Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Đorđe Doka Višekruna džentlmenski odgovara na uvrede Aleksandra Vučića

Đoka mu stalno u ustima

Aleksandar Vučić je iskoristio novogodišnje praznike da pojača prljavu medijsku kampanju protiv svakoga ko mu smeta. Političke protivnike i nepodobne novinare naziva lopovima, ološom, šljamom, kretenima, banditima, barabama, fašistima... Vređa sve, ali nikoga kao Đorđa Višekrunu, svog bivšeg miljenika, danas saradnika Magazina Tabloid.

Milica Grabež

- I u opoziciji ima razumnih ljudi, ali ima i ovih kretena poput onog Višekrune. E, to su kreteni, ali ja na njih ne računam, ja se njima ne obraćam - rekao je Vučić u intervjuu za Blic i Kurir, a nešto brojnije i sočnije uvrede istresao je i na Studiju B.

Protiv Vučićeve diktature u Beogradu svakog vikenda protestuje pedesetak hiljada ljudi, opozicija se ukrupnjava, zapadne sile mu stežu omču, stranka mu se osipa, sponzori beže od njega kao da je zaražen, policajci i kriminalci otkazuju poslušnost, gori mu pod nogama, a on nema prečeg posla nego da satanizuje bivšeg saradnika i prijatelja, koji već dve godine živi u Holandiji, daleko od srpske političke i medijske scene. Vučićeva publika, konzumenti režimskih televizija i novina, nema pojma ko je Višekruna i čime toliko nervira vođu. Ni pažljiviji pratioci političkih dešavanja ne mogu da shvate otkud toliko strasna potreba za linčovanjem opozicionara koji je aktivan samo na društvenim mrežama. Višekruna, ipak, ima racionalno objašnjenje.

- Nije slučajno što sam mu ja stalno u ustima. Oni koji poznaju Vučića, pomislili bi da je to posledica njegove perverzne podsvesti. Oni znaju da je itekako svestan svoje želje. Vrlo je aktivan u napadima na mene, iako svi znaju da je vrlo pasivan u napadima na njega. Lako se lepi, pošto je očigledno lud - kaže Đorđe Višekruna za Magazin Tabloid.

Višekruna je dugo sarađivao sa Demokratskom strankom, uz Bojana Pajtića, na raznim funkcijama u vlasti pokrajine Vojvodine. Po formiranju Srpske napredne stranke, kao prvi šef Odbora za medije vodio je Vučićev nalog na Fejsbuku, zbog čega su imali burnu svakodnevnu komunikaciju, koja je brzo prerasla u izuzetnu bliskost. Razišli su se nakon dolaska SNS-a na vlast, nastavili su da kontaktiraju do 2017., a do otvorenog sukoba je došlo posle Višekruninog intervjua za portal Balkan info.

- U toj emisiji, Vučić je saznao da sam snimao sve naše telefonske razgovore, što je potvrdio i voditelj Teša Tešanović, koji je čuo neke od njih. Vučić nije siguran šta sam sve snimio i kakvim dokazima raspolažem, ali plaši se da ću ih objaviti, što bi mu uništilo karijeru. Da bi me zastrašio i kaznio, pokrenuo je opsežnu kampanju. Dobio sam otkaz, policija me je privodila zbog navodne pretnje na Fejsbuku, sud je raspisao poternicu, pa sam morao da pobegnem u Holandiju. Ni to mu nije bilo dovoljno. Prošlog leta holandska policija me obavestila da su pritvorili i saslušali tri sumnjiva lica, koji su me pratili i snimali mene i zgradu u kojoj stanujem. Dvojica od njih su imali srpski, a jedan hrvatski pasoš. Holandska policija ih je uhapsila pod sumnjom da pripremaju pljačku jedne radnje u mom komšiluku, ali u njihovim telefonima su našli moje slike i podatke koje, zbog istrage, ne smem da otkrivam. Policija u Harlemu nije htela da mi saopšti sva saznanja koja je prikupila, ali naglasili su da mi je bezbednost bila ugrožena i nekoliko meseci ranije, u januaru 2018. Dobio sam lokator od koga se ne razdvajam. Ako primetim nešto sumnjivo, dovoljno je da pritisnem dugme i odmah će stići patrola. Očigledno je da je Vučić opsednut sa mnom, čim me toliko spominje i šalje ljude u Holandiju. Ne znam kako to da objasnim, osim njegovim perverznim emocijama. Nisam toliko pametan da ulazim u motive njegove lude glave - kaže Višekruna.

On je, u intervjuu koji je pokrenuo osvetničku lavinu, detaljno opisao scene koje dokazuju Vučićeve perverzne emocije.

- Iako sam ga uvek držao na distanci, Vučić mi je delio komplimente. Sećam se, dok smo predavali listu RIK-u 2012. godine, hvalio me: „Ti si prelep, divno si se obukao, prelepo izgledaš..." Jednom prilikom je konkretno tražio da se skinem pred njim. Navodno, imam crnu potkošulju, a belu košulju, to neće izgledati dobro pred kamerama, zato je tražio da skinem potkošulju. Na svakoj konferenciji za medije insistirao je da stojim iza njega, da nas zajedno slikaju. Kad bi držao tribine, sedeo sam u prvom redu. Tako je bilo i na sastancima sa kolegama iz stranke, ali i stranim gostima, diplomatama. Samo sam ja mogao bez najave da uđem u njegovu kancelariju, bez obzira s kim je na sastanku, sa Vilijemom Montgomerijem, Vladimirom Cvijanom ili nekim trećim. Pred ljudima iz vrha SNS-a zahtevao je da uđem u njegov automobil. Pošto su nas stalno viđali zajedno, i u kabinetu i u gradu, po SNS-u su počele priče da smo zajedno. Za sve to postoje dokazi, snimci, fotografije i svedoci - kaže Višekruna.

Od njihovog intimnog odnosa, za građane Srbije mnogo su značajnija insajderska svedočenja o Vučićem kriminalnim aktivnostima. Višekruna je tvrdio da je Andrej Vučić organizovao pljačku vojnog zemljišta u Karađorđevu, koje je, navodno, prodato nekim Arapima. Otkrio je i kako su, reketiranjem i na druge načine, novac za stranku, sebe i Vučića uzimali Miloš Vučević, Igor Mirović i Maja Gojković. Višekruna je detaljno opisivao događaje i ljude iz Vučićevog najbližeg okruženja, koji će, čim za to dođe vreme, postati predmet istrage nadležnih organa.

Vučić nikad nije demantovao Višekrunine navode. Nije negirao tvrdnje o finansijskim malverzacijama i ucenama raznih bogataša, poput novosadskog tajkuna Petra Matijevića. Ignorisao je i optužbe o trgovini uticajem, u kojima se navodi da su razni politikanti i biznismeni kupovali funkcije, poslovne kombinacije i zaštitu od sudskih sankcija.

- Srpska napredna stranka je kao robna kuća. Uđeš, pokažeš novac i platiš Vučiću koliko traži, kupiš stranačku ili državnu funkciju. Vučića uopšte nije zanimalo da li je ta osoba, kupac, pametna i sposobna, bilo mu je važno samo koliko je doneo novca. Vučić voli samo sebe i novac, sve ostalo mu je nebitno. To je sve rađeno preda mnom. Gledao sam kako prodaje i nepostojeće funkcije. Sećam se, neko mu je dao novac, a Vučić mu je obećao da će ga postaviti za člana republičkog saveta za pravna pitanja, koji nikad nije formiran. Zbog toga ga sad mnogi vijaju, jedva čekaju da padne s vlasti, pa da ga dohvate. Evo, i ja se nadam da ću ga stići među prvima - tvrdi Đorđe Višekruna.

Umesto relevantnog odgovora na optužbe bivšeg saradnika, Vučić uzvraća najnižim uvredama. Drugačije i ne može, pošto postoje dokazi koji će ga, kad-tad, odvesti na optuženičku klupu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane