Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Prokuplje

 

Prokuplje

 

Zamenica javnog tužioca u Prokuplju ustanovila da je književnik Rade Ogrenjac pismen!

 

 

Od oca Dragoja i majke N

 

  Žrtva slučajnog otkrića jedne vanbračne veze, pisac iz Žitnog Potoka kod Prokuplja Rade Ogrenjac, doživeo je da ga ojađeni suprug lažno optuži za fizički napad, ali i da mu sudija Opštinskog suda iz Prokuplja Slađana Žugić objasni šta joj se događa sa gaćama pri pomenu suda u Strazburu

 

N.V.

 

 

Predsedniku Opštinskog suda u Prokuplju pred kraj prošle godine stiglo je pismo književnika Radeta Ogrenjca, penzionera, člana Udruženja književnika Srbije, a povodom lažne optužnice koja je podignuta protiv njega zbog toga što je navodno izvesnom Tomislavu Kitanoviću naneo lake telesne povrede glave, i to vojničkim pijukom!

Rade Ogrenjac se bliži sedamdesetoj godini života (preciznije, ima punih 68), sitne je građe, narušenog zdravlja i fizički ne može nikome da naudi. Upravo to je u pismu predsedniku Opštinskog suda u Prokuplju Ogrenjac i hteo da objasni. Jednostavnim rečima, ispisao je slavnom sudu svoje viđenje stvari:

"...Dana 20. novembra 2009. godine bio sam na suđenju po lažnoj optužnici Tomislava Kitanovića iz Prokuplja i lažnog svedoka Gorana Đorđevića iz Donjeg Sinkovca, SO Leskovac...

Gospodine predsedniče, na suđenju sam doživeo poniženje i omalovažavanje nedostojno čoveka. Sudija nije htela da unosi u zapisnik ono što ja kazujem, nego ono što njoj odgovara. Sa drugom stranom je usaglašavala stavove, podučavala je kako da presuda bude doneta protiv mene. Reagovao sam na laži iz tužbe, rekao sam pod zakletvom da je ono što pričaju tužilac i njegov lažni svedok najstrašnija i najpokvarenija laž i tražio da se ta moja izjava unese u zapisnik. 

Na moju opasku da ću se žaliti ako bude trebalo i Međunarodnom sudu pravde u Strazburu, sudija (Slađana Žugić, prim. red.) rekla je sarkastično da joj se gaće tresu, te da ću ja platiti debelo tužiocu (lažnom, prim. R. Ogrenjac).

Gospodine predsedniče, istina je sledeća. Bila je duboka noć, lažni svedok je bio van sela, a ja sam u stvari bio napadnut od strane tužioca! Gazio je po meni, vukao me, a onda sa lažnim svedokom smislio da me optuži da sam ga navodno udario nekim pijukom!

Jedva sam se izvukao, u jednom momentu sam mislio da sam se oprostio od života. Desno koleno mi je bilo krvavo... Sutradan sam otišao u Prokuplje i prijavio slučaj policiji. Dežurni me nije ni saslušao, nego me uputio jednom inspektoru koga nisam ni zatekao na radnom mestu.

Lažni svedok mi je pred sam početak suđenja u hodniku sudnice rekao da u stvari ne zna šta se desilo i da on i nije bio na mestu događaja!

Gospodine predsedniče, sigurno se pitate otkud ova mržnja tužioca Kitanovića. Ja, nažalost, znam da je njegova supruga žena lakog morala. Imao sam priliku da je zateknem u nepriličnim odnosima sa jednim otkupcem pečuraka iz Kuršumlije. Bila je duboka noć a preko puta moje kuće, zbog prečeg posla neko je uključio hladnjaču. Zbog buke nisam mogao da spavam, izašao sam vani, i tako zatičem gospođu Kitanović sa tim nepoznatim otkupcem pečuraka, kako se na brzinu i nevešto sređuju!

Gospodine predsedniče suda, molim vas da ovo montirano suđenje koje se sprovodi uz pomoć lažnih optužbi i lažnog svedoka, a sve iz razloga slepe mržnje prema meni jer slučajno znam ko je i kakva je supruga tužioca Kitanovića, sprečite u celosti. Molim vas da me uzmete u zaštitu. Ovo pismo ću proslediti i medijima..."

Nekoliko meseci ranije (28.08.2009. godine), Opštinski sud u Prokuplju donosi Optužni predlog protiv Radeta Ogrenjca zbog nanošenja lakih telesnih povreda ("...fizički nasrnuo natećenog Kitanovića")...

Zamenik javnog tužioca Sonja Paunović, prilikom sastavljanja Optužnog predloga, konstatovala je da je pisac iz Žitnog Potoka kod Prokuplja Rade Ogrenjac od oca Dragoja i majke N (puno ime Ogrenjčeve majke sudija je iz nekog razloga svela na jedno slovo!), pismen i da je Srbin!

U duhu ova dva epohalna otkrića i navedenih nečistih sila, proces se nastavlja.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane