Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Alati za srpski jezik

Horoskop

 

Piše: Vojislav Šešelj

 

Ovan

 

Dobro se držite. Evo dolazim. Samo što nisam. Astrološki gledano, vi niste ugroženi od moga povratka iz Haga. Ugroženi su moji politički protivnici koji se plaše da ću preuzeti vlast u Srbiji. Ali, vi ne brinite. Ja se bavim pravom kao naukom a vi se bavite sobom.

 

Bik

 

Niko nije tako sklon obračunu sa mnom kao vi. Pa ja i nisam očekivao da me dočekate sa cvećem i aplauzima. I niste vi jedina nevolja koja me čeka. Ali, ja se radujem našem sukobu. Što jednom rekoh u ovoj novini: nema rata bez mira. Mir je jedna štetna pojava.

 

Blizanci

 

Ovakva dvojica u Srbiji ne postoje, pa kao vam se učinilo da ćete biti moj dubler kad se vratim, gadno se varate. Ne trpim dvojnike. To bi bio smrtni udarac mojoj sujeti. Jeste, stvarno, vi znate da ja ništa ne krijem. Ali, čim dođem, vi probajte da me imitirate, pa...

 

Rak

 

Sve astrološke prognoze govore da se ni vaš znak neće obradovati mom povratku. Bilo bi čudo da je drukčije. Vi ste jedan plašljiv znak i ja to razumem. Ja imam razumevanja za vaš strah. Ali, razumite i vi mene da ne podnosim kukavice. Dakle, biće šta će biti.

 

Lav

 

Sa vašim znakom se odlično slažem čak i ako astrolozi ne kažu tako. Slažem se sa vašim znakom čak i ako se desi da se nikako ne složimo. I u slučaju ličnih obračuna računajte na to da vas poštujem kao protivnika. Dakle, reč je o jednom viteškom kodeksu.

 

Devica

 

Niko kao vaš znak nije tako delikatan i komplikovan. Vrlo sam nestrpljiv, nemam ja vremena da se sa vama zamajavam, nego kad se vratim, a vraćam se iz Haga uskoro, sami se opredelite. Za ili protiv mene. Sve ću da poštujem. I ako smo zajedno i ako nismo.

 

Vaga

 

Vaš znak je sklon kalkulisanju i to nikako ne volim. Jeste li vi muzičar ili niste? Jeste li za Srpsku radikalnu stranku ili niste? Jeste li žuti ili plavi? Dajte malo, ispravite kičmu, kažite šta mislite, oslobodite se i  uđite u Skupštinu da malo odmerimo ko je ko.

 

Škorpija

 

Slobodno me napadajte, daću vam ja još materijala i prilike da se pokažete. Ako treba razbiću Skupštinu Srbije i sve oko nje, ali da vama dam da budete u pravu, to nikako. Pa valjda me znate kakav sam. Ja sam isto što i vi astrološki gledano, ali mislim drukčije od vas.

 

Strelac

 

Prezirem vaše demokratske im slobodarske ideje, a posebno one mondijalističke, internacionalističke, jednom rečju komunističke. Ja sam tu školu završio, i još neke druge partijske škole u onoj Jugoslaviji, i ko sad bolje od mene zna o čemu vi pričate? Dakle...

 

Jarac

 

Ništa vas ne može uništiti, pa čak ni moj povratak iz Haga. Ja to poštujem. Ali, da znate, vaš znak se tamo ne bi držao kako sam se ja držao, niti bi vaš znak umeo da se tamo brani kako sam se ja branio. Prognoza za ovu godinu vam govori da ćete ratovati protiv mene.

 

Vodolija

 

Ja vas ljubazno molim da sa mnom ne razgovarate u Skupštini niti van nje kad se budem vratio iz Haga. Ne volim ja te vaše fantazije, i ne volim vaše nemoguće misije i slične stvari. Recimo, vi bi mene rado videli kao heroja koji robija sto godina u Hagu. Ali neće biti!

 

Ribe

 

Ja vam nisam neki veliki astrolog, nego se malo zanimam amaterski za astrologiju. Evo, čim se vratim iz Haga, napraviću vam horoskop za ostatak ove godine. U njemu će pisati da ćete imati sreće i da ćete me videti živog i zdravog i da ćete me lično pozdraviti.

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane