Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

"Marva" kojoj je dozlogrdilo piše Magazinu Tabloid

Ko će se slomiti na poledici

***

Ovim putem obraćamo se predsedniku Republike Srbije i predsednici Vlade Republike Srbije, čije napore za poboljšanje standarda i života svih gradjana Republike Srbije izuzetno cenimo i verujemo u to što oni rade.

Pre godinu ili dve, gospoda iz Magazina Tabloid su objavila pismo dela zaposlenih, JP za Skloništa, kako bi do najšire javnosti doprla istina o "haosu, otimačini, nepotizmu, neznanju, nestručnosti i stranačkim zapošljavanjima".

Posledica tog članka bila je smena tadašnjeg direktora i imenovanje novog, g. Nebojše Stojanovića, "odličnog" stučnjaka iz oblasti ekonomije.

Istina, nije g. Skadrić bio bez mana, tolerisao je razno razne neradnike, loše ljude, koji su u stvari bili i ostali taj deo zaposlenih koji vam se tada obratio tim pismom. Kao što rekoh, prosvetljenje i napredak JP za Skloništa doneo je g. Stojanović. Onda da krenemo.

Prvi veliki koraci "master ekonomskog stručnjaka", g. Stojanovića, bili su otpuštanje dva štrokava, prljava radnika Službe održavanja, koji su imali ugovor na odredjeno vreme, zatim mobingom, spletkarenjem i lažima tera nekoliko vrednih, radnih poštenih zaposlenih, te umesto njih zapošljava "stručnjake" sumnjivih diploma i obrazovanja.

Osn Šk. Valentina Knežević, dodeljuje joj koeficijent 5.4, što je impozantna cifra za nekog ko ne ume da koristi računar, već koristi tefter, olovku i gumicu, ne poznaje materiju ni problematiku JP za Skloništa, ali ni to nije važno, nije ona došla u JPS da radi, već da se skloni.

Da ne budemo nepravedni, moramo reći i sledeće. Gđica Knežević, sa svojih 50+ god., raspolaže vrlo uočljivim kvalitetima, npr. silikonskim implantima, oštrim uličnim jezikom, nadobudnim ponašanjem.

Iz ovoga zaključujemo da g. Stojanović izuzetno ceni stručne sposobnosti gospođice sa silikonskim implantima, te vrlo brzo upošljava još nekoliko službenica mlađe generacije sa istim kvalitetima, ali u različitim delovima tela, koje su neophodan stručni kadar za radikalno poboljšanje situacije JP za Skloništa i kao takvima im dodeljuje koeficijente, u zavisnosti od količine silikona.

Idemo ...... svaka od njih ima ime i prezime: Milica Ralević, Iva Varaklić, Marija Rogulja. Suma sumarum, bruto iznos njihovih plata je od 18. do 31.01.2019 oko 2.000.000 dinara, za svega nekoliko meseci, dolaženja u zgradu direkcije JP za skloništa, gde su imale komplikovane radne zadatke: ispijanje kapućina, sokova, čitanja portala o rijalitijima, ali zato bez obavljanja ikakvog konkretnog posla.

Ne ide da zamaraju svoje mozgiće. U novo uspostavljen sistem vrednosti hijalurona & silikona u JP za Skloništa, brzinom svetlosti se uklapaju, one iste neradničke podguzne muve, koje su se svojevremeno obratile Magazinu Tabloid, ne bi li im pomogli da šira javnost sazna za njihove "patnje", jer većina njih niti je nešto konkretno radila, nije je mogla da savlada programe u kojima se radi, zbog sopstvene informatičke nepismenosti, pa su jedan od tih programa nazvali "Drpanje na veliko".

E sad, pošto je novo formirana hijaluronsko - silikonska vlast i sama informatički nepismena, a uz to nezainteresovana za materiju i problematiku JP za Skloništa našli su zajednićki imenilac. NERAD i NEZNANJE !!! Bilo bi nepošteno da ne pomenemo legat bivšeg direktora g. Skadrića.

Evo imena i opisa poslova nekih od njih: "Dipl. Ecc." Aleksandar Gavrilović, upošljen na poslovima, gledanje kroz prozor, idem na pauzu, ne koristim mozak, samo da dodje 15:30. Ne poznajem čak ni MS Office, kao da je to bitno, ali do koeficijenta 3,5 ću doći pomoću supruge i predsednika Nadzornog Odbora. Aleksandar Bogdanović, upošljen na poslovima, referent za vozila sa distance, trčkaranje oko desne ruke g. Stojanovića, ogovaranje drugih kolega iza ledja, idem na pauzu svakih 30 minuta da popušim cigaretu sa devojkom i diskretno razmenjujem nežnosti.

Vesna Minić, svi me mrze i ja mrzim sve, zato što imam 60 godina i sad sam se setila da studiram. Ne možete vi mene tako malo da platite, koliko ja mogu da ne radim uopšte. A i ono što uradim, uradim pogrešno. "El. Ing. " Dragan Terzić, nemam pojma što sam došao. Valjda da primim platu. Premeštaju me po službama jer ne znaju šta će sa mnom. "Gradj. Ing. " Zoran Popović, najbolji učenik bivše pomoćnice direktora, informatički nepismen, prevrtljiv, dvoličan, licemeran.

Prilično opterećen poslom koji se sastoji od beuzpešnih pokušaja osvajanja koleginica, ljubavničkim hvalospevima o sebi u koje ni sam ne veruje. "Ing. " Mirko Birač, moj posao je da sve i svakog cinkarim gore pomenutom Popoviću, za drugo nisam upotrebljiv.

"Prof. " Mirko Mirković, ja sam ikebana, imam ja svoje filmove, zato sam sam u kancelariji, nemam ni računar, a i nije mi potreban. "Manager" Nemanja Bulajić, daj da nešto popijemo i da kosu zaližemo. Šta je to uopšte sklonište, jer ima tamo nešto da se popije? "El.Ing. " Miodrag Stefanović, pojma nemam šta ću sa sobom.

Nekad sam bio gen. Dir., sada samo primam platu. "Mr. " Snežana Marković pre podne mrzim sebe a po podne čitav svet.

Želela sam da budem Gen. direktor, ali me g. Stojanović prevario. "Prof. " Branislav Randjelović , krenuo sam od metle i lopate, uvukao sam se u *mar, svi znaju kome, cinkarim, ogovaram, spletakrim. Ja sam magistar, al za malo!

"Dipl. Pravnik" Katarina Krstić , idem na cigaru, prošlo je već pet minuta od kad sam bila na cigari. Nezadovoljna, isfustririrana, isfolirana, nabeđena pravnica. Čak me i Milovan otkačio.

"Ing. " Nenad Spasić, dodjo ja na po'so. Ću si upalim kopijuktor, pa ću si gledam u televizor kude je najjeftiniji sendvič, toliko si znam. Excel tabela, ma to su si izmislile budale, ja si pišem s'olovku.

Kad mi je baš dosadno, ću si, spletkarim, izmišljam i zavadjam ljudi. A ako'j me neko dira, ću si pozovem ženu i ona će me spasi. Gore navedene osobe su samo deo neradničke klike, koju smo opisali u šaljivom tonu, s'tim da su svi navodi tužni, istiniti i lako proverljivi. Znanje koje se krije iza njihovih titula je pod ogromnim znakom pitanja i trebalo bi da bude predmet OZBILJNE PROVERE.

Vrlo lako je izračunati koliko miliona dinara iznosi, njihov bruto lični dohodak, ZA NERAD! Nismo pominjali ZAPOSLENE, koji vredno, pošteno, rade svoj posao ali RADE i deo posla koji bi trebalo da obavljaju GORE NAVEDENI neradnici, jer ti vredni i pošteni ljudi, su MARVA koja vuče 190% obima posla, bez ikakvog vrednovanja njihovog rada, truda i zalaganja, jer nemaju zaleđinu niti zaštitu struktura van preduzeca.

javašluku, neradu i nebrizi u poslovnicama, Kragujevac, Novi Sad, Niš, Užice, nije vredno pisati, i trebalo bi ih momentalno zatvoriti, jer primaju plate koje nisu zaradili.

Od osnivanja firme 1992 godine, sistem vrednosti je nepromenjen, bez obzira koja politicka struktura je postavljala svog direktora. Imamo još dosta toga da kažemo, ako uopšte bude bilo sluha i želje da budemo saslušani. S poštovanjem,

Marva kojoj je dozlogrdilo.

podeli ovaj članak:

Natrag