Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Povodom

 

Povodom...

 

Koliko je pokajnik Tomislav Nikolić dugačak (2)

 

 

Herojska obmana Srbije

 

 

Lider naprednjaka namerio se da, nakon što je primio ogroman novac, dotuče Srbiju. Prema planovima obaveštajnih centara iz Londona i Vašingtona, on treba da stvori novi haos, da omogući odvajanje Vojvodine, rasparčavanje Srbije, a da potom sa svojim sokolovima i porodicom odleti u Kaliforniju

 

 

M. Brkić

 

 

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić na proleće bi trebalo da otputuje u Ameriku, a prema prvim nezvaničnim najavama, domaćin će mu biti neko od visokih zvaničnika Obamine administracije. Pre nego što se otisne preko Atlantika, Nikolić će otputovati u višednevnu posetu Kini, možda već u januaru.

- Imam najavu kineskog ambasadora da priprema moj put u Peking - potvrdio je Nikolić - Na malo duže staze ugovara se i moj put u Ameriku. Očekujem da bi tamo trebalo da budem primljen na visokom nivou. Nedavno sam i od ambasadora Izraela dobio poziv da posetim njihovu zemlju.

Tabloid je u prošlom broju opisao razvojni put gospodina Nikolića, koji je od referenta za grobna mesta u kragujevačkom komunalnom pogrebnom preduzeću dospeo do šefa poslaničke grupe Napred Srbijo.

Povodom Nikolićevog odlaska u Sjedinjene Američke Dave u posetu na najvišem nivou, koja se, prema njegovom priznanju, brižljivo priprema za proleće, vredi citirati ranije izjave gospodina Nikolića.

 

Prijatelji i neprijatelji

Kao zamenika predsednika SRS-a, Tomislava Nikolića je Press pre dve godine upitao da li je još na crnoj listi Vlade SAD, kojom se njemu i još nekim vođama SRS-a zabranjuje ulazak u ovu zemlju. Odgovorio je da mu nije poznato da li je neki od radikala na "crnoj listi" američke vlade.

- Da vam iskreno kažem, to me i ne interesuje! Nikada nisam tražio njihovu vizu, a kako stvari stoje, niti ću! Nisam na spisku onih koji zarađuju pare u Americi, tobože držeći nekakva predavanja - kategoričan je bio Tomislav Nikolić.

Tabloid je u prošlom broju upoznao čitaoce sa prevratom koji je u svojoj bivšoj stranci, a i u svojoj duši i u javnom nastupu, izveo gospodin Nikolić.

Podsećamo da je, nakon što je njegov sin Radomir u SAD pre nešto više od dve godine počinio teži krivični prestup, njegov otac pristupio akciji povratka sina iz njemu omražene zemlje, koju je skoro dve decenije označavao kao zemlju mraka i neprijatelja srpstva. Jašući na mržnji i vodeći kampanju protiv SAD i zapadnoevropskih država, gospodin Nikolić je napredovao u svojoj stranci. Postao je drugi čovek, zaradio je lepe pare, stan od 170 kvadrata, automobile, sinovi su mu se okućili, dobili stanove, napunili konta. I to sve zahvaljujući ocu Tomislavu koji je upirao prst na SAD, Nemačku, Francusku, Englesku... nazivajući ih najvećim neprijateljima Srbije, pozivajući građane da glasaju za Srpsku radikalnu stranku i njega kao predsednika Srbije.

Ali, kada je sin Raša zabrljao, otac je zaboravio na svoju prošlost, na dve decenije u kojima je na sva usta pozivao sledbenike da ga podrže u naporu da oslobodi Srbiju te pošasti.

Gospodin Nikolić je kao zamenik predsednika Srpske radikalne stranke bio i potpredsednik Vlade Srbije u mandatu Mirka Marjanovića.

Istražitelji Krivičnog suda za ratne zločine počinjene na prostoru bivše Jugoslavije interesovali su se za učešće gospodina Nikolića u događajima u selu Antin u Hrvatskoj. Tim povodom Haško tužilaštvo se ozbiljno namerilo na gospodina Nikolića. Od dalje istrage oslobodili su ga prijatelji, koji su zamolili svoje komšije iz tog sela da ne svedoče lažno i  Nikolić je izbegao da se poput Šešelja nađe u pritvorskoj jedinici u Sheveningenu, bez poštenog suđenja.

Od svih koji su mu pomagali, gospodin Nikolić se pažljivo oslobađa daljeg prijateljstva. Bira priliku kako da im se više nikada ne javi na poziv, tako što menja telefon i za prijatelje više ne postoji.

Kada je pretprošle godine potpisao "protokol o saradnji" sa službama i SAD, gospodin Nikolić je odlučio da to i naplati od srpskih vlasti.

Srpski predsednik Boris Tadić-Francetić, umišljeni diktator, takođe spreman da pseći služi svima koji uporno razbijaju Srbiju, kako teritorijalno, tako i ekonomski, bio je spreman da plati svaki iznos koji od njega Tomislav Nikolić zatraži, samo da zadrži funkciju predsednika Srbije.

Pre nego što je prošlog septembra napustio Srpsku radikalnu stranku, Nikolić je primio od predsednika Borisa Tadića-Francetića milionsku apanažu, kao i obećanje da će poslanici koji sa njim napuste stranku moći da zadrže mandate u Skupštini Srbije, te i u Pokrajinskoj skupštini u Novom Sadu i Skupštini grada Beograda.

U vojnom hotelu na Goču Tomislav Nikolić je u pratnji Aleksandra Vučića, Jorgovanke Tabaković, Igora Mirovića i penzionisanog generala Božidara Đelića, kao i jednog službenika Ambasade Velike Britanije, održao radni sastanak 16. maja 2008. godine. Pučističku petorku dovezla su službena kola koja opslužuju kabinet predsednika Srbije. Tom prilikom je gospodinu Tomislavu Nikoliću i njegovim saborcima uručena pošiljka predsednika Borisa Tadića-Francetića, teška 18 milione evra!

Ovim novcem g. Nikolić je trebalo da bude kupljen da bespogovorno izvršava zadatke koje dobije od engleske obaveštajne službe.

U istom sastavu ova petočlana družina ponovo se sastaje u vojnom odmaralištu na Goču 28. maja iste godine - da dobije preciznija upustva i zadatke.

Gospodin Nikolić zaboravlja da se interesi obaveštajnih službi Engleske i SAD često ne poklapaju sa planovima i interesima njihovih vlada. Zato novac, za svaki slučaj, plaćaju njihovi sateliti u zemljama u kojima oni vršljaju i stvaraju haos.

Od kada je primio novac, gospodin Nikolić bez imalo stila, na prost i primitivan način, a takav je od kada je 1992. godine ušao u politiku kao poslanik SRS-a, na sva usta hvali politiku Borisa Tadića.

 

Kad postanu Amerikanci

"Tadićeva politika nije loša, samo se ne sprovodi" - naslov je intervjua koji je dnevnom listu Politika 8. decembra ove godine dao gospodin Nikolić.

Teško je u zemljama u kojima postoji demokratski sistem zamisliti da predstavnik opozicije na sva usta hvali predsednika Republike, a pri tom izjavljuje da želi da ga pobedi na izborima!

Kome je obraz guzica, lako mu je živeti, stara je izreka.

Ovaj čovek bez identiteta nameće nam se danas, nakon što je primio ogroman novac, kako bi dotukao Srbiju. On, prema planovima obaveštajnih centara iz Londona i Vašingtona, treba da stvori novi haos, da omogući odvajanje Vojvodine, rasparčavanje Srbije, a da potom sa svojim sokolovima i porodicom odleti u Kaliforniju.

U Kaliforniji su Nikolići već kupili imanje i hacijendu da uteknu kada Tomislav izvrši svoj krvavi pir. Treći čovek u ovoj stranci je Milan Bačević, čijom ćerkom se oženio Nikolićev sin. Gospodin Bačević se poverio svom čoveku u službi, koji ga drži na vezi, da će njegova ćerka i unuci, ako bog da, postati Amerikanci!

Planovi su jedno, ali život često donosi iznenađenja. Oni kojima služe gospoda poput Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, barem je to u poslednjih sto godina tako, uvek budu pušteni niz vodu. Poput Slobodana Miloševića, Biljane Plavšić, Sadama Huseina, Bin Ladena, Viktora Juščenka, Mihaila Sakašvilija...

Gospodin Nikolić i njegova družina idu dalje. Oni služe, a od nas traže da služimo njima. Baš perverzan zahtev grupe koja je odavno izgubila svaki moral. U stvari, ona moral nikada nije ni imala.

 

 

 

 

Voli mlado meso

 

Ako je u mladosti bio ophrvan bračnim neverstvom, gospodin Nikolić, pri kraju šeste decenije života, uživa u čarima mladog ženskog tela. Policijski službenici, koji obezbeđuju zgradu Narodne skupštine Srbije, imali su problema kako da spreče ulazak u zgradu dvadesetogodišnjakinja, koje su bile neprikladno obučene, vulgarno razgolićene, a koje su želele da idu u posetu gospodinu Nikoliću, u njegov kabinet u Skupštini Srbije. Gospodin Nikolić je uvek izričito naređivao da njegove konkubine uđu u zgradu Skupštine, o čemu su policijski službenici sačinjavali beleške.

Glavni urednik Tabloida se našalio i pre sedam meseci poslao u posetu gospodinu Nikoliću jednu mladu devojku, obučenu da starcu poput Nikolića osveži dan. Naknadno ćemo odlučiti da li ćemo opisati seks u Narodnoj skupštini Srbije.

 

 

Ništa bez zaštite

 

Tomislav Nikolić je od rane mladosti imao problema sa samim sobom. Dok je radio kao predradnik u GP Žegrap, imao je, kaže za Tabloid jedan njegov tadašnji kolega s posla, noćne more. Mesecima je odlazio s posla, moleći tadašnjeg direktora Dragana Radovanovića da mu opravda izostanke, jer je želeo da zatekne na gomili svoju ženu Dragicu. Do tragedije nije došlo jer su Nikolićeve kolege s posla uvek obaveštavale Dragicu o njegovom pohodu, za svaki slučaj.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane