Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Do koske

Drugi pravni presedan zaredom u vezi s Tabloidom

 

Kandidati za lopove

 

E.T.

 

Kad ovaj broj Tabloida već bude pred čitaocima, u Privrednom sudu (?!) u Beogradu, 9. juna biće (već) održan usmeni javni pretres protiv Tabloida, a po optužnom predlogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koje zastupa ministra odbrane Dragana Šutanovca i njegovog pomoćnika Iliju Pilipovića u ime Ministarstva odbrane Republike Srbije, i Stevana Nikčevića u ime Jugoimporta SDPR.

Tabloid je optužen po novom, inkriminisanom Zakonu o javnom informisanju (novi čl. 92B, st. 1. i 4.), koji je, zbog toga što sadržaj teksta tretira kao privredni prestup (s namerom da neposlušni mediji budu finansijski ugušeni), proglašen anticivilizacijskim i antidemokratskim i od domaćeg javnog mnjenja i, pogotovo, od nadležnih evropskih institucija. Što je najgore, taj reakcionarni zakon upravo je u fazi provere njegove ustavnosti pred Ustavnim sudom Srbije, po predlogu zaštitnika građana Saše Jankovića, i kao takav na listi je prioriteta tog suda. (Uz sve to, na sastanku održanom 21. oktobra 2009. u Republičkom javnom tužilaštvu dogovoreno je da se deo Zakona o javnom informisanju koji se odnosi na kažnjavanje medija po privrednim prestupima, ne primenjuje u praksi, što je, doduše, neuverljivo demantovano).

Međutim, dok zakon ne bude proglašen za demokratski i civilizacijski otpad, u takvom kontekstu Tužilaštvo je, "po službenoj dužnosti" (podrazumeva se - po nalogu iz vrha vlasti), našlo za korisno da, po slovu njegovih oktroisanih paragrafa, ovu državu zaštiti od neodgovarajućih ili neprihvatljivih formulacija u Tabloidu, apsolutno ne obraćajući pažnju na potencijalni mafijaški i organizovani kriminal na koji se takve formulacije argumentovano i dokumentovano odnose.

U sledećem broju Tabloida objasnićemo kako je moguće da se Privredni sud i Tužilaštvo, umesto kriminalom koji cveta na svakom pedlju ove zemlje i u svakom segmentu privredne strukture, kao svojim prioritetom bavi odbranom jedne kriminalne družine, i to u najosetljivijem delu državnog establišmenta, od jednog siromašnog i nezavisnog lista koji jedva sastavlja kraj s krajem. Kako je moguće da je jedna kriminalna družina, koja je, po Tužilaštvu, od Tabloida "nezakonito optužena pre presude", važnija od miliona građana ove zemlje koji su i zbog tih i takvih osuđeni na smrt i - pre smrti. Strašno!

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane