Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Otužne izjave odlazećih briselskih mafijaša kojima prete pobunjenim građanima na Balkanu

Daleko je sunce?

Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zver pokaže svoj trag. Istinitost ove izreke potvrđuju briselski komesari i zvaničnici, koje još na uzici drži odlazeća nemačka kancelarka Angela Merkel, a podmazuje Džordž Soroš, koji na sva usta prete pobunjenim građanima Albanije, Srbije, Crne Gore...Oni otvoreno podržavaju diktatore, pa i zločinca Vučića, mada se u izveštajima Evropske komisije o stanju u ljudskih prava, medija, pravosuđa u ovim državama o njima piše sve najgore. Da li će njihovim odlaskom sunce zasijati i na Balkanu

Milica Grabež

Ministarka zadužena za evropske poslove u Vladi Francuske Natali Loazo izjavila je 25. februara 2019. godine, a vest je prenela agencija Tanjug, da njena zemlja smatra da Srbija ima evropsku perspektivu, ali navodi da sadašnje stanje EU ne omogućava nova pridruživanja pa je naglasila: "...Ali pošto smo mi vaši prijatelji, dužni smo da vam kažemo istinu: sadašnje stanje Evropske unije ne omogućava nova pridruživanja u zadovoljavajućim uslovima - kako za samu EU, tako i za nove države koje bi joj se pridružile...Želja za priključivanje Evropskoj uniji podrazumeva da budu preduzete sve mere kako bi se, na primer, garantovali, po slovu zakona i u praksi, sloboda medija, nezavisna pravosudna vlast, zaštita ličnih podataka, efikasna borba protiv korupcije i organizovanog kriminala. To je u samoj srži vrednosti Evropske unije..."

Bojkot parlamenta nije prihvatljiv, nema "balkanskog proleća", stav je Evropske unije povodom događaja u Albaniji, Crnoj Gori i Srbiji , saopštila je 25. februara portarolka EU Maja Kocijančić. Ona je rekla da ne treba porediti proteste koji se dešavaju istovremeno u pomenute tri zemlje regiona. Ona je odbacila konstataciju albanskih medija da je u toku "balkansko proleće", koje, po njihovoj oceni, "može izazvati ozbiljnu krizu za EU".

- Protesti u svakoj zemlji imaju svoje karakteristike i ne bih poredila te situacije - izjavila je Kocijančić u Briselu.

Ona je prihvatila ocenu novinara da postoje "neki zajednički elementi" u zahtevima građana koji protestuju, ali je naglasila da nisu za poređenje:

- Evropska komisija kroz svoje izveštaje prati situacije u zemljama regiona i hvali i kritikuje, kad god je to potrebno. Izveštaji su jasni i ne bih poredila te situacije - ponovila je Kocijančić.

Kada je u pitanju poštovanje vladavine prava kao jedan od zahteva koji se ponavlja i u Albaniji i u Crnoj Gori i u Srbiji, Kocijančić je ocenila da je "vladavina prava apsolutno od najviše važnosti". (Napominjemo da je EK odložila izveštaj o napretku Srbije do daljnjeg, posle izbora za Evropski parlament!).

Ona je takođe ponovila osudu šefice EU diplomatije Federike Mogerini i komesara Hana zbog bojkota rada Parlamenta od strane albanske opozicije.

Prošle nedelje sa Vučićem i delom srpske opozicije razgovarao je odlazeći koordinator za Srbiju Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister, skoro preteći opoziciji da ne bojkotuje rad parlamenta. On je podguzna muva odlazeće kancelarke Angele Merkel. Njeni ljubimci su Edi Rama, Ramuš Haradinaj, Aleksandar Vučić, preko kojih je zaradila ogromne pare pljačkajući balkanske države.

Predsednik Narodne stranke i predsedavajući Savezu za Srbiju Vuk Jeremić izjavio je prošle nedelje u Vašingtonu da se kao narod suočavamo sa pritiscima koji zadiru u samu srž našeg nacionalnog identiteta i da velika većina Srba nikada neće prihvatiti Kosovo i Metohiju kao nezavisnu državu, te da bi prvi prioritet trebalo da bude uspostavljanje normalnih uslova za život kosovskih Srba i Albanaca.

„U Stejt departmentu mi je juče rečeno da moramo da shvatimo da je Kosovo nezavisna država i prihvatimo tu realnost koja se neće menjati. Bojim se da je to nemoguće svakom ko drži do našeg kulturnog i nacionalnog identiteta", rekao je Jeremić na predavanju na Diplomatskoj akademiji Univerziteta Džordžtaun, koja je jedna od najprestižnijih ustanova tog profila na svetu.

Jeremić se u Stejt departmentu kao predsedavajući Savezu za Srbiju zvanično sastao sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom, čovekom koji je iznedrio Aleksandra Vučića i SNS doveo na vlast. Palmer je poznat kao čovek koji za novac lobira za Vučića i nezavisno Kosovo, a ženu, Beograđanku Danicu Damjanović preselio je u Dobre Vode kod Bara, da tamo žive, jer se plaši da ga Srbi ne skrate za glavu.

„...Tražiti od bilo koga u Srbiji da se pod bilo kojim uslovima potpisom formalno odrekne Kosova i Metohije jeste tražiti nešto što niko nije učinio u prethodnih šest vekova i to ne bi trebalo pokušavati ni u 21. veku", rekao je Jeremić.

Jeremić je naveo da je kosovski zavet za Srbe jedan od tri stuba nacionalnog identiteta, pored jezika i ćiriličnog pisma i svetosavske pravoslavne vere, i dodao da je taj mit, zasnovan na Kosovskom boju i kolektivnom žrtvovanju za slobodu, opstao uprkos vekovima otomanske okupacije. „Za nas je apsolutno nemoguće da se odreknemo Kosova i Metohije. To niko u istoriji Srbije nije učinio, čak ni tokom punih pet vekova otomanske vlasti ili za vreme nacističke okupacije u Drugom svetskom ratu", rekao je Jeremić.

„Smatram da u kratkom roku moramo da uspostavimo normalne uslove života na Kosovu i Metohiji tako da Srbi i Albanci počnu da žive bez napetosti. Trenutno je to veoma teško, jer su u Beogradu i Prištini na vlasti ljudi koji su bili duboko umešani u neprijateljstva krajem devedesetih. Hašim Tači je bio ratni komandant i po mom dubokom uverenju ratni zločinac, a Aleksandar Vučić Miloševićev ministar informisanja. Sumnjam da su njih dvojica u stanju da postignu dogovor o normalizaciji života, sve sa svojim kolegom Ramušem Haradinajem", naveo je Jeremić.

Jeremić, koji je i bivši ministar spoljnih poslova Srbije, dodao je da bi prvo trebalo pregovarati o stvarima poput normalizacije trgovine i zaštite svetinja Srpske pravoslavne crkve, a da bi se po uspostavljanju uslova za normalan život lakše mogao zamisliti trajniji dogovor.

Predsednik Narodne stranke i predsedavajući Savezu za Srbiju je ponovio da bi precrtavanje granica po etničkom principu bilo opasan presedan i da promena granica na Kosovu i Metohiji ne bi bila poslednja u regionu, što bi moglo da izazove katastrofalne posledice, i da se između ostalog i zato oštro protivi takvom rešenju.

Upitan o povezanosti rešavanja kosovskog pitanja i puta Srbije u EU, Jeremić je podsetio na izjavu predsednika Francuske Emanuela Makrona da neće biti širenja unije i prijema novih članica dok se ne završe unutrašnje reforme u EU i da je tu tvrdnju u Beogradu nedavno ponovila i francuska ministarka za evropske poslove Emili Loazo.

Jeremić je istakao da on nije antievropljanin i da je Srbija je država u geografskom srcu Evrope i neodvojivi deo evropske istorije i civilizacije. „Hoćemo da budemo deo Evrope 21. veka, ali bojim se da članstvo u EU jednostavno nije na stolu. Pod takvim okolnostima, najvažnije je da uredimo Srbiju kao modernu evropsku državu, pa će se vrata ka članstvu u budućnosti možda opet otvoriti. Zadatak naše generacije je da Srbiju reformišemo tako da bude spremna za članstvo u EU i tako olakšamo narednoj generaciji koja će možda o tome odlučivati", rekao je Jeremić.

Jeremić je istakao da bi bilo mnogo bolje kada bi evropski zvaničnici prema Srbiji bili otvoreniji i pošteniji po pitanju članstva u EU.

„Primer za njihov sadašnji odnos prema Srbiji je izjava odlazećeg predsednika Evropskog saveta Donalda Tuska, koji je u Beogradu na konferenciji za novinare sa predsednikom Srbije rekao da mu je Aleksandar Vučić 'srodna duša i najveći Srbin koga je upoznao'. Voleo bih da verujem da nije mogao biti ozbiljan u trenutku kada je to izgovarao", rekao je Jeremić.

Banda odlazećih brisleskih komesra i još uvek kancelarke Angele Merkel, ogrezla u kriminalu i korupciji, otvoreno lobira za Vučića. Za diktatora koji želi da zgazi Srbiju. U izveštajima Evropske komisije Srbija je ocenjena kao država u kojoj ne postoji nezavisno sudstvo, tužilaštvo, policija, da je stanje u medijima zastrašujuće, da je nemačka policija za Andrejom Vučićem raspisala poternicu, ali je Vučić njihov favorit! Kako je moguće da čovek takve biografije, koji teroriše građane Srbije sa nestatusnog položaja predsednika Republike, još pod zaštitom ove bande?

Vučić je i dalje plaćenik Žorža Soroša, a sa njegovim sinom Aleksandrom se sastaje kao sa državnikom!

Da nije došlo do promene administracije u Vašingtonu, kancelarka Merkel bi, uz pomoć Soroša i engleske obaveštajne službe potpuno satrla Srbiju. London to Srbiji čini skoro dva veka!

Prošle nedelje je Bedžet Pacoli uputio pismo Vučiću u kojem traži da on prizna Kosovo kao državu, znajući da to nije u njegovoj nadležnosti, da Srbija još ima Ustav koji se može promeniti samo referendumom. U pismu Pacoli traži da Vučić vrati pare koje je dobio prošlog marta (2018. godine) u Parizu, na sastanku sa Tačijem, za priznanje Kosova.

Odlazeću mafiju veoma zabrinjava uplitanje SAD-a u kosovski problem. Ramuš Haradinaj je, kako pišu prištinski mediji, na sastanku sa Tačijem, rekao da ga više nije briga za Kosovo, da mu je važnije kako da se odbrani pred Sudom za ratne zločine u Hagu, a i Tači najavljuje ostavku, jer i njega čeka taj sud. Da li će ratni zločinci potpisati dogovor sa ratnim zločincem Vučićem, koji to jedva čeka.

Pregovore oko statusa Kosmeta , sada je očigledno, završiće drugi ljudi, mimo Merkelove, Mogerinijeve, Mekalistera, Tuska, Palmera, Soroša, Vučića, Haradinaja i Tačija, koji su krivi što se sunce nad Balkanom još nije pojavilo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane