ljepojke, baš oni našli na ruti Tomislavove jahte! To je zaista čudno...I na kraju, ispada - sami su si priskrbili svoju zlu kob koja ih je zadesila! Tako funkcionira pravna država u Hrvatskoj u odnosu prema svojim državno - mafijaškim građanima.

Nije onda ništa neobično kada primjerice kralj lopova Božidar Kalmeta bez ikakvih konzekvenci opustoši proračun kod izgradnje neke državne ceste. To je toliko očit kriminal koji je talentirani Bože počinio pa ga zbog toge ne žele osuditi niti jedno hrvatsko pravosudno tijelo. Bože je, ne daj Bože, nevin za našu policiju, USKOK, pravosuđe, "politiku". Vedri i oblaci dok ga Svevišnji konačno ne pozove na odgovornost. Zaista neka čudna pravda i pravo vladaju Republikom Hrvatskom.

O Slavku Liniću sam nekoliko puta pisao i na ovim stranicama. To je pak specijalista za krađu novaca iz Proračuna Republike Hrvatske. Taj lik je pragmatičan. Nije on poput Bože Kalmete podizao cijene radova na auto - cesti do nebesa i nebuloza. Taj je pametnjaković izravno zagrabio u državni porez te izravno ojadio za milijarde kuna, lipa i ne znam čega već...

Eto, na nekoliko primjera možemo shvatiti sto bi, primjerice, za hrvatsku državnu mafiju značio gubitak vlasti nad Republikom Hrvatskom. Izgubili bi sve. Njihova rodbina i svojta također bi postali socijalni slučajevi kada bi njihovi bogovi morali sići sa Olimpa-pozicija. I što je takva ljudska bagra i šljam u stanju načiniti kako bi zadržali svoja mjesta pod suncem na Olimpu. Doslovce sve, baš sve sto im se naredi...

Ovaj soj je tako Hrvatsku dao pod protektorat Europskoj uniji. EU putem ove bagre postiže svoje ciljeve u ovom dijelu Europe. Ako Europske unije ne odgovara brodogradilište Uljanik, primjerice, tada će ga naši državni kriminalci doslovce operušati i baciti u stečaj. Takav scenarij upravo vidimo na djelu.

Pošto Europska unija ima također argumente kako u Republici Hrvatskoj na čelu države stanuje i vlada grupa organiziranih kriminalaca, tada im nije problem taj ološ držati pod kontrolom na kratkom lancu. To je klasična ucjena argumentom. Ako nećeš slušati što ti EU diktira, tada ćete dočekati sudbina nesretnih talijanskih turista koje je svojom jahtom prepolovio zaspali Tomislav Horvatinčić...

Tako otprilike glasi ucjena EU emisara prema hrvatskim državnim kriminalcima. I što je našim kriminalcima činiti? Slušati diktat Europske unije? Vrijednost ucjene nije bitna. Bitno je ostati na površini.

Nije niti EU bezgrešna. I oni su počinili mnoga kaznena djela zbog kojih bi u bajbokani mogla završiti kompletna vodeća garnitura takozvani europskih političara. Od likvidacije dr. Zorana Đinđića u Srbiji, pa sve do stvaranja sadašnje garniture EU kriminalaca. Dakle, od doba Romana Prodija pa do sadašnjeg predsjednika Europske unije. Dapače, i EU je pod kontrolom i svojevrsnim dikatatom.

Tko ima informaciju taj ima i moć. Tko informaciju zna upotrijebiti taj je još moćniji. Da. I Velika Britanija zna kako je i uz blagoslov EU-a odobrena i izvršena likvidacije srbijanskog premijera. I to je jedan od razloga zašto Velika Britanija nije više trpjela kriminalce na celu EU. I to je jedan od motiva zašto je Velika Britanija izašla ili upravo izlazi iz ovakve asocijacije kriminala i kriminalaca! EU od Velike Britanije traži ogromna novčana sredstva (oko 60 milijardi funti!) zbog izlaska iz Unije takozvanim Brexit-om. Međutim, Velika Britanija ima argumente zbog kojih su danas takvi zahtjevi EU-a besmisleni. Možda ipak nisu? Možda će EU ipak riskirati pa inzistirati kako Velika Britanija mora platiti svoj izlazak iz Unije? Moja procjena, također temeljem informacije je kako će EU "zaboraviti" milijarde eura koje je tražila od Velike Britanije.

Zato? Zato jer bi se u tom slučaju njihovi činovnici proveli poput hrvatske državne mafije. Izgubili bi sve. Postali bi također socijalni slučajevi a mnogi bi završili u zatvoru zbog počinjenih kriminalnih djela. Jedno od kaznenih djela je sto su u svoje redove primili mafiju na celu Republike Hrvatske.

Tako danas funkcionira "civilizirana" EUropa. Na ucjenama argumentima. Zato svi mudro šute i ne čačkaju "mečku po pi-ki". Zato Madžarska, primjerice vodi svoju nekakvu EU-ropsku politiku izlaska iz EU-a načinom ucijena. Poljaci pak vode vodu na svoj mlin kako bi sto vise iščupali iz EU kasice-prasice. Njemačka? Ona je pak toliko zagrezla u "politiku" pa ne vidi i nema snage srušiti korumpiranu Angelu Merkel sa trona. Još malo pa će čelična dama nadmašiti i Staljina iz SSSR-a u vođenju njezine Njemačke.

Sve je dobro dok se može preživjeti od prvog do tridesetprvog u mjesecu. Kada to bude ugroženo, tada se mogu očekivati svakakve scene u Njemačkoj također. A sto je sa Srbijom? Ona je pak u totalnom totalitarizmu i strahu. Njihovo se pravosuđe, primjerice, još nije odlučilo obznaniti i pokazati "političku" pozadinu likvidacije vlastita premijera. I nije to nimalo slučajno da tu zemlju vode bolesnici i debili slični svojoj lopovskoj braći u Hrvatskoj. Međusobno se žene, kote i razmnožavaju. Uostalom, braća su po tom pitanju, zar ne?! No, od toga incesta dobra biti neće.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane