Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Patriotski blok iz Novog Sada piše

Javni ultimatum ministru spoljnih poslova Republike Srbije

......

Gospodine ministre,

Na današnji dan pre pune dve godine, Branka Milić iz Novog Sada, državljanka Republike Srbije, uhapšena je u centru Podgorice u Crnoj Gori bez ikakvog osnova da bi bila optužena da je učestvovala u pokušaju terorističkog državnog udara sa još nekoliko srpskih građana. Ova otužna pozorišna farsa je izvedena u predizbornoj kampanji za izbor predsednika Crne Gore i pripremi ulaska Crne Gore u NATO alijansu.

Od tada, za sve to vreme, država Srbija nije niti na jedan način pokušala da razobliči tu otužnu farsu i da uputi zahtev da se srpski državljani oslobode, posebno Branka Milić, žena i majka u sedmoj deceniji života. To samo ukazuje da je režim Srbije bio saučesnik u pripremi ulaska Crne Gore u najveću terorističku organizaciju na svetu.

O nehumanom, zločinačkom odnosu režima u Podgorici prema jednoj ženi u sedmoj deceniji života, bez presude i bez ijednog dokaza o umešanosti u tzv. državni udar u Crnoj Gori, dovoljno svedoče reči same Branke Milić napisane u poruci upućenoj potpisniku ultimatuma:

,,…Mene su uhapsili 15/16. 10. 2016. g. u centru Podgorice bez ikakve argumentacije i objašnjenja i držali me u podrumu centra bezbednosti tri dana i noći ne dozvoljavajući mi kontakt ni sa kim, tako da je moja Jelena prijavila moj nestanak. U ta tri dana i noći SDT Katnić Milivoj ispričao je putem režimskih medija scenario, unapred smišljen, o navodnom državnom udaru od strane državljana Srbije i Rusije. Zatim su me strpali u ćeliju sa Anelom Koljenović, presuđenom na 20 g. zatvora zbog teškog i svirepog ubistva. Nakon toga u samicu, ne veću od 6 m2, sa toaletom iznad glave u kojoj sam prva tri meseca imala od inventara samo metalni ram od kreveta i neki izraubovan, užasno prljav dušek. Jako neonsko svetlo je gorelo od 6 ujutro do 22 uveče i udaralo mi je direktno u oči, mislila sam da ću oslepeti. Ali, to su udbaške metode o kojima sam toliko čitala. U toj samici sam provela godinu dana, a da mi nije bilo omogućeno da učestvujem u istrazi. Na preko 150 mojih podnesaka koje sam morala ručno da prepisujem u tri primerka, svim nadležnim institucijama Srbije i Crne Gore, nisam dobila odgovor.? “

Za sve to vreme na ćerku Branke Milić, Jelenu, vršen je ne manje nehuman pritisak režima u Srbiji podnošenjem 8 (osam) sudskih tužbi kao vrstu psihološkog pritiska na celu porodicu, čime se režim Srbije nedvosmisleno deklariše kao saučesnik zločina prema našoj državljanki, o čemu takođe svedoče reči zatočenice u Crnoj Gori, Branke Milić, u istoj poruci:

,,Od kako su me odstranili iz Novog Sada, mojoj Jeleni su natovarili 8 sudskih postupaka zbog proizvoda i usluga koje ne prima od JKP NOVOSADSKA TOPLANA, a koje joj se redovno zadužuju preko računa objedinjene naplate. INFORMATIKA je redovno utužuje za stavku grejanje za koje su sudski veštaci i komunalni inspektor Latinčić u sudskim postupcima utvrdili da nemamo. Ali, i to je, pored mog hapšenja i suđenja ovde, vid pritiska zbog mojih aktivnosti u Srbiji vezano za borbu protiv građevinske mafije u N.Sadu koja deluje u simbiozi s gradskom i pokrajinskom vlašću, inspekcijskim službama na svim nivoima, JKP i JP u N.Sadu, korumpiranim tužiocima, sudijama i policijom.?”

O pravim razlozima hapšenja Branke Milić, državljanke Republike Srbije, ali i o saučesništvu režima Srbije u ovoj otužnoj farsi, takođe upečatljivo svedoče njene reči u nastavku iste poruke:

,,Isto tako, moje hapšenje je neposredno vezano za moje aktivnosti oko potapanja manastira i grobova u Tubraviću i dokumentacije koju sam sa dr. Milicom Tomašević pribavila, a koja dokazuje da je kruna brane, pa samim tim i nivo vode u akumulaciji, podignuta na kotu koja nije predviđena i dozvoljena projektnom dokumentacijom, usled čega je i došlo do potapanja. Nakon što sam podnela krivičnu prijavu RJT u Beogradu i dr., nakon što je urađen prilog sa Milinkom Kovačevićem i Zelenom patrolom iz N.S. i isti objavljen, nakon one naše promocije knjige Nulta krvna grupa u N.S., usledio je predlog da pođem u Podgoricu, sretnem se sa Dragoljubom Vasiljevićem Gičetom, autorom knjige NA NIŠANU, dogovorim njegovu promociju i dolazak u N. Sad, a po navodnom pozivu Ravnogorskog pokreta Kolašin . Naime, u okviru Svesrpskog četničkog pokreta, na čijem je čelu bio pok. Jovo Ostojić, poslanik SRS u Narodnoj Skupštini, plan je bio da realizujemo promocije knjiga i održavanje tribina na temi istine o raspadu Jugoslavije, prve i druge, o posledicama državnog udara 1918., i stradanju Srba. Plan je bio da učesnici tih tribina budu autentični živi svedoci ratova. Naravno, kao što se sada vidi, taj poziv u Crnu Goru je bio samo navlakuša i sačekuša koju su unovčili pojedinci iz Svesrpskog četničkog pokreta, a i družina iz Valjeva u saradnji sa BIA i režimom u Srbiji i Crnoj Gori.”

Na osnovu predočenog, na osnovu Ustavnih dužnosti Vašeg ministarstva i Vas lično, u ime porodice Branke Milić, državljanke Republike Srbije, u ime građana Republike Srbije i u svoje lično ime, javno Vam upućujem ultimatum i određujem 15 (petnaest) dana da prekinete ovu pozorišnu predstavu i vratite Branku Milić u svoju porodicu, u svoju otadžbinu.

Ne budete li ispunili ovaj ultimatum zasnovan na odredbama Evropske konvencije o zaštiti ljudskih prava i osnovnih sloboda, na osnovu prava građana iz Ustava Republike Srbije i na osnovu važećih zakona Republike Srbije, šesnaestog dana od dana primanja ovog ultimatuma poštom sa povratnicom, ja ću pozvati građane Srbije da zajedno izvršimo Vaše građansko hapšenje zbog zločina prema našoj državljanki nečinjenjem svojih Ustavnih dužnosti i kao ličnosti nedostojne funkcije koju bi trebalo da obavljate, na šta po Ustavu Republike Srbije građani Srbije imaju pravo i dužnost. Budite sigurni da ću održati svoju reč

Predsednik Patriotskog bloka,

Nikola Aleksić

podeli ovaj članak:

Natrag