Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Povodom

Stavljanje opasnosti u izgled

OBNOVA ISTOČNE NEMAČKE

Srpska javnost je cenzurisanim i kontrolisanim medijima zaštićena vestima o potezu zvanične Ruske administracije da kroz svoje zakonodavne organe pokrene postupak za poništenje (denonsijaciju) Sporazuma o ujedinjenja dve Nemačke iz 1990.godine. Ruska diplomatija otkazujući Sporazum će zahtevati, po svemu sudeći opravdano, striktno po medjunarodnom pravu, da se situacija u vezi Nemačke vrati na period od pre 1990. godine, da se obnove obe prethodne države, Zapadna Nemačka i Istočna Nemačka, te da se stvore pravne pretpostavke za vračanje do pola miliona ruskih vojnika na teritorije Istočne Nemačke

Stevan Zivlak

Sadašnja nemačka država je istorijski nov, očigledno neuspešan pokušaj velikih sila, koji je nastao devedesetih godina prošlog veka u zamahu detanta i pokušaju Rusije, da kroz jačanje osovine Pariz-Berlin-Moskva, jača evropske procese saradnje, demilitarizacije i stvaranja osnova za dugoročni mir kroz pre svega ekonomsku saradnju evropskih zemalja.

Veliki gest Ruske federacije, koja je istinski želela demontiranje politike hladnog rata, je od strane nemačkih intelektualnih elita očigledno pogrešno shvaćen, oni su taj gest shvatili kao slabost slomljenog SSSRa, te su krenuli u obnovu nacizma, izvadjeni su Hitlerovi planovi iz nemačkih državnih arhiva i krenulo se u njihovu realizaciju.

Neposredno posle Sporazuma o ujedinjenju, u stvari paralelno sa njim, počelo se sa osvajanjima na teritorijama Balkana, organizovana je vojna akcija za razbijanje SFRJ, osnovane su slovenačke i hrvatske paravojne nacističke snage i krenulo se u razbijanje Jugoslavije i izgon Srbskog naroda sa njihovih istorijskih staništa zapadno od reke Drine. Uloga ujedinjene Nemačke u zločinima protiv pre svega Srbskog naroda je bila vodeća, čime je nemačko rukovodstvo od početka nastanka te države počelo da grubo krši osnovne odredbe sporazuma o ujedinjenju.

U kratkom periodu od par godina, osnovane su fiktivne državice na prostorima bivše Jugoslavije, koje su pretvorene u bedne kolonije, ja bih procenio da se radi o specijalnim koncentracionim logorima nacističkog tipa, koje su sve od reda antisrbske, počev od Republike Srbije pa na dalje, i njihov prvenstven zadatak da se poveća pljačka bogatstava države koja je bila bogata i uredjena, a zvala se Jugoslavija, a zatim provodjenje svih preporuka gurua globalizma, Bžežinskog o raseljavanjima i biološkom uništenju južnoslovenskog naroda i ostalim zlokobnim metodama Globalizma koji je bio u usponu tih godina.

Ponašanje navodnog visokog predstavnika, Nemca na prostorima okupirane BiH , je otvoreno nacističko, on narod koji živi na prostorima BiH posmatra kao roblje, tu državu tretira kao koncentracioni logor, sebe za upravnika, koji ima pravo donositi logorske propise, koji se moraju bespogovorno izvršavati. Bedno ponašanje pre svega vlasti republike Srbije, koje su napustile antifašizam kao temelj nacionalne politike, omogućava ovu evropsku sramotu koja se dešava na tlu mučene Bosne i Hercegovine, ali to bi bila tema za neki drugi članak.

Ruska plemenita namera da se germani kao rasa uvaže, da im se da prilika da kroz Detant i razvoj medjusobne saradnje odpočne novo poglavlje medjunarodne saradnje u Evropi, je prepoznata od Sjedinjenih država i Gordog Albiona, koji su odlučili da budućnost krene drugim pravcem, to je pre svega obnova nacizma i nacističke rasne politike, podsticanje agresivnog ponašanja ujedinjene Nemačke, koja je postala jednostavno prevelika za EU kao medjunarodnu organizaciju koja je u svojim osnovama gajila konsenzus i jednakost u odlučivanju, što je u konačnici i dovelo do de facto raspada ideje o ujedinjenoj Evropi, čemu svakodnevno prisustvujemo.

Tim perfidnim postupkom, engleska tajna diplomatija je ponovila postupak koji je provodila izmedju dva svetska rata, kada je favorizujući Hitlerove ideje o ujedinjenju Evrope, nasuprot idejama Habsburgovaca, gurnuli svesno Hitlera i njegovu nacističku partiju pred Staljinovu ratnu mašinu, koja se surovo obračunala sa nacizmom , crvena zastava na Rajhstagu je trebala biti dobro zapamćena u nemačkim intelektualnim krugovima, na žalost ideje revanšizma su odnele prevagu, Nemačka ujedinjena država čini sve da konačno razbije Rusku federaciju, da ostvari Hitlerove ideje, dočepa se ruskih prirodnih bogatstava, ruskih prostora i da blizu dvestotine naroda koji složno žive na tom ogromnom prostoru pretvore u nacističko roblje.

Više je nego očigledno da je od devedesetih do danas ujedinjena Nemačka beskupulozno i svirepo kršila svakodnevno obaveze prihvaćene Sporazumom o ujedinjenju, posebno odredbe o njenoj vojnoj neutralnosti, demilitarizaciji, zabrani obnove nacizma i tako dalje.

Namera je Ruske federacije, kao pravne naslednice SSSRa, da takvoj suludoj politici ujedinjene Nemačke se suprotstavi, da se potpisani Sporazum o ujedinjenju raskine, da se teritorija Istočne Nemačke ponovo obnovi kao nezavisna suverena država, naslednica slavnog Pruskog carstva i time u korenu saseče nacizam koji se počeo otrovno nesmetan širiti prema istoku Evropskog kontinenta. Obnova ruskih vojnih baza u Istočnoj Nemačkoj bi bila legitimna, tih pola miliona vojnika bi bili garant da se sa istoka Evrope ne bi moglo više planirati vojne ekspedicije ka srcu Hartlanda, te bi se Romland morao zadovoljiti pljačkom malih evropskih naroda što uostalom čini već vekovima.

Treba biti svestan da nezahvalnost koju je germanska rasna politika pokazala prema Slovenima, te njena otvorena namera da se skoro svi slovenski narodi pobiju, rasele, opljačkaju i porobe, od slavnog Poljskog naroda do Srba i Rusa, je konačno raskrinkana, te da če u decenijama koje slede, anglosaksonci morati da se priklone politici velike Ruske imperije, koja im nudi ravnopravnost i uvažavanje, umesto nacističkih projekata koji nisu primereni čovečanstvu u 21. veku.

Srbski narod ukoliko želi da biološki opstane, će morati definisati potpuno drugačiju politiku od dosadašnje, koja je gubitnička, veleizdajnička i koja vodi čitav narod u raseljavanje i biološki nestanak, po agendama globalizma. Mi smo herojski slobodarski narod koji je u dva svetska rata stvorio Jugoslaviju, koja je de iure još uvek postojeća kao državni entitet i moguće ju je obnoviti bez ratova i izgibenija na dosta jednostavan način.

Naš prirodni saveznik u očuvanju biološkog opstanka Slavena je isključivo Ruska federacija, mi možemo guslati koliko hoćemo o našim dosadašnjim iskustvima, medjutim, ovaj planetarni sukob koji je u toku, koji je izazvan izmedju ostalog i pogubnim pokušajem germanske rase da se revanšira slovenima i pokuša da se oni fizički eliminišu, zahteva bezuslovnu saradnju svih slovenskih naroda sa velikim ruskim narodom koji vodi sudbonosnu bitku za biološki opstanak na čitavom istorijskom prostoru.

U ovom istorijskom trenutku, podrška nacisti koji je zajašio na grbaču mučenog naroda koji živi na tlu Ukrajine, hazaru Zelenskom je idiotski potez, koji ne donosi našoj državi ništa dobro, a svrstava je u pristalice nacističke germanske politike, koju smo na žalost iskusili u poslednjem svetskom ratu.

Za sada, politika gospodina Putina i Ruske federacije je jedini garant opstanka tradicionalne hrišćanske evropske civilizacije i osnovnih principa na kojima sa zasniva opstanak anglosaksonske rase, posebno slavenske rase, sadašnji sukob je jednostavan u svojoj otvorenosti pokušaja uvodjenja Satanizma , ukidanja osnovnih elementarnih hrišćanskih , uopšte avramističkih moralnih vrednosti i pokušajima medjunarodne zaštite prava odredjenih država kao što je nesretna nacistička Ukrajina da imaju garantovano pravo da ubijaju Ruski narod kao pravoslavni. Taj princip je garantovan Hrvatskoj nacističkoj državi da može nekažnjeno ubijati, iseljavati i materijalno uništavati Srbski narod, priznat je Sloveniji i baltičkim državama da prema slovenima primenjuju diskriminatorne državne mere i tako dalje.

mučenom agentu BND Kurtiju kome su norveški nacisti kao pripadnici germanske rase, dali svoje državljanstvo, ne treba ni govoriti, njegova pogrešna politika će definitivno rešiti sve Srbske nevolje oko KiM i vratiti tu teritoriju Srbskom narodu, kao istorisjku tekovinu.

Treba se moliti Gospodu da Srbski narod hrabro pridje Ruskom narodu i oficijelno, da udjemo u antinacističku koaliciju kao što je to učinio Josip Broz 1941.godine i da konačno, bez rezerve stanemo na pravu stranu istorije. Taj čin će siguran sam učiniti da i anglosaksonska rasa prihvati, uvaži opredelenje Srbskog naroda i podrži takvu politiku. Današnja podrška ukrajinskom nacizmu, nemačkoj agresivnoj politici širenja sopstvenog suvereniteta na balkanske prostore itd., izaziva zebnju upravo anglosaksonaca koji vode mudru politiku suzbijanja tih zlokobnih namera podivljalih nacističkih unuka koji vode Nemačku.

Ruski analitičari javno pišu po ruskim medijima, da su okvirni dogovori sa anglosaksoncima završeni, da je usaglašen tekst kapitulacije Ukrajine, utisak je i da je ova ruska inicijativa u vezi razgradnje ujedinjene Nemačke, usaglašene sa američkim planovima koji su bili javno predlagani posle pobede nad Trećim Rajhom i američkim namerama da se mir u Evropi obezbedi stvaranjem nekoliko nemačkih državica i sprečavanje mogućnosti obnove Četvrtog Rajha.

Videćemo ubrzo u kom će pravcu krenuti svetska istorija, ukoliko se pouzdamo u rusku imperijalnu politiku i anglosaksonsku mudrost možemo se nadati zaključenju mira i nastavak hrišćanske evropske istorije, te konačni slom satanizma i neuspelog Velikog Reseta i suludih projekata Svetskog ekonomskog foruma i ostalih satanističkih i nacističkih organizacija.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane