Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Diktatorova sezona lova na slobodne ljude u Srbiji se pojačava

Kako su i mene lovili

Nakon što je režim Slobodana Miloševića, ''jakog čoveka na Balkanu'', kako ga je deceniju opisivala administracija iz Vašingtona, dok je ispunjavao sve njihove zahteve, tukao građane, zabranjivao medije, likvidirao političke protivnike, gubio ratove, ispunio sve zadatke, preko noći je proglašen ubicom i zločincem. Na njegovo mesto, doveden je, 12 godina kasnije, njegov đak i ministar u Vladi, Aleksandar Vučić, koji je nastavio da sprovodi projekat potpunog uništenja naroda koji se zovu Srbi. On je taj zadatak i proširio, opljačkao državu, stvorio kartel koji danas predstavlja opasnost. Budući da je preterao u obavljanju zadataka, na redu je i njegovo privođenje pravdi i njegove mafije, koja se pokazala, kao najopasnijom na kontinentu. Evo kako su mene lovili i ulovili, u nameri da me ubiju

M. Brkić

Srbija je među najsiromašnijim državama u Evropi. Pustoš koji je iza sebe ostavila Vučićeva mafija učinila je Srbiju zemljom u kojoj život izgubio svaki smisao.

Vučićevi gospodari odlučili su da svog psa privežu, jer njegovo svakodnevno lajanje na građane Srbije, na svetske državnike i institucije, šteti njihovom ugledu, a količina novca koje sumanuto pljačka opasna je i po njihovu bezbednost, jer može naručiti i njihova smaknuća, kompromitaciju...

Magazin Tabloid, koji izlazi već 21. godinu, a štampa se u Podgorici, na meti je Vučićeve mafije i njegove porodice. Vučićeva Velika propaganda laži optuživala nas je da pozivamo na njegovo ubistvo, a njegov štićenik Veljko Belivuk je priznao da je u Jajincima podmetao u blizini Vučićeve kuće oružje, kako bi optužio opoziciju da sprema njegovo smaknuće i tako zavarava narod.

Od 8. maja do 13. septembra prošle godine bio sam u pritvoru, u ćeliji Centralnog zatvora i zatvorskoj bolnici. U međuvremenu me je sudija Višeg suda u Beogradu Dušan Agatonović osudio na godinu i dva meseca zatvora, zbog navodnog pozivanja na nasilno rušenje ustavnog poretka. Tog 13. septembra veće Apelacionog suda u Beogradu ukinulo je presudu kao nezakonitu, a pritvor mi zamenilo zabranom napuštanja stana. To rešenje ukinulo je veće sudije Apelacionog suda Milimira Lukića i naložilo da odmah budem pušten na slobodu.

Dugo su me lovili. Hajku na mene predvodio je Vučićev kum Nikola Petrović sa svojim kartelom. Redovno je podnosio tužbe protiv Magazina Tabloid i mene lično. Sudije su mu se klanjale. Ovaj odvratni peder, štiteći se kapom kumstva sa Aleksandrom Vučićem, upotrebio je svoju pedersku grupu da me liši slobode i života.

U toj akciji učestvovali su viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović, takođe homoseksualac, a doveden je i sudija, predsednik Trećeg osnovnog suda u Beogradu, Dušan Agatonović, da me osudi. Tri meseca kasnije izabran je za sudiju Apelacionog suda.

U akciji mog hapšenja imao je udela vršilac dužnosti predsednika Višeg suda u Beogradu Dragan Milošević, koji je kao sudija Apelacionog suda u Beogradu postavljen za predsednika suda u Kući nepravde.

Nikola Petrović koji prolazi kroz evidenciju skoro svih evropskih i američkih policija i službi bezbednosti, angažovao je advokaticu Nevenu Jeličić, bivšu Vučićevu kumu, koja se razvela od Gorana Veselinovića, prethodno opljačkavši mu sve račune, preko 5 miliona evra.

Gospođa Nevena je nerazdvojna drugarica Tamare Vučić, predsednikove zvanične žene, koju podvodi u svom luksuznom hotelu na Senjaku. A Tamara je dužnik Nikole Petrovića, jer je on, u jednom danu razveo Kseniju Vučić od svog muža i zakazao venčanje sa Tamarom Đukanović, kurtizanom iz harema Željka Mitrovića.

Gospođa Tamara, koja se nada da će naslediti sav novac svog muža, koji očekuje privođenje pravdi, pogazila je na lozničkom putu devojku, a nikada nije ni pozvana na ispitivanje. U znak zahvalnosti ispunjava sve zahteve Nikole Petrovića. U igru je uključena i ministarka pravde, koja je kuma Marka Parezanovića, načelnika u BIA, koji me je prisluškivao i u zatvoru. Čovek koji je mojoj redakciji dostavljao dragocene podatke, pokrio se ušima, uveren da će me ubiti u zatvoru. Kuma Maja je angažovala muža Rastka Popovića, zamenika predsednika Apelacionog suda u Beogradu. U zatvoru sam gledao smrti u oči.

Aleksandar Vučić se u tom periodu uzdržavao od pominjanja mog imena, jer su ga mnoge diplomate pitale o razlozima moga hapšenja, a plašio se i moje smrti.

Nikolino ime pominje se u mnogim kriminalnim aferama. Spisak njegovih zlodela je impresivan. Počeo je da se krije, da menja adrese. Sky aplikacije otkrivaju da je u centrali BIA vikao na predsednika suda Duška Milenkovića, u prisustvu pomenutog Marka Parezanovića. Nikola tvrdi da mu i ministar Gašić jede iz ruke.

U poslednjih godinu dana Vučićeva hobotnica je uhapsila, pre mene, glavnog urednika Srbin info portala Dejana Petra Zlatanovića, glavnog urednika nedeljnika Akter Tihomira Trišića, vlasnika portala Srđana Žunića, sindikalne aktiviste, policajce.... sve koji su mu sumnjivi. Dejan je pušten posle 50 dana i još mu sude, Žunića je oslobodio sudija Višeg suda, pre dvadeset dana, nakon 9 meseci provedenih na odeljenju psihijatrije zatvorske bolnice oslobođen je kolega Trišić, a meni je zakazano suđenje pred novim specijalcem, tek dovedenim za tu priliku, izvesnim Živkom Jevđenijevićem.

Spisak hapšenih, osuđenih i umrlih je dug. Sezona lova još traje. Na redu su, verujemo, Vučićevi lovci, da budu ulovljeni od Europola.

1

Plaćena propaganda

Briselski portal Politico objavio je tekst u kome se navodi da je Novica Antić, predsednik Vojnog sindikata, "srpski agent koga ruske obaveštajne službe koriste za infiltriranje u u institucije Evropske unije i širenje prokremaljskih stavova o invaziji Rusije na Ukrajinu".

Antić je u oktobru prošle godine u Briselu imao sastanke sa nekoliko poslanika Evropskog parlamenta, među kojima su Viola fon Kramon Taubadel, Alesandra Moreti i Vladimir Bilčik.

Antić se tada sastao i sa predstavnicima sindikata EUROMIL i EPSU, koji su potvrdili da se razgovaralo samo o sindikalnim temama.

Politico navodi da je imao uvid u izveštaje zapadnih obaveštajnih službi u kojima je Antić označen kao "agent ruskog uticaja" zbog veza sa Vjačeslavom Kalinjinom, glavnim urednikom portala Veteranske vesti. Za Kalinjina se tvrdi da je "informator FSB-a i Ministarstva odbrane Rusije".

- Rusija koristi Srbiju kao lansirnu platformu za operacije uticaja, koje za cilj imaju slabljenje pro-EU i pro-NATO raspoloženja u Evropskoj uniji - navodi se u tekstu.

Glavna urednica ovog portala Suzan B. Glaser tvrdi za MT da je tekst, ustvari, prenet iz bosanskog portala detektor.ba, koji je glasilo koje finansiraju više međunarodnih službi, koji služi za promociju muslimanskih interesa. Gospođa Glaser tvrdi da će proveriti tvrdnje evropskih sindikata da je njena redakcija, odnosno novinar, dobio 100.000 evra od srpske ambasade u Briselu da objavi ovu lažnu vest, kojom se napada čovek koji je u zatvoru zbog sindikalne aktivnosti. Vučićev kartel može, parama koje raspolaže u ogromnim količinama, da kupi još poneku korumpiranu evropsku dušu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane