Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Apel

Skandal: Vučićev režim 10. decembra 2018. godine potpisao Marakeški sporazum i Srbiju pretvara u logor za migrante

Spremaju nam okupaciju

Predsednik Ekološkog pokreta Novi Sad, gospodin Nikola Aleksić, dostavio je Magazinu Tabloid apel u kome upozorava javnost u Srbiji na teške posledice skandaloznog Globalnog ugovora za migracije, koje je Srbija potpisala 10. decembra u marokanskog gradu Marakešu. Javnost u Srbiji ne zna, ali ovim drskim, globalističkim nasiljem, predviđeno je (a to u tekstu Ugovora doslovno i piše), da "...migracije mogu da pomognu nacionalnim ekonomijama podmlađivanjem radne snage u državama sa starijom radnom snagom...". Redakcija objavljuje ovaj apel gospodina Aleksića i poziva građane da pomognu u akciji protiv potpisa kojim je Vučićev režim u Marakešu sve građane Srbije i državu Srbiju stavio u službu masovne afro - arapsko - islamske invazije na Evropu

***

Poštovani prijatelji, braćo i sestre,

Više se nema šta čekati. Vlada je juče potpisala Migrantski sporazum u Marakešu kojim je prihvatila više od milion migranata! Ili ćemo odbraniti Srbiju i našu budućnost ili nas više neće biti.

Zato vas pozivam u ponedeljak, 17. decembra o.g. ispred tzv. Narodne skupštine, u 11.00 časova, da prisilimo vojsku i policiju da izvrše svoju ustavnu i zakonsku dužnost, da stanu na stranu naroda, odbrane Ustav i da pohapse ove izdajnike. Prijava policiji, koja je u prilogu, se sutra podnosi. Više nemamo izbora, ili mi ili oni. Nikakav izgovor za nedolazak ne postoji. Ako izađemo svi, a svi smo životno ugroženi, niko ne može dobiti otkaz. Primorajte svoje sindikalno rukovodstvo da proglasi generalni štrajk, posebno prosvetni i zdravstveni sindikat, sindikat javnih preduzeća i dr. i da svi dođemo pred tzv. Narodnu skupštinu. Ne uradite li to, sutra će vas migranti zameniti na radnom mestu, jer se Vlada u sporazumu obavezala da mora svakom migrantu obezbediti radna mesta pod istim uslovima kao i nama i lične karte što će im i formalno omogućiti da glasaju. Zatim obrazovanje za decu sve do obuke na radnom mestu, uključivanje u zdravstvene potrebe, pa do obuke migranata za uključivanje u nacionalne i lokalne zdravstvene politike. Možete li da zamislite šta to treba da znači?

Na kraju se sporazumom predviđaju krivične sankcije za sve koji kritikuju prijem migranata, a medijima koji budu prenosili kritike zatvaranje i drakonske kazne. Ovo je poslednja prilika da bez rizika od zatvorske kazne kažemo šta mislimo o predstojećoj poplavi migranata i da se usprotivimo ovom suludom planu globalista da nam unište i narod i državu preko ove izdajničke Vlade.

Zato vas molim, preklinjem, shvatite ovaj poziv najozbiljnije, nije promocija niti jedne političke stranke, Patriotski blok nije stranka, nego Pokret koji se bori za ovaj narod i njegov opstanak. Zato pozivamo članove svih političkih stranaka i patriotskih organizacija bez njihovih lidera da se odazovu pozivu, jer je đavo odneo šalu. Kada nas preplavi milion migranata neće više biti podela, biće samo mi ili oni, a svoju slobodu ćemo onda krvlju platiti.

Delite ovaj poziv sa priloženom prijavom policiji na sve strane, usmeno ili preko veza na internetu, pojedinačno ili po grupama. Obavestite svoju decu studente i srednjoškolce da rašire ovaj poziv, pošto nam je veza sa njima blokirana od strane studentskih lidera kojima je režim obećao radno mesto čim završe studije, ako ih već sada ne plaća, jer se mi za njihovu budućnost borimo. Molim nastavno osoblje da prekinu nastavu po srednjim školama i fakultetima i da pošalju decu i studente na javni čas odbrane zemlje. Pozivam roditelje čiju decu ubijaju otrovnim vakcinama ili im otimaju decu radi prodaje stranim privatnim kompanijama, u celo ili na komade. Ne preterujem, niti se može preterati u izrazima, jer za sudbinu prodate dece više niko ne zna. Pozivam i penzionere kojima su oteli deo penzije da bi se finansirala režimska stranka, a oni nemaju niti za hranu, niti za lekove. Pozivam i sve one koji su besciljno šetali u subotu vođeni onima koji bi isti sporazum potpisali, jer smo mi okupirani. Sa tolikim brojem građana u ponedeljak ćemo uspeti prinuditi policiju da izvrši svoju ustavnu dužnost i da stanu uz narod, oni jesu deo naroda, samo ih moramo brojnošću prinuditi na izvršenje ciljeva navedenih u prijavi.

Ako to ovog puta ne uradimo, neka nam Bog oprosti, deca sigurno neće.

Naše ljude iz rasejanja molim za pomoć, organizujte se, podržite nas, ali ne verbalno, nas ne plaća režim niti smo na jaslama okupatora. Solidarna sredstva u bilo kom iznosu možete uplatiti na Pejpal adresu: EKOPOKRET1990 ili na broj mog mobilnog telefona +381 69 304 73 38, jer ako ne uspemo ovog puta, vi se više nećete imati gde vratiti!

Nikola Aleksić, lično

podeli ovaj članak:

Natrag