Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (165)

Kum srpskog pravosuđa gasi Magazin Tabloid!

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid

Milan Glamočanin

Srpsko pravosuđe je u rukama opasnih kriminalaca. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obećao je, u poseti najvišim državnim službenicima u administracija predsednika Donalda Trampa, da će srpska policija sarađivati sa američkim istražnim organima na suzbijanju trgovine narkoticima, da će hapsiti osumnjičene za pranje novca, šverc oružja, trgovinu migrantima, trgovinu lažnim pasošima i akciznom robom, da će privesti sudiji lica koja traže američki pravosudni organi...

I ako je ministar policije, sa bliskim saradnicima, odlučan da ispuni obećanje, u praksi je to neizvodljivo.

Arhivski fonodovi MUP-a Srbije ne mogu se otvoriti, jer su na čelu Višeg tužilaštva u Beogradu, Tužilaštva za organizovani kriminal i Javnog tužilaštva Srbije lica koja su pod direktnom kontrolom mafije iz Vučićevog okruženja, a najčešće u šakama bivšeg Vučićevog kuma Nikole Petrovića.

Bivši Vučićev kum (obojica su se razveli od supruga kojima su kumovali) je sa lažnom diplomom crnačkog hriščćanskog Omega univerziteta iz Južnoafričke republike postavljen, na Vučićev nalog, za direktora Elektromreže Srbije. Njegov učinak je Branko Dragaš, pozivajući se na zvanične izveštaje Agencije za privredne registre opisao na koji način je Petrović zgazio EMS (tekst možete pročitati na ovom linku http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=380&cl=09).

I ako više nije blizak sa Aleksandrom, Nikola Petrović je uz pomoć, danas teško obolelog Anderja Vučića, privatizovao srpske sudove i tužilaštva u meri koja je nezapamćena u istoriji Srbije. Ni vođe narko kartela u latinoameričkim državama ne drže pod stegom sudove i tužilaštva, kako to čini Nikola Petrović.

Na njegovom platnom spisku su Viši tužilac u Beogrdu Nataša Krivokapić, tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Ljubivoje Đorđević, tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić, predsednica Prvog osnovnog suda u Beogradu Snežana Stevović, predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović ...

Kao omađijani, ova kriminalna pravosudna hobotnica ispunjava sve hirove Vučićevg bivšeg kuma.

Nakon upada u redakciju Magazina Tabloid, kada su odneti personalni računari novinara, što je nezamislivo u civilizovanom društvu, Više javno tužilaštvu u Beogradu, zamenica Ana Borović, odbacila je, bez ikakvih prethonih radnji, krivičnu prijavu privrednog društva, koje izdaje Magazin Tabloid. Poverenik za informacije od javnog značaja (zamenica Stanojla Mandić) pokušava kažnjavanjem Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da ga privoli da izdavaču ovog magazina dostavi spisak policajaca i drugih lica koji su ušli 6. maja u prostorije redakcije, ali MUP će platiti kaznu, ali će se branti ćutanjem.

Gospodin Nikola Petrović, sa lažnom fakultetskom diplomom, zahvaljujući uticaju na Andreja Vučića, surovo pljačka Srbiju.

Donju usnu Petrović je ''napumpao'', da bi bio u trendu, da liči na pripadnike pederskog lobija u srpskoj političkoj eliti i Vučićevom kartelu.

Tri godine policija, tužilaštvo i sudovi pokušavaju da lažno optuže za ubistvo pevačice Jelene Marjanović njenog supruga Zorana. Sa nezamislivom surovošću Nikola Petrović je preko medija iz Velike propagande laži napadao Zorana, kao ubicu. Njegov bivši kum Aleksandar Vučić je 21. aprila 2016. godine izjavio na konferenciji za novinare da će ime ubice biti saopšteno za 48 sati, samo da prođe glasanje za srpski paralemnt.

Saradnicima je objsnio da će biti uhapšen u vezi ubistva i njegov kum Nikola Petrović. Andrej Vučić je zamolio brata da i ovog puta oprosti kumu Nikoli!

Na svadbi Nikolice Selakovića potukli su se bivši načelnik PU za grad Beograd Veselin Milić i Nikola Petrović, jer je Petrović svestan da je Milić kopirao sve dokaze iz istrage koji otkrivaju ubicu pevačice Jelene.

U razgovoru sa Predragom Popovićem, zamenikom glavnog urednika Magazina Tabloid, pre tri nedelje, Vučić nije mogao da se seti da je optužio bivšeg kuma za ubistvo, ali je obećao ''detaljnu istragu''.

Dok su bili u Apelacionom sudu u Beogradu na razmtranju po žalbi, spisi predmeta optuženog Marjanovića su kopirani i prosleđeni istražiteljima iz inostranstva, koji su potvrdili da nijedan dokaz ne optužuje Marjanovića! Dodatni dokazi koje je prikupila Uprava kiminlaističke policije Beograda nedvosmilseno potvrđuju ko je neposredni izvršilac! Svi ovi dokazi su, u sklopu istrage o srpskoj političkoj mafiji već u posedu istraživača iz inostranstva.

Sa gospodinom Petrovićem u bliskim odnosima je i direktor Bezbednosno informativne agencije Bratislav Gašić. Teško je zamisliti direktora FBI-a da sedi u društvu mafijaša iz porodice Gambino i da mu obećava da će FBI-a voditi istragu da utvrdi ko o porodici dostavlja podatke medijima! Bolje reći, nigde u noromalnim državama to se ne može dogoditi.

Nakon razbojništva u redakciji Magazina Tabloid, Nikola Petrović je uz pomoć advokatke kancelarije Nemanje Vasiljevića, upregao sud da vodi poteru za Milovanom Brkićem.

U prošlom broju objavili smo optužni predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu kojim je Milovan Brkić optužen za ugrožavanje sigurnosti Nikole Petrovića, tvrdnjama u teksu u Magazinu Tabloid, a da taj tekst nije ni objavljen u našem magazinu! U pravnoj državi tužilac bi bio smenjen i zabranjen mu svaki dalji rad u pravosuđu. Ali...

Predmetom je zadužena sudija Ljudimla Miljković, koja je u ovaj sud, sa još petoro sudija koji pripadaju organizovanoj kriminalnoj grupi,( Ivana Ramić, Ivana Marković Radojević, Olivera Đurić, Dragana Marčetić), dovedena iz Pvog osnovnog suda u Beogradu, da to ''prelomi, preko kolena''. Urednik je imao problema da kolegama iz inostranstva dokaže da tužilaštvo na ovaj način postupa, jer to prosto nije moguće da se desi u njihovim državama. Kada su se i sami uverili, zapanjeno su raširli ruke, uz obećanje da će svoje vlade obavestiti o strašnoj kriminalnoj sprezi Vučićeve mafije i tužilaštva i sudova.

A pošto mu sudije i tužioci jedu iz ruke, Nikola Petrović je naredio predsednici Prvog osnovnog suda u Beogradu Snežani Stevović da Milovana Brkića osudi zbog ''prikupljanja ličnih podatka'' za Nikolu Petrovića. Reč je o zapisniku sa suđenja u kojem je on bio tužilac. Zapisnik nije menjan, a u njemu je navedena i adresa stanovanja gospodina Petrovića. (On na toj adresi, inače, ne stanuje!). Ali da može da valja sud po blatu, Petrović je zbog istog zapisnika podneo još dve tužbe. Tako da se uredniku sprema trostruka kazna za istu radnju! Taj posao dobile su sudije Teodroa Pavlović i sudija Tanja Koljnešić, koje revnosno izvršavaju naređenje. Suđenje je zakazano za 6. septembar, jer Nikola Petrović želi da likuje. On tvrdi da iza njega stoje neki službenici Ambasade SAD-a i Velike Britanije, da mu i oni jedu iz ruke.

Sudija Vrhovnog kasacionog suda u Beogradu, kome je Milovan Brkić dostavio Petrovićeve tužbe, tvrdi da se to nije događalo ni posle rata, kada su sudile partijske sudije. Prosto, to je nasilje bez presedana.

Da bi sprečio Magazin Tabloid da piše o njegovom delu, Petrović je izdejstvovao odluku Višeg suda u Beogradu P.3 555/18 koju je doneo sudija Ivan Ilić, tadašnji zamenik predsednika Višeg suda u Beogradu, a danas sudija Apelacionog suda u Beogradu, kojom se glavnom uredniku Magazina Tabloid zabranjuje, pod pretnjom novčanog kažnjavanja od 150 hiljada dinara, da objavljuje fotografije Nikole Petrovića i da piše o njegoj porodici, imovini, poslovanju !

Kako ni taj potez suda nije deklasirao Milovana Brkića, advokati su podneli Prvom osnovnom sudu u Beogradu predlog da sudija Ivana Trkulja Veselinović donese rešenje o produženju trajanja privremene mere, kojomn se do prinudnog izvršenja - nasilnog brisanja imena lista iz registra medija, zabranjunje korišćenje imena! Sve to iz razloga jer Petrović ne može da naplati potraživanje za naknadu nematereijalne štete zbog povrede duševne boli, jer je štetu imovine, koja nije u vlasništvu izdavača lista, sam procenio na samo 100.000 dinara. A sam ugovor, čije poništenje traži, advokati su procenili na samo 10.000 dinara! Toliko su označili vrednost spora Ime lista ne može biti predmet prinudnog izvršenja.

Sudija je bezpogovorno usvojila taj zahtev! Dakle, za tri nedelje biće zabranjeno izdavanje Magazina Tabloid, po odluci suda.

Više sudija Apelacionog suda su zgranute ovakvim presudama sudija Prvog osnovnog suda. Nekima su potekle suze, jer male kurvice koje je Vučićev kartel uveo u sudove, spremne su na svaku vrstu zla i gadosti.

Za sve ove gadosti platiće Aleksandar Vučić, čiji se kraj nazire. Jer međunarodna zajednica zlo koje on ostavlja iza sebe, ne želi više da to i toleriše, zbog svoje, a i srpske javnosti i građana, koje su gurnuli u septičku jamu, iz koje ne mogu dugo izaći.

A1.

POVODOM

Poštovani gospodine Brkiću,

Molim Vas da objavite sledeći tekst:

"Imajući u vidu da je u Magazinu Tabloid broj 141 (447), dana 8. 8. 2019. godine, na strani broj 26, kao i u elektronskom izdanju u tekstu pod naslovom „Pijanice i preljubnici verno služe", navedeno puno ime i prezime Milica Milojević, kao i sudije Tomice Trajković, ovim putem ističemo da je članak sačinjen na osnovu neproverenih informacija''.

Odgovor urednika - Izvinjavamo se što smo na ovaj način narušili mir, dostojanstvo i čast Milice Milojević.

podeli ovaj članak:

Natrag