Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Tko su zaštitnici državnoga kriminala

Sud u Zlataru bandi zlata vrijedi

Hrvatsko je pravosuđe karcinom u poodmaklom stadiju. Neizlječivo je. Znalci predviđaju kako je pred njim još malo vremena. U tom će kratkom vremenskom periodu, podstava kriminalaca HR pravosuđa, do zadnjega dana života svoga, biti temelj na kojemu počiva zločinački režim Hrvatske. Kada karcinom napokon dokrajči hrvatsku pravosudnu žgadiju, žgadija će za sobom povući svu kanalizaciju i šljam, koji sebe smatra "demokratski" izabrana vlast. Dakako, birana na "poštenim" izborima. Svojevremeno je i Branimir Glavaš suđen za ratni zločin, bio ogorčen postupcima našega pravosuđa. "Radije bi da mi sude u Beogradu, nego kako sudi Hrvatsko pravosuđe!", jadao se tada pred novinarima.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Osobno sam osjetio pokvarenost i prljavštinu pravosuđa RH. Zato kao žrtva ovog pravosudnog svinjca, mogu potvrditi riječi Branimira Glavaša. S menom su pokušali na sve načine, kako bi mi nanjeli štetu. Nakon što su opljačkali mene, uništili moje jedno od najuspješnijih poduzeća u RH, umalo rastjerali moju obitelj, prljali nam obraze, tada su me/nas i fizički u nekoliko navrata pokušali likvidirati.

Dok je Branimir Glavaš još bio "netko i nešto", sudjelovao u pustošenju Slavonije, nije niti sanjao da će zazivati Beograd u pomoć, ja sam odavno shvatio kako HRVATSKOM zločinačkom sustavu mogu se pokušati uspješno oduprijeti, jedino ako našem lopovskom sustavu suprostaviš i protiv njega upregneš državni aparat druge države. U ovom slučaju smatrao sam kako ću zainteresirati Srbiju, koja je još bila u sastavu krnje Jugoslavije. Da, ja kao dragovoljac Domovinskog oslobodilačkog rata... Dok se MASOVNO bježalo iz Hrvatske, s lovačkom puškom, i ostalim "luđacima" dragovoljcima, čekali smo zločinačku JNA i njihovu PETOKRAKU na čelu i tenkove, koji kako nam je rečeno, samo što nisu prošli "kapiju" kasarne u Jastrebarskom!

Međutim, dokazi svojim tvrdnjama bili su toliki da ih nitko nije mogao zanemariti. Osim toga, interes Srbije bio je što više opanjkati "službeni" Zagreb, kako sam promišljao. Kada su Srbi u Franfurtskom generalnom konzulatu vidjeli kakove im dokaze nosim o postojanju zločinačke organizacije na vrhu RH, rekli su, ŠTETA DA TUĐMANOVA ADMINISTRACIJA NIJE UPETLJANA U VAŠ SLUČAJ. Odmah bi dali potpunu zaštitu vama i vašoj obitelji. Alarmirali sve resurse i zbacili BANDU sa vlasti! No, ipak su Srbi dali logistiku koja je učinkovito raskrinkavala kriminalce poput Mesića, sada pokojnog Račana i Tomčića. Ako se sjećate, mediji su im prišili naziv TRIO FANTASTIKUS. Prvo su Srbi omogućili pristup medijima, zatim diplomaciji. Njihov predsjednik vlade, nazvao i prozivao je naše čelne lopove BANDOM...

Branimiru Glavašu se ta ideja rodila u njegovoj glavi, desetak godina nakon što sam uz pomoć Srbijanske strane ali i mnogih sigurnosnih službi, medijski raskrinkao organizirani kriminal na čelu Republike Hrvatske. Za to su vrijeme razni Čermaki, Glavaši krali i žarili političkom scenom. Razne Dubravke Šuice kućile se na račun opljačkanog naroda i pokradene države. Poput SVIH lopova na političkoj sceni, pelješili su Republiku Hrvatsku. Poglavito pustošili Slavoniju, bili i još su "bokibatine". Ali kada se bilo tko mafiji zamjeri, a MAFIJA NIKOME NE PRAŠTA, tada je u svome jadu, Branimir Glavaš s opravdanjem, javno zapomagao, više bi volio da mi sude u Beogradu a ne u Hrvatskoj! Ponavljam, potpuno opravdano. Nitko u Hrvatskoj do danas nije izbjegao RUCI "ZAKONA" pravosudne zločinačke organizacije, koja te želi satrti, osim potpisnika ove kolumne. Znaju to perjanice i dugogodišnji zaštitnici DRŽAVNOGA KRIMINALA Mladen mišoliki Bajić, Vinko Mioč i tako dalje...

Mislim da se to zbilo 2005. godine... Zločinačka hrvatsko/režimska logistika, pred moju kućnu adresu je poslala jednu meni poznatu osobu u pratnji grmalja od čovjeka. Tražio je da mu vratim 7.000 eura jer nisam platio auto, kojega sam kupio od njega, prije 5/6 godina. Ma badava što se vjerojatno radilo o zabludi. Auto je uredno kupljen/prodan, dokumentacija o tome postoji, svi nameti su plaćeni također. Kada je grdosija spomenula zdravlje mojeg djeteta, koje se igralo u dvorištu, odmah sam se "prisjetio svega" i obećao da ću platiti traženi iznos. Dao sam si vremena tjedan dana da sakupim novac i platim dug, kako sam obojici rekao. Pristali su i dogovorili smo i datum isplate. Pojma nisam imao tko je grdosija ali bi svatko poželio da mu se ne nađe na suprotnoj strani. Čim su obojica se BMW-om odvezla iz moje ulice, otišao sam na policiju. Izvjestio o čemu se radi. Bili su skeptični u prvi mah i rekli su neka dođem sutra.

Sam vrh MUP-a donio je odluku. MUP RH je organizirao KLOPKU za kriminalce. Treblo ih je uhititi na djelu, kod primopredaje novca. Odgođen je datum isporuke novaca za dan dva. Reketaši su pristali na odgodu. Bila je to izuzetno profesionalno odrađena akcija u kojoj je sudjelovalo mnogo policajaca. Pošto je primopredaja bila u jednom ugostiteljskom objektu, policija je postavila svojeg konobara, svoje goste, dvoje "zaljubljenih"... Meni su dali označene novčanice. U zraku se osjećalo "nešto". Čak i napetost. Naime, svi su se trudili da ja budem što hladnokrvniji. Uputili me u sve detalje kako se trebam ponašati, kada likovi shvate da su pali u klopku. Policija je već saznala tko je reketaš, a tko naručitelj iznude. Uglavnom, KLOPKA je doista završila kako je i planirana. Tek tada sam saznao da se gromada od čovjeka zove Dubravko Marinić. A tko je i što je bio taj nesretnik, saznao sam tek kada je nakon dvije godine ubijen pri pokušaju pljačke GETROA u Sesvetama. Pročitajte što sam između ostaloga tada pisao o tom reketiranju, koje je procesuirano pred takozvanim sudom u Zlataru.

"...Vjerojatno postoji popis koji se nalazi u "tajnom" pretincu svake institucije. Na popisu se nalaze imena i prezimena fizičkih lica, potencijalnih počinitelja ikakvog kaznenog djela, a koja se osobe internim mafijaškim dogovorom, unaprijed amnestiraju od bilo kakve istrage ili nedajbože progona. Slučaj Dubravka Marinića je iznimka koja potvrđuje ovaj mafijaški dogovor. Ističem kako se u ovom slučaju naša policija izmakla kontroli bande i bandita, koji nadziru i usmjeravaju rad i djelovanje MUP-a RH.

Stoga Dubravko Marinić pruža materijalne dokaze kako je dok je bio živ, uživao IMUNITET s pozicije običnog građanina. Kako će onda USKOK-ov Mladen Krajačić skinuti sudački imunitet bivšeg istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu a današnjeg Predsjednika Kaznenog suda u Zagrebu Vinka Mioča, dokazanog kriminalca, kada USKOK u suradnji sa Državnim odvjetništvom, nisu pred sud pozvali krim-obrađenog Dubravka Marinića?! Štoviše, nakon pada aviona u Slovačkoj, stoje indicije kako se MOĆNA MAFIJA OSVEĆUJE gazdi GETRO-a jer je njihov čovjek Marinić, eto, prije par dana, skončao u akciji pokušaja pljačke GETRO-ovog dnevnog utrška. Takve indicije poprimaju oblike činjenica zbog toga, jer ostali sudionici propale pljačke slobodno šeću, liječe rane u civilnoj bolnici poslije ranjavanja na "poslu", a istražni suci tipa Vinka Mioča nikako da započnu istražne radnje. Tome u prilog također idu činjenice, kako rezultati istrage o razlozima pada Gucićevog aviona, javnosti još nisu dostupne."

Da je SUD nakon dokazanog reketiranja, Dubravku Mariniću odredio pritvor, vjerojatno bi vojni specijalac, polaznik izraelske škole u kojoj se uče vještine borbe na ulici, vjerojatno ne bi išao pljačkati Gucićev Getro. Bio bi u pritvoru ili zatvoru. Sve indicije vode k tome, kako je ta pljačka naručena s visoke razine, kao što je i pokušaj reketiranja mene, također naručio "NETKO ODOZGORA". Zapanjujuće je kako je pravosuđe tretiralo poginulog dok je bio živ. On nije dobio pozive za sudska ročišta. Na suđenju javnost nije smjela prisustvovati. Tadašnjoj TV Moslavini zabranjen je pristup ročištu. Shvativši kako slučaj reketiranja ne može proći sakriven od javnosti, pravosudna mafija predmet, nakon dva ročišta u Zagrebu, šalje na svoj "SPECIJALNI" sud u Zlataru. A tamo pak sve što je mafija zacrtala će blagosloviti njihova ZLATNA FILIJALA U ZLATARU. Oko podne, na dan pogibije Dubravka Marinića, uručen mi je poziv za ročište na taj sud. Zanimljivo, sud u Zlataru nije nadležan voditi predmete van svoje nadležnosti, ZLATARSKI SUD vodi predmete izvan svoje teritorijalne nadležnosti?! Da ironija bude potpuna, na tom pozivu se kao okrivljeni ovaj puta nalazilo ime Dubravko Marinić, koji je nekoliko sati ranije, skončao prilikom pljačke GETROA od ruke svoga poznanika zaštitara. Jasmina Pižir Mataja oslobodila je krivnje prvooptuženoga. DORH se žalio na presudu. Žalbu rješava ista pravosudna PIŠULJICA u ime RH i suda u Zlataru!

Ponestaje mi ideje i teksta za opisivanje svih osjećaja i događanja. Šuplje zvuči i djeluje kada najviši državni dužnosnici se ponose pred svijetom kako živimo u pravnoj državi Republici Hrvatskoj! Do kada ćemo pod takvim terorom živjeti? Pitam sebe i one oko sebe?!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane