Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Bruka i Sramota

V. Molotok

Kad klovn zabavlja narod, to je komedija. Kad klovn vlada narodom, to je tragedija. Da taj aforizam iznosi surovu istinu, ličnim primerom je dokazao morbidni klovn Aleksandar Vučić svojom vladavinom, koja je život u Srbiji pretvorila u tragediju.

Nakon što je doveden na vlast, Vučić se okružio opskurnim tipovima iz društvenog taloga. Ljut što mu normalni ljudi skandiraju „Vučiću, pederu", na funkciju premijera postavio je polupismenu i poluusmenu lezbejku Anu Brnabić. Na najviše položaje u vlasti instalirao je narkomane, pijandure, opake mafijaše i primitivne pilićare, političke konvertite svih boja i nezalečene pacijente svih dijagnoza.

Čopor naprednjačkih papkara rasturio je javne resurse i tuđu privatnu imovinu. Od države su napravili običnu teritoriju, a narod pretvorili u roblje stranih investitora, domaćih tajkuna i ostalih kriminalaca. Nezasiti, ne mogu da se zaustave u svom brutalnom pljačkaškom pohodu. U julu ove godine, vlast je usvojila zakon o konverziji zemljišta, kojim je svojim tajkunima omogućila da besplatno prisvoje stotine hiljada hektara. U septembru je ista vlast omogućila žrtvama svoje pljačke da kupuje parizer po 60 dinara nižoj ceni. Istovremeno je podigla cenu struje, nafte i akcizne robe. Članovi Vučićeve dvorske svite, čije firme beleže profite od po 30 miliona evra godišnje, sada uveravaju roblje da i sami jedu parizer i namaz „Sirko", koji košta samo 96 dinara. Dok to pričaju, na rukama im se cakle satovi od po 80.000 evra, a u limuzinama od po 400.000 evra čekaju ih šoferi i silikonske starlete.

Peder i lezbejka će, kad-tad i kako-tako, pasti s vlasti. Iza njih će ostati pusta zemlja i građani osuđeni na dužničko ropstvo. Ako još ima šta da se spasava, poslednji je čas za pobunu protiv klovna-tiranina i njegove razbojničke družine.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane