Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Novi Sad
     
      Kolika je stvarna moć i bogatstvo novosadskih ratnih profitera i tajkuna
     
     
      Mafijaši na tajnoj večeri
     
      Pokrajinski funkcioneri rado primaju od Vojislava Gajića i Mirka Dubroje velike poklone. Stanove, novac, vikendice. Njihove poslove policija ne kontroliše, na usluzi im je. Sudije se utrkuju da im pruže zaštitu. Oni su u Novi Sad došli praznih ruku, a sada Novosađane dave tim rukama. Oni su sada na čelu separatističkog pokreta. Ne plaćaju porez. Kako im stati na rep?
     
     
      Aleksa Jovanović
      Mile Ješanov

     
     
      Na katolički Uskrs u kući Vojislava Gajića svirali su tamburaši. Slavilo se, pilo se, veselilo... Insajder Tabloida video je, i zapisao, ispred Gajićeve kuće luksuzna kola Ratka Boturovića, poznatijeg kao Bata Kan Kan, a među gostima su bili i Mirko Dubroja, Predrag Matijević, vlasnik kompanije za preradu mesa Matijević, koja je otrovala na stotine građana prodajući nam meso najlošijeg kvaliteta, i tajkuni, koji su članovi njihovog klana. Uveče, skoro pred ponoć, zamaskiran crnim naočarima došao je i radikal Milorad Mirčić. Veliki Srbi veselili su se na katolički Uskrs. Gajić je kuću u prestižnom delu Novog Sada kupio od Rodoljuba Draškovića.
      Vojislav Gajić je iz Bobote kod Vukovara, Dubroje su iz Donjeg Karina kod Benkovca. Predrag Matijević je rođen u Kolašcu, kraj Knina. Kupio je u Vojvodini 12.000 hektara plodne zemlje, od paora koji su morali da je prodaju, kako bi preživeli.
      Kolika je stvarna moć Vojislava Gajića, i braće Dubroja - Mirka i Slobodana?
      Sutradan je FK "Vojvodina", na čijem su čelu Vojislav Gajić i Mirko Dubroja, igrala meč sa "Partizanom". Navijači "Vojvodine", koje drži pod svojom šapom Vojislav Gajić, na najbestijalniji način vređali su fudbalere "Partizana", tražeći samostalnost pokrajine.
     
      Policija ništa ne vidi, ne čuje, nije obaveštena
     
      Redakcija Tabloida pismeno je tražila od Policijske uprave Novi Sad odgovor na pitanja, koja, verujemo, interesuju i novosađane.
      Posle dužeg oklevanja, portparol Policijske uprave Novog Sada Stevan Krstić dostavio nam je odgovor, koji prenosimo u celosti.
      "Postupajući po Vašem zahtevu za slobodan pristup informacijama od javnog značaja, utvrdili smo sledeće:

  1. Policijska uprava u Novom Sadu je protiv pravnog lica DOO "Karin komerc MD" iz Novog Sada, u protekle dve godine, podnela opštinskom organu za prekršaje ukupno 6 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja.
  2. Policijska uprava u Novom Sadu nije proveravala poslovanje kompanije DOO "Karin komerc MD" iz Novog Sada, u vezi sa eksploatacijom peska.
  3. Prema našim saznanjima, policijski službenik Milovan Glođović ne nalazi se na platnom spisku DOO "Karin komerc MD".

(Na četvrto pitanje nije odgovoreno, prim ur.)
      5. Policijska uprava u Novom Sadu nije ispitivala poslovanje kompanije "Aleksandar", niti postoje prijave od strane eventualno oštećenih lica protiv navedene kompanije. Supruga Vojislava Gajića nije privođena od strane kriminalističke policije Policijske uprave Novi Sad.
      6. Policijska uprava u Novom Sadu nije podnosila krivične prijave protiv Vojislava Gajića, vlasnika kompanije "Aleksandar".
      Ukoliko Vi raspolažete dokaznim materijalom o navodima sadržanim u pitanjima koja ste nam uputili, molimo Vas da takav dokazni materijal prosledite nadležnom javnom tužilaštvu i Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije."
      Sledi potpis ovlašćenog lica, policijskog savetnika Stevana Krstića.
     
     
      Begeč pred potopom
     
      Tabloid je u prethodna dva broja otvorio slučaj bogaćenja Vojislava Gajića i braće Dubroja. Oni su, uz pomenutog Predraga Matijevića, bez sumnje, među najbogatijim građanima u Vojvodini. (Tabloidovi novinari privode kraju istraživanje na koji se način gospodin Matijević obogatio).
      Ova trojica tajkuna podmazuju Demokratsku stranku i pune njenu kasu. Promenili su veliki broj političkih partija. Mizerno plaćaju radnike, a podmazuju policijske načelnike, sudije, tužioce, državne funkcionere.. Sva trojica su, trenutno, na čelu separatističke organizacije koja se zalaže za odvajanje Vojvodine od Srbije!
      Vojislav Gajić je, pisali smo, postavio Petra Mohana na mesto predsednika Opštinskog suda u Novom Sadu, a i on i Mirko Dubroja, drže u džepu i opštinskog javnog tužioca Obrada Batu Protića, koji se i sam bavi građevinarstvom!
      Petar Mohan nije nam dostavio odgovor na pitanje koliko je stanova dobio od neimara Vojislava Gajića, koliko je predmeta u kojima je Gajić tužena strana, predsednik suda zataškao?
      Vlasnik kompanije Karin komerc MD Mirko Dubroja je eksploatišući, bez naknade, pesak iz Dunava, u selu Begeč, svojim bagerima pokupio pesak koji su meštani naneli, da spreče izlivanje Dunava, i sada žive u velikom strahu da se reka ne isplavi i sravni selo. Pohlepa za zgrtanjem novca kod Mirka Dubroje prerasla je u patologiju.
      Pokrajinski funkcioneri rado primaju od Gajića i Dubroje velike poklone. Njihove poslove policija ne kontroliše, na usluzi im je. Sudije se utrkuju da im pruže zaštitu.
      Predsednik ove države, u kojoj delaju ovi ''biznismeni'' je Boris Tadić.
     
     
     
     
      Odgovor glavnog urednika Tabloida Slobodanu Dubroji
     
      Kako Dubroja davi Čavića
     
      U prošlom broju gospodin Slobodan Dubroja, vlasnik kompanije Bonex iz Novog Sada, oglasio se pismom u kojem navodi da njegova firma nema nikakve veze sa firmom njegovog brata Mirka (Karin komerc MD).
      Gospodin Dubroja je na sva usta, najprimitivnijim rečima, opisao gospodina Dubravka Čavića, svog nekadašnjeg poslovnog partnera, kao pristašu velikoustaške politike, trgovca oružjem, više puta hapšenim, pominjući i njegovog oca Simu.
      Redakcija Tabloida se izvinjava gospodinu Dubravku Čaviću na uvredama na nacionalnoj osnovi i veruje da će gospodin Čavić protiv Dubroje podneti tužbu, ako već javni tužilac u Novom Sadu nije pokrenuo postupak protiv Dubroje, zbog širenja rasne, verske i nacionalne mržnje.
      Redakcija Tabloida objavljuje dokaze koji pokazuju da je Dubravko Čavić morao da pobegne iz Hrvatske, jer je bio hapšen, zbog navodnog, delovanja sa "velikosrpskih pozicija''.
      Takav čovek, poput gospodina Čavića, opisan je, s neskrivenom mržnjom od strane gospodina Slobodana Dubroje, kao ''pripadnik ustašije''.
      Naravno, nema nikakve sumnje da i sam Dubroja zna da Dubravko Čavić, inače teško bolestan čovek, sa tim pokretom nema nikakve veze.
      Gospodin Dubroja prebacuje Tabloidu što piše o slučaju koji je još pod sporom. Bivši ortak gospodina Dubroje - Dubravko Čavić, dobio je pravnosnažnom odlukom spor, a presudu je potvrdio i Vrhovni sud Srbije, u kojoj je, na nedvosmislen način, utvrđeno da je Dubroja prevario Čavića i da je dužan da mu isplati pozamašnu svotu novca, od koje bi gospodin Čavić mogao da preživi sa svojom porodicom.
      Nakon što je Čavića doveo na prosjački štap, Dubroja se čudi kako je moguće da je Čavić još živ i zašto Čavića njegov advokat (gospodin Uzelac) pomaže sa po 350 evra mesečno, da bi Čavića porodica mogla opstati u životu.
      Pljačkaš iz Donjeg Karina kod Knina, kao što je utvrđeno pravnosnažnim presudama, upotrebljujući
      Čavićev patent, zgrnuo je milione maraka. Proizvodio je ambalaže za mesne proizvode, a zauzvrat dobijao gotove proizvode. Dubroja je najveći broj pašteta, a reč je o milionima komada, pod firmom Crvenog krsta, izvozio u Republiku Srpsku i Srpsku krajinu, prodajući ih po dvostruko većoj ceni.
      Tabloid će u sledećem broju objaviti fakture i porudžbenice iz kojih se vidi da je ovaj prevarant iz Donjeg Karina, na nesreći svojih sunarodnika, zaradio milione maraka bez plaćanja poreza.
      Para vrti gde burgija neće, kažu. I gospodin Dubroja je našao korumpiranog sudiju, koji je već procesuiran zbog zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja službenih isprava, koji je, na nezakonit i divljački način, doneo rešenje da se pravosnažno okončan postupak ponovi, ukidajući pravosnažne presude i određujući da protiv njegovog rešenja nije dozvoljena žalba. Sudija Aleksandar Gudurić je dao mogućnost Slobodanu Dubroji da dotuče nezgodnog svedoka njegove pljačke, ili da Dubravko Čavić umre od gladi i u siromaštvu.
      Da li je svojim parama Dubroja sprečio da Nadzorni odbor u Vrhovnom sudu Srbije, pritužbu Čavićevog advokata, podnetu u junu prošle godine, stavi u fioku?
      Gospodin Slobodan Dubroja je priprost čovek, ali životinjskih apetita. Njegova deviza je - zgrabi, pa živi.
      Tabloid uverava gospodina Dubroju da će zbog milionskih pljački, bogatstva koje je stekao na nesreći svojih sunarodnika, morati da plati. I da bude priveden, zajedno sa svojim bratom Mirkom pred sudsko veće. Mi mu to obećavamo.
      Gospodin Dubroja, u svom pismu, tvrdi da zna ko finansira Tabloid. Otvorićemo stranice, i pozivamo ga da opiše ko su finansijeri našeg lista, koji se bori protiv mafije. Možda ološ iz Policijske uprave Novi Sad može da mu, uz malu napojnicu, pomogne u tome. Oni idu za našim tragom, poput ludih pasa, ali ništa im ne polazi za rukom.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane